Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor 117 m² wanden spackspuiten in kleur:

117 m² wanden spackspuiten in kleur

De wanden van mijn huis (117m²) moet spackspuitwerk overheen (in kleur). Het appartement wordt in april opgeleverd.
Onze klant uit Musselkanaal (Groningen) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 117 m² wanden spackspuiten in kleur uit heel Nederland:

Badkamer en toiletruimte verbouwen

Het betreft de badkamer van 250 L x 215 B x 245 H. Deze willen we helemaal verbouwen. Dit zijn onze wensen: - 2 wanden betegelen - 2 wanden stucen - plafond verlagen met inbouwspot - leidingwerk verleggen - muur tussen badkamermeubel en inloopdouche plaatsen (200 H x 60 B x 14 Dikte). - badkamermeubel plaatsen - vloer tegelen - handdoekradiator plaatsen Aparte ruimte van de wc verbouwen (117 Lx 87 B x 244 H): - hangend toilet monteren. - wanden tot 120 tegelen. - 2 zijwanden stucen - fontein plaatsen.

Toiletruimte betegelen

Ik wil de toiletvloer en 3 wanden opnieuw laten betegelen. Oude tegels eruit en afvoeren. Nieuwe tegels bestel ik zelf maar dienen gelegd te worden door de vakman. De muren hebben de afmetingen: 1: 261 x 117 cm, 2: 261 x 88 cm en de vloer 0,98 x 88 cm.

Toilet renoveren

Ons toilet is aan renovatie toe. Het oude sanitair en de tegels van wanden en vloer moeten verwijderd worden en ook afgevoerd. Afmeting circa 117 x 80 cm. Wij zitten te denken aan de volgende dingen: nieuwe tegels, toilet en fontein. Wij zouden graag wat meer ruimte winnen, dus het is fijn als iemand even van tevoren komt kijken hoe dat het beste gedaan kan worden.

Volledige toilet renoveren

Ik wil het toilet laten renoveren: plaatsen nieuwe toiletpot, fonteintje, wc rolhouder, wanden en vloer betegelen. Afmeting: ongeveer 117 x 80 cm. Afvoeren oud sanitair. We willen iets meer ruimte winnen, dus iemand die even komt kijken van tevoren is fijn. Graag alleen reacties van vakmensen, die ook garantie geven op het geleverde werk.

Stucwerk en latex spuitwerk op de wanden

Ik ben de aankoop aan het afronden van een woning van 117 m². Ik wil daar de betonnen wanden laten glad stuken en afspuiten met latex. Ik weet de exacte oppervlakte van de wanden niet, maar schat dat die rond 300 m² ligt. Ik ontvang hiervoor graag uw offerteprijs per m².

Toilet renoveren

Renovatie van een toiletruimte van 117 x 90 cm. Tegelen en nieuw toilet plaatsen. Tegelen over de bestaande tegels van de vloer. Die zijn al in huis. Er hoeven geen nieuwe tegels op de wanden te komen. De nieuwe staande toiletpot met daaraan vast het spoelsysteem heb ik ook al. Graag uw offerte hiervoor. Bij voorkeur in de middag of avond bellen.

Aanbrengen glasvezelbehang en schilderen

Voor het behangen van de begane grond en eerste verdieping onze tussenwoning, zijn wij op zoek naar een ervaren behanger. De volgende ruimtes moeten behangen en gesausd worden; - Woonkamer/keuken; - Hal en trapgat; - 1 kleine slaapkamer; - 2 middelgrote slaapkamers; - Overloop. Het gaat om 117 m2 benedenverdieping en boven 132 m2. De plafonds boven zijn 30 m2 en beneden 42 m2. Alle wanden zijn gestuct. Graag zouden wij offertes ontvangen waarin zowel materiaalkosten als ook zonder materiaalkosten berekend worden.

Wand behangen met vliesbehang en plafond sauzen

Betreft het behangen van een appartement op de vierde verdieping. Ik wil op zowel de muren als het plafond eerst isolatiebehang (sempatap) laten aanbrengen. Vervolgens moet er op de muren vlies behang worden geplaatst en het plafond moet worden gesaust. Het plafond is ongeveer 85 m2 en de muren ongeveer 117 m2. De wanden en plafond zijn behangklaar (pleisterwerk) en de vloer hoeft niet afgeplakt te worden. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwbouw appartement glad stukadoren

Wij hebben een nieuwbouw appartement gekocht. Hierin willen wij graag de wanden gladstucen. De wanden zijn behangklaar opgeleverd en het appartement is nog volledig leeg. Wanden: 117 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Wanden schilderen en behangen

Op 7 december aanstaande krijgen wij de sleutels van onze nieuwe woning. Wij willen de wanden van de woning eerst laten schilderen met latex verf die wij reeds zelf hebben gekocht. Vervolgens willen wij de wanden laten behangen met behang die wij zelf hebben gekocht. In de woonkamer en de hal zal een vinyl behang zonder patroon gaan komen. Voor de slaapkamers hebben wij nog geen keuze gemaakt. De woonoppervlakte van de woning is 117 m2, maar wij hebben geen idee hoeveel m2 de wanden dan zijn. We hebben een plattegrond.