Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor appartement glad stukadoren:

Appartement glad stukadoren

Ik heb een modern appartement uit bouwjaar 2010 gekocht en heb inmiddels de sleutel ontvangen. De woning is indertijd behangklaar opgeleverd en er is verder niks meer aan gebeurd. Het stucwerk vertoont droogtescheuren. Ik wil graag 80 m² wanden en 70 m² plafond laten voorzien van een dunne laag glad stucwerk, zodat alles weer netjes glad en strak wordt. Mijn wens is om de klus nog dit jaar te laten verzorgen. Ik ontvang graag een offerte van stukadoors die hiervoor nog ruimte hebben in hun agenda.
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor appartement glad stukadoren uit heel Nederland:

Stucwerk bij een appartementsverbouwing

Wij gaan ons appartement verbouwen. De Hal, woonkamer en keuken moeten glad gepleisterd worden. Alleen de hal en de woonkamer moeten dan tevens in een kleur gespoten worden. In de woonkamer zit spachtelputz, dat moet glad worden. In de keuken moet waarschijnlijk de gipswanden hersteld worden na het afbikken van de tegels. Het plafond in de woonkamer en de hal moeten worden gespoten in wit. Wanden Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Glad stucwerk aanbrengen en latex spuiten

Wij hebben een nieuwbouw appartement gekocht: Het zijn 3 kamers en een gang. Het gezamenlijk wand oppervlak is ongeveer 120 vierkante meter. Het appartement is nog niet klaar, dus de exacte datum is nog niet bekend. Verder wil ik graag weten hoelang het werk duurt. Hoe gaat het met scheurtjes door de werking na een jaar? Wat zijn de kosten om dat te repareren? De buitenste muren zijn van beton en de binnenmuren zijn van gipsblokken. Het gaat om 5 vierkante meter.

Woonkamer stucen en sauzen

Wij hebben een appartement gekocht en willen de wanden van de kamer en de keuken, na aanpassingen voor plaatsing, strak gestuukt en geschilderd hebben. Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Appartement stuken

Het betreft de woonkamer, keuken, gang en toilet. Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Appartement glad stuken

Het betreft een oud appartement waarvan een gedeelte van het stucwerk los zit en een gedeelte voorzien is van granol, tevens wat ruwe muren door sloopwerk van keuken en badkamer. Totaal aantal meters gemeten vanaf tekening is 160. Op dit moment geen foto's echter indien gewenst kan ik die wel aanleveren. Wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Betonlook pleisteren in een appartement

Glad (beton) vochtwerend pleisterwerk gehele appartement. Wanden: Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Plafond en kooflijsten stuken in nieuwbouw

Het gaat om een nieuwbouwappartement, waar het plafond gestuct moet worden in het hele appartement, behalve in de badkamer en toilet. Ook moeten overal nog kooflijsten worden aangebracht. Plafond Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Appartement glad pleisteren

Lege woning en voor strijken doe zelf wel en eventueel afplakken waar nodig. Ik ben schilder/timmerman. plafond Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Appartement stuken

Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucwerk appartement

Appartement in Amstelveen moet worden gestuct. Op 40 m2 zit oud behang. wanden Vierkante meter: 125 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Partners

Partners van Casius