Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor gevel van een oudere woning stucen:

Gevel van een oudere woning stucen

Graag de gevel van een oudere woning stucen. • Gevel vrijmaken • Oude stuclaag verwijderen (denk ik) • Nieuwe stuclaag, waarschijnlijk schuurwerk • Duurzaam afwerken • Betreft ongeveer een kleine 100 m2, met een klein gedeelte op de eerste verdieping, de rest begane grond
Onze klant uit Zoelen (Gelderland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel van een oudere woning stucen uit heel Nederland:

Raam dichtmetselen

Het betreft een buitenmuur op de eerste verdieping. Er zit nu vast glas in. Dit moet eruit. Er zit boven een rand, die weg moet. En onderop een gemetselde vensterbank, die ook weg moet. Raam is ongeveer 1 meter bij 80 cm. De binnenmuur is al dichtgemaakt. Ik heb geen gevelstenen, kunt u die verzorgen? Wel wat oudere stenen dat het niet te veel afwijkt van de rest van de gevel. Er kan een kleine steiger in de poort.

Voordeur inzagen in de gevel

Wij willen een voordeur laten inzagen en afhangen met kozijn en evt stenen dorpel. In de voordeur zou ook nog een driepuntssluiting moeten komen. Wij hebben nog geen voordeur in ons huis. Het is een stenen gevel van een oudere