Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Groningen.

168 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: buitenmuren isolatie en afwerken met kunsthars crepi pleister, gevel stucen, buitenkant bestaande woning stucen, behangklare muren glad stucen en wit spuiten, nieuwbouw wanden en plafond stucen, nieuwbouwwoning stucen, bestaande woning stucen, nieuwbouw woning plafond en muren stucen + latexspuiten, zijgevel isolatie en afwerking, nieuwbouwwoning stucen en afspuiten met latex, nieuwbouwwoning stucwerk wanden en plafond, renovatie gevelstucwerk, gVS 3 Souterrain waterdicht stucen, nieuwbouw woning stucen en verven, nieuwbouw plafond spack spuitwerk 300m2 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Groningen:

maandag 4 november 2019

Nieuwbouwwoning beneden en boven stucen

Wanden beneden en boven compleet af stucen. De wanden zijn van gipsplaten behangklaar afgeleverd de naden en schroefgaten zijn al dichtgesmeerd. De wanden hebben een oppervlakte van 230m2. Het gaat om een klus eind 2020.
vrijdag 25 oktober 2019

Muur behangklaar maken

Ik heb 1 wand van ongeveer 3.50 breed en 2.30 hoog dat behangklaar gemaakt moet worden. Wat is daarvoor ongeveer de prijs?
woensdag 23 oktober 2019

Het stucen en afspuiten van een woning

Ik heb een appartement van 8 jaar oud gekocht met gespackte muren en plafonds. Voor dat ik daar ga wonen wil ik graag alles fris en opgeknapt hebben. Het zou ongeveer gaan om 100 m2 aan wanden die ik met latex wil laten afspuiten en 110 m2 aan plafonds die ik met latex wil laten afspuiten. Daarnaast wil ik graag 100 m2 aan vloeren laten afplakken. Als dit eind november begin december kan gebeuren zou dat perfect zijn!
maandag 21 oktober 2019

Buitenmuur stucen

Wij hebben een buitenmuur en willen daar graag een muurschildering op aan laten brengen. Waarschijnlijk is het wel nodig om de muur eerst te stucen, het gaat om het onderste gedeelte van de muur (zie foto). buitenwerk Vierkante meter: 40
maandag 14 oktober 2019

Stucwerk nieuwbouw

Het plafond van 195 m2 bestaat voor 60 m2 uit hellend dak plafond en andere helft vlak plafond. Daarnaast wil ik 280 m2 wanden laten stucen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
donderdag 10 oktober 2019

Kelder waterdicht maken

De kelder waterdicht maken. De kelder 3 x 1 x 1,60 m.Via de bodem komt waarschijnlijk vochtigheid naar boven, na hevige regen staat er vaak een paar centimeter aan water in. Omdat ik er geen verstand van heb wil ik graag een goede prijs / kwaliteitsoptie terug zien in de offerte.
woensdag 2 oktober 2019

Buitenmuur stucen

Ik zoek iemand voor het stucen van de buitenmuren.
vrijdag 27 september 2019

Badkamer stucen

Badkamer verbouwing is hopelijk afgerond eind oktober. Kleine badkamer en benieuwd of het mogelijk is de muren van de badkamer (waterdicht) te stucen. Tevens verlaagd plafond stucen. Het gaat om 15 m2 muren en 5 m2 plafond.
woensdag 18 september 2019

Spackspuiter gezocht voor plafond en wandmuurtjes

We zijn bezig de kamer te veranderen; twee kleine wandmuurtjes en volledige plafond moeten gespackt worden. Plafond moet op een enkele plaats geëgaliseerd worden door een oude lekkage. Met afplakken kunnen we uiteraard behulpzaam zijn. Oppervlakte van het plafond is ongeveer 45 m2.
maandag 16 september 2019

Nieuwbouw glad stuken en latex spuiten

Wij hebben een nieuwbouwhuis met slaapkamerverdieping en zolderverdieping wanden Vierkante meter: 250 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex
maandag 9 september 2019

