Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor appartement glad stukadoren:

Appartement glad stukadoren

Ik heb een modern appartement uit bouwjaar 2010 gekocht en heb inmiddels de sleutel ontvangen. De woning is indertijd behangklaar opgeleverd en er is verder niks meer aan gebeurd. Het stucwerk vertoont droogtescheuren. Ik wil graag 80 m² wanden en 70 m² plafond laten voorzien van een dunne laag glad stucwerk, zodat alles weer netjes glad en strak wordt. Mijn wens is om de klus nog dit jaar te laten verzorgen. Ik ontvang graag een offerte van stukadoors die hiervoor nog ruimte hebben in hun agenda.
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor appartement glad stukadoren uit heel Nederland:

Nieuwbouwwoning stucadoren

Appartement wordt behangklaar opgeleverd. Willen graag daarna appartement zelf schilderen. Dus willen de muren daarvoor laten stukadoren. Graag offerte. Wanden Vierkante meter: 160 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Renovatie van het appartement

Lezer, graag zou ik een vrijblijvende offerte opvragen voor de renovatie van een oud-Ymere appartement. Werkzaamheden: verlaagd plafond verwijderen en renoveren, deel muur (van keuken naar woonkamer, misschien dragend)) verwijderen en doorgang afwerken, stukadoren en een bestaand deurkozijn dicht metselen.

Appartement stukadoren

Het betreft een appartement op de 4e etage van 103 m2, 4 x raamopeningen van 1800 x 1500 mm, 5 x deuropeningen van 2450 x 900 mm. De plafondhoogte is 2450 mm. De wandoppervlakte is daaruit volgend 90 m2, het plafond is 90 m2. Het gehele huis is voorzien van gladde plavuizen, komt na het stuckwerk vaste vloerbedekking over. Wanden Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen) Plafond Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen) Vloeren afplakken Vierkante meter: 90

Nieuwbouwappartement laten stukadoren

De wanden zijn behangklaar en bestaan uit beton en kalkzandsteen. Het betreft een appartement. . Wanden Vierkante meter: 185 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Badkamer laten stukadoren

Ik heb een appartement met een betegelde muur. Het plafond is van gipsplaten die gestuukt zijn. Ik zou graag alles in een beton look willen hebben water bestendig etc. Het plafond is 8 m2 en de muren zo een 20 m2. De vloer wil ik een gietvloer in van betonlook beetje hetzelfde als de rest maar ik vroeg mij af of jullie ook vloeren doen? Graag ontvang ik een offerte. De wanden zijn voornamelijk recht toe recht aan. Er zitten 3 deuren in deze open ruimtes heb ik als m2 berekend. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Nieuwbouw appartement stukadoren

Wanden Vierkante meter: 235 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 95 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 95

Glad stukadoren van wanden en plafonds

Ik heb een appartement gekocht en krijg daarvan in november de sleutel. Ik laat daar e.e.a. verbouwen door een aannemer. Als die klaar is, wil ik 20 m² gemetselde wanden en een plafond van 70 m² laten glad pleisteren. Op het plafond zit nu spackspuitwerk. Er moet een vloer van 65 m² worden afgeplakt. Ik ontvang graag uw offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

Appartement stukadoren

Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 55

Plafond en wand stukadoren

We hebben een appartement waarvan het plafond in de woonkamer begint af te brokkelen. Daarnaast nog een slaapkamer waarvan we de wanden strak willen hebben. Momenteel is er een betonnen muur waar een verflaagje overheen is gegaan wat nog veel gaten heeft. Wanden zijn circa 5 m2 en het plafond ongeveer 26 m2. Beide afwerken met een nieuwe laag glad pleisterwerk. De vloer moet worden afgeplakt. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Muren en plafond stukadoren

Wij krijgen 7 juli de sleutel van ons appartement, wij willen dit standaard wit laten stuken. De exacte afmetingen weten we niet maar we willen graag een prijsindicatie hebben zodat we weten waar we aan moeten denken. Ik zou graag een prijsopgave zien van alleen de muren en eentje voor muren plus plafond. Ik heb de plattegrond met afmetingen toegevoegd, balkon wc en badkamer kunnen buiten beschouwing gelaten worden. Ik weet helaas niet precies de afmetingen van de ramen. 2 in de woonkamer, 1 in beide slaapkamers en keuken. Het gaat om ongeveer 150 vierkante meter. Het moet allemaal glad pleisterwerk worden.

Partners

Partners van Casius