Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Groningen.

164 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: 250 m2 Stucwerk (buiten & binnen) nieuwbouw, nieuwbouw woning stucen en latex spuiten, kelder waterdicht maken, stucen en latexen van meerdere kamers in hoekwoning, bedrijfspand van binnen spackspuiten, glasvezelbehang op de wanden en de plafonds stucen, stuken en pleisteren van schuur, inbouwkast eruit slopen en daarna muur stuken, 125 m2 Buitengevel stucen, woning stucen 280 m2, stuken wanden nieuwe woning (80 m2), opnieuw spackspuiten of gladmaken van de wanden, nieuwbouwwoning laten stuken, alle wanden van een eensgezinswoning voorzien van spachtelputz, wanden en plafond nieuwe woning voorzien van spuitwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Groningen:

donderdag 23 april 2020

Gedeeltes van oude woning stucen

Ik heb een oud huis met verschillende soorten baksteen. Graag zou ik sommige wanden eventueel willen laten stucen. Ik zal het zelf afschilderen. Het gaat om een huis van 1930.
donderdag 23 april 2020

Lange muur stucen

In de woonkamer is een (draag)muur van +- 8m lang, waar nu steenstrips op zitten. Deze steenstrips ga ik verwijderen, waarna het geheel moet worden gestuct. De muur bevat 2 doorgangen, 1 met kozijn/deur en zonder, waar de opening zelf ook moet worden gestuct. Alles zal glad afgewerkt moeten worden.
donderdag 23 april 2020

Badkamer waterdicht stucen

Ongeveer 5,5 m2 waterdicht stucen van de wand en 8 m2 in dezelfde kleur.stucen zodat er geen kleurverschil is .
donderdag 9 april 2020

Wanden stucen

Ik ben op zoek naar iemand die de wanden van mijn nieuwbouwwoning kan stucen. Het gaat om 330 m2. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 7 april 2020

Slaapkamer stucen

Onlangs hebben we het behang verwijderd van de muren met behulp van een behangstomer. Hierdoor zijn er kleine oneffenheden ontstaan op de gipsplaten. Wij willen deze graag glad gestuct hebben zodat ik ze kan verven. Het gaat om 23,5-24 m2.
donderdag 26 maart 2020

Achtergevel huis spachtelputzen

Ik wil graag de achtergevel spachtelputzen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Het gaat om 30 m2.
vrijdag 14 februari 2020

Gespackt plafond strak stucen

In de woning die ik heb gekocht met mijn partner is in de woonkamer/keuken met aangrenzende slaapkamer het plafond gespackt, ik zou dit graag strak willen laten stucen . Wij zijn erg benieuwd naar de kosten hiervoor. De totale oppervlakte van het totaal is ongeveer 62 m2
dinsdag 28 januari 2020

Verven wanden woning

Ik zou graag willen weten wat het kost om de gehele woning te laten spuiten aan de binnenkant. Het gaat om in totaal 401 m2. Het is de bedoeling dat op vrijwel iedere muur een andere kleur komt. Het is op dit moment oud stucwerk.
woensdag 8 januari 2020

behangen + plafond witten

plafond behangen en sausen over glasvezelbehang. Het plafond is ongeveer 4 x 8 meter.
maandag 6 januari 2020

Complete woning spackspuiten

Ik zoek een vakman die onze woning van 75 m2 kan spackspuiten. Het gaat om de muren en het plafond.
maandag 30 december 2019

Muren en plafonds stucen en verven

Nieuwbouw huis waarvan muren en plafond moeten worden gestuct en daarna geverfd of gespoten. Plafonds circa 165 m2, wanden circa 250m2
maandag 16 december 2019

Glad pleisterwerk muur

Het betreft een wand van van een ICT bedrijf van ongeveer 10 m2 die vlak moet zijn om er kurk op te kunnen plakken.
woensdag 11 december 2019

Nieuwbouw stuken en mogelijk dekvloer realiseren

Ik ben bezig met de voorbereidingen van mijn nieuwbouwwoning. Graag zou ik offerte willen ontvangen voor de genoemde werkzaamheden: * 81 m2 raapwerk * 325 m2 aan metselwerk dat met spachtelputz moet worden afgewerkt * 175 m2 aan plafonds met glad pleisterwerk afleveren Indien u ook de dekvloer kan doen: * 86 m2 pc-dekvloer bg 80 mm * 65 m2 pc dekvloer verdieping 70 mm
donderdag 28 november 2019