Buitenzijde van een schoorsteen stucen of bezetten

Wij willen graag de schoorsteen van onze bungalow woning laten bezetten of stucen. Afmetingen schoorsteen ca. 2 m breed, 4,5 hoog en breedte variëren van ca. 20, 40 vanwege het uitsteken van de schoorsteen aan de zijde van de woning. Boven het dak is de breedte ongeveer 70 cm. De voegen moeten hier en daar verwijderd en hersteld worden. Helemaal aan de bovenkant is ook een scheur. Verder stucen/ bezetten. Kleur grijs/antraciet schilderen. Boven op de schoorsteen wellicht vlak maken, nu als een soort punt. Graag hoor ik wat mogelijk is en wat de extra kosten hiervan zijn. Ik hoop dat iemand op korte termijn ons zou kunnen helpen. In afwachting op een offerte.
maandag 9 september 2019

Bestaande woning stucen

Ik wil van de woonkamer de wanden en plafond laten stucen. Hal en langs de trap omhoog en de overloop alleen de wanden. En 2 slaapkamers alleen de wanden. In totaal gaat het om 95 m2 aan wanden en 95 m2 aan plafond. Graag zou ik horen wat dit mag kosten.
zondag 28 juli 2019

Nieuwbouwwoning stucen

Nieuwbouwwoning betonbouw, behangklaar opgeleverd. Woonkamer, hal, trapopgang en overloop glad stucen en latexen. Totaal 120 m2.
zondag 28 juli 2019

Nieuwbouwwoning stucen en sauzen

Ik wil de wanden van mijn nieuwe woning stucen en sauzen. Het gaat om 365 m2.
woensdag 17 juli 2019

Stucen van beneden etage

Ik wil een benedenverdieping van een woning uit 1992 in Groningen laten stucen. De wanden (96 m2) zijn recht en al egaal, veel lange muren van 2.4 hoog waar behang van verwijderd is. Plafonds bestaan nu uit spackspuitwerk (70 m2).
vrijdag 5 juli 2019

Bestaande woning plafond spackspuitwerk afwerken

Op de begane grond wil ik spackspuitwerk van mijn plafond, ongeveer 15 m2.
maandag 24 juni 2019

Alle wanden en plafonds met latex spuitwerk

Alle wanden en plafonds wanden Vierkante meter: 250 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
dinsdag 11 juni 2019

Na waterschade opnieuw stucen

Wij hebben waterschade gehad aan het plafond in de keuken. Daarom moet het hele plafond opnieuw gestuct en geverfd worden omdat het doorloopt in de woonkamer. Het gaat om 50 m2 plafond.
dinsdag 11 juni 2019

Nieuwbouwhuis stucen

Ik wil de wanden van mijn nieuwbouwwoning stucen. Het gaat om 180 m2. Graag een offerte.
maandag 3 juni 2019

Alle wanden van een nieuwbouwwoning stucen

Ik zoek een stukadoor die alle wanden van een nieuwbouwwoning kan stucen. Het gaat om 200 m2 aan wanden wat gestuct moet worden. De maximale werkhoogte is 260 cm. De wanden worden behangklaar opgeleverd.
maandag 13 mei 2019

Plafond nieuwbouwwoning stucen

Graag willen wij ons plafond in een nieuwbouw woning laten stucen (v-naden wegwerken) en verven (glad eindresultaat). Plafond is 70 m2.
zaterdag 11 mei 2019

Voorgevel stucen

De voorgevel is 32 m2. Er is aardbevingsschade zichtbaar op de oude bakstenen muur. Ik wil het graag laten stuken in kleur, met een stootrand.
woensdag 1 mei 2019

Nieuwbouwwoning stucen

In het nieuwbouw appartement van 80 vierkante meter zijn de wanden behangklaar gestuct door de aannemer. Ik wil graag glad stucwerk. Totale omvang wanden nog niet berekend.
maandag 29 april 2019

Nieuwbouw woning stucen

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht, oplevering zal ongeveer in oktober 2019 zijn, deze willen wij op de wanden graag geheel glad laten stucen. Het gaat om 200 m2 wanden.
donderdag 18 april 2019

Plafonds witten en muren spacken

Wij krijgen 8 mei de sleutel van onze nieuwe woning waarin de wanden gespackt moeten worden. Zit nu glasvliesbehang op, dit wordt verwijderd. Plafonds zijn al gespackt alleen moeten weer gewit worden. Graag z.s.m. prijs voor uitvoeren werkzaamheden. We verwachten eind augustus een kleintje, en willen dan alles klaar hebben. Wanden 225m2 en plafond 100m2

Partners

Partners van Casius