Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor achtergevel huis spachtelputzen:

Achtergevel huis spachtelputzen

Ik wil graag de achtergevel spachtelputzen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Het gaat om 30 m2.
Onze klant uit Oostwold Scheemda (Groningen) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor achtergevel huis spachtelputzen uit heel Nederland:

Scheuren in de achtergevel herstellen

Ik zoek een metselaar/gevelspecialist die een aantal scheuren in mijn achtergevel kan verhelpen. De scheuren bevinden zich boven de uitbouw op de eerste verdieping. Het betreft een huis uit 1920.

Isolatie en steenstrips voor en achtergevel twee onder een kap

Twee onder een kap huis. Alleen de voor- en achtergevel zijn op te knappen, hier wil ik de isolatie vergroten en streenstrips realiseren. Graag laten wij beide kanten van de twee onder een kap doen. De steenstrips zullen over de volledige gevels worden gerealiseerd.

Achtergevel opnieuw bekleden door stormschade

Achtergevel is beschadigd door stormschade. De achtergevel betreft alleen de zolder. Is nu voorzien van kunststof planken. Moeten in zijn geheel vervangen worden door pvc of kunststof, wat het meest duurzaam is. Het huis is 5 meter breed bij ongeveer 3/4 meter. Huidige materiaal graag afvoeren.

Het realiseren van keralit gevelbekleding

Gaat om 13 à 14 M2, bekleden met keralit oid donkergroen, Met een breedte van 14.3cm aan de achterzijde huis. Kijk op google streetview, voorkant huis is identiek aan achterkant huis. Het om achtergevel. Werkzaamheden zijn, verwijderen oude houten schroten, isolatiezijl aanbrengen, raggelwerk, keralit beplating aanbrengen. Bovenzijde beplating voorzien van aluminium afdekstrip. 1.5 meter Voor de afvoer zorg ik zelf.

Huis opnieuw voegen

De gevels moeten nodig gereinigd worden en opnieuw gevoegd worden. Ik woon in een hoekhuis, dus voor- en achtergevel en zijmuur. Eventueel ook isoleren en impregneren.

Buitenkraan zonder kruipruimte aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan in de achtertuin van ons nieuwbouwhuis. Het huis heeft geen kruipruimte. De afstand naar de achtergevel en meterkast is circa 7 meter. de woning is voorzien van vloerverwarming dus vloer openbreken is geen optie. Zou graag een vorst vrije kraan willen hebben

Keralite achtergevel plaatsen

Keralite antraciet kleur realiseren boven de met geïmpregneerd hout. Schuifpui en tussen twee grote ramen boven en langs schuifpui, huis 6 meter breed opnieuw uitraggelen en isoliren, dampfollie plaatsen.

Vergroten van woonkamer door serre te realiseren

Vergroten woonkamer middels een aanbouw. Woning is vrijstaand, goed bereikbaar en biedt voldoende werkruimte om het huis. Omschrijving van de opdracht* 1. Maat serre 4,75 x 2,5m. 2. Uitvoering hout. 3. Fundering op palen 4. De serre aan onze woonkamer staat vrij vd buren. Meenemen bestaande houten kozijn (=verdiepingshoogte, woningbreedte met openslaande deuren). 6. 1 zijde vd serre uitvoeren in een geïsoleerde gemetselde muur, andere zijde met groot raamkozijn hoogte begane grond. De andere zijde willen we de huidige pui in zetten, met twee openslaande deuren en twee kamerhoge ramen. Het dak uitvoeren met een grote lichtstraat (serre noordzijde dus behoefte aan extra lichtinval). 7. De woning is van 2006 en heeft volgens mij HR++ glas. 8. Wij hebben ook een convectorput (4 x 0,5m) waar we vanaf willen. Dichtmaken en een meerprijs voor vloerverwarming woonkamer en keuken, 35 a 40 m2 9. Aanbrengen 8 licht spotjes binnen aan de rand vd lichtstraat (voeding aanwezig, vanuit gevel doortrekken). 10. Dakoverstek 70 cm voorzijde serre inclusief 4 licht spotjes (voeding aanwezig, vanuit gevel doortrekken) 11. Dakoverstek +- 25cm zijkant serre rechts (zijde kozijn) 12. Kozijn zijkant gelijk trekken met binnenmuur in plaats van buitenmuur. 13. Aanbrengen 1 dubbele wcd (verlengen vanaf huidige wcd 2 m1 afstand) en verplaatsen lichtschakelaar Extra info: - Het is mij niet duidelijk of de achtergevel op een latei rust. In prijs rekening houden met het aanbrengen van een stalen balk. - Prijs inclusief plafondafwerking (stucwerk) en zijwand behangklaar aanbieden. Een hele lijst maar volgens mij ben is de omschrijving redelijk gedetailleerd. Graag ontvang ik een offerte op maat. Indien nodig kan ik u foto’s vd situatie mailen. We willen na het broedseizoen beginnen, ik denk zo rond juni.

Lekkage plafond uitbouw verhelpen

Bij langdurige regenbuien komt er vocht door het plafond. Wat de oorzaak is, is mij niet duidelijk. De vorige eigenaar had in 2018 ook last van vochtproblemen. Betreft een huis uit 1931 met een uitbouw van 2019. Vorig jaar heb ik tweemaal zelf de achtergevel geïmpregneerd. De loodslab en dergelijke ziet er wel verder goed uit. Bitumen dak. Graag een snelle uitvoering klus. Ik verwacht dat het uit de schaft van de schoorsteen de oorzaak is, graag een vakman die dit kan lokaliseren en oplossen.

Reparatie lekkage bitumen dak en tevens bij lichtkoepel

Ons huis is een eindwoning, ca 6m hoog (2 verdiepingen) met een bitumen plat dak, 5 bij 9 meter. Wij hebben lekkage aan de achtergevel, vermoedelijk op de plek waar de regenpijp aansluit op het dak. Ook hebben we een ronde plexiglazen koepel waar de afdichting niet goed meer van is, en waar water onderdoor komt. Wij willen graag een prijsopgave, of contact met u over wanneer u ter plekke kunt komen kijken om tot een prijsopgave te komen, voor reparatie hiervan.