Complete woning stucen

De woning moet nog gebouwd worden, het is de bedoeling dat de wanden en plafonds met glad pleisterwerk strak worden afgewerkt. Het gaat om ongeveer 550 m2 aan gipsplaten wanden en 280 m2 aan gipsplaten plafonds.
maandag 4 november 2019

Nieuwbouwwoning beneden en boven stucen

Wanden beneden en boven compleet af stucen. De wanden zijn van gipsplaten behangklaar afgeleverd de naden en schroefgaten zijn al dichtgesmeerd. De wanden hebben een oppervlakte van 230m2. Het gaat om een klus eind 2020.
vrijdag 25 oktober 2019

Muur behangklaar maken

Ik heb 1 wand van ongeveer 3.50 breed en 2.30 hoog dat behangklaar gemaakt moet worden. Wat is daarvoor ongeveer de prijs?
woensdag 23 oktober 2019

Het stucen en afspuiten van een woning

Ik heb een appartement van 8 jaar oud gekocht met gespackte muren en plafonds. Voor dat ik daar ga wonen wil ik graag alles fris en opgeknapt hebben. Het zou ongeveer gaan om 100 m2 aan wanden die ik met latex wil laten afspuiten en 110 m2 aan plafonds die ik met latex wil laten afspuiten. Daarnaast wil ik graag 100 m2 aan vloeren laten afplakken. Als dit eind november begin december kan gebeuren zou dat perfect zijn!
maandag 21 oktober 2019

Buitenmuur stucen

Wij hebben een buitenmuur en willen daar graag een muurschildering op aan laten brengen. Waarschijnlijk is het wel nodig om de muur eerst te stucen, het gaat om het onderste gedeelte van de muur (zie foto). buitenwerk Vierkante meter: 40
maandag 14 oktober 2019

Stucwerk nieuwbouw

Het plafond van 195 m2 bestaat voor 60 m2 uit hellend dak plafond en andere helft vlak plafond. Daarnaast wil ik 280 m2 wanden laten stucen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
donderdag 10 oktober 2019

Kelder waterdicht maken

De kelder waterdicht maken. De kelder 3 x 1 x 1,60 m.Via de bodem komt waarschijnlijk vochtigheid naar boven, na hevige regen staat er vaak een paar centimeter aan water in. Omdat ik er geen verstand van heb wil ik graag een goede prijs / kwaliteitsoptie terug zien in de offerte.
woensdag 2 oktober 2019

Buitenmuur stucen

Ik zoek iemand voor het stucen van de buitenmuren.
vrijdag 27 september 2019

Badkamer stucen

Badkamer verbouwing is hopelijk afgerond eind oktober. Kleine badkamer en benieuwd of het mogelijk is de muren van de badkamer (waterdicht) te stucen. Tevens verlaagd plafond stucen. Het gaat om 15 m2 muren en 5 m2 plafond.
woensdag 18 september 2019

Spackspuiter gezocht voor plafond en wandmuurtjes

We zijn bezig de kamer te veranderen; twee kleine wandmuurtjes en volledige plafond moeten gespackt worden. Plafond moet op een enkele plaats geëgaliseerd worden door een oude lekkage. Met afplakken kunnen we uiteraard behulpzaam zijn. Oppervlakte van het plafond is ongeveer 45 m2.
maandag 16 september 2019

Nieuwbouw glad stuken en latex spuiten

Wij hebben een nieuwbouwhuis met slaapkamerverdieping en zolderverdieping wanden Vierkante meter: 250 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex
maandag 9 september 2019

Buitenzijde van een schoorsteen stucen of bezetten

Wij willen graag de schoorsteen van onze bungalow woning laten bezetten of stucen. Afmetingen schoorsteen ca. 2 m breed, 4,5 hoog en breedte variëren van ca. 20, 40 vanwege het uitsteken van de schoorsteen aan de zijde van de woning. Boven het dak is de breedte ongeveer 70 cm. De voegen moeten hier en daar verwijderd en hersteld worden. Helemaal aan de bovenkant is ook een scheur. Verder stucen/ bezetten. Kleur grijs/antraciet schilderen. Boven op de schoorsteen wellicht vlak maken, nu als een soort punt. Graag hoor ik wat mogelijk is en wat de extra kosten hiervan zijn. Ik hoop dat iemand op korte termijn ons zou kunnen helpen. In afwachting op een offerte.

Partners

Partners van Casius