Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Musselkanaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Musselkanaal heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Musselkanaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Musselkanaal of directe omgeving.


Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Musselkanaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: nieuwbouwwoning stucen binnen/buiten, nieuwbouwwoning in Heerenpark binnen en buitenkant stucen, het stucen van de buitenkant van een appartementencomplex, bestaande woning stucen, bestaande twee-onder-een-kap woning buitenmuren isoleren en stucen, stucen nieuwbouwwoning, kantoorwanden spuiten met latex, zijgevel appartementencomplex laten stucen, 1120 m² stucen en verven + 12 binnendeuren en kozijnen, nieuwbouwwoning laten stucen en spuiten, dijkwoning van buitenaf isoleren en stuken, buitenmuur isoleren en stucen, het stucen en latex afspuiten van in totaal 400 m², binnen- en buitenkant stucen boerderij, stuken huis 140 m² en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Musselkanaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Musselkanaal:

117 m² wanden spackspuiten in kleur

De wanden van mijn huis (117m²) moet spackspuitwerk overheen (in kleur). Het appartement wordt in april opgeleverd.

Betonlook in badkamer op wanden en vloer

We hebben de badkamer op een andere plek in ons huis gerealiseerd. De wanden staan, en deze zijn allemaal voorgestreken. Deze week wordt er vloerverwarming ingemaakt. Het gaat om 35 m2 aan wand, en 11 m2 aan vloer.

Stukadoor gezocht

Ik heb in de woonkamer 2 houten wanden verwijderd. Nu zat ik eerst te denken om er gipsplaten tegenaan te zetten. Maar als er binnen 2 dagen een stukadoor is die 15 m² voor een leuk bedragje kan stuken zou dat natuurlijk veel mooier zijn. Wij willen het wel zo goedkoop mogelijk hebben, omdat wij met een laag budget zitten. De wand waarop gestuukt moet worden is een stenen muur,die redelijk glad is met enkele gaatjes er in.

Stucwerk aan een kleine wand

Een wand 12 vierkante meter Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucen wanden woonkamer

STUCKEN WANDEN WOONKAMER wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

We hebben een kamer en keukenplafond ...

We hebben een kamer en keukenplafond hier zetten we zelf gipsplaten onder daarna moet het worden gespact{kleur wit} de woning staat leeg en met ongeveer 2 maand zijn we toe om de plafonds te laten spacken. de oppervlakte is ca. 60 m2. dus graag een bedrag voor de volledige afwerking zodat we daar zelf geen werk meer van hebben.

De muren van de badkamer moeten gestuct ...

De muren van de badkamer moeten gestuct worden. Er is lekkage geweest waardoor het oude stucwerk moet worden afgekapt. De ondergrond waarop gestuct moet worden is dus de binnenkant van de buitenmuur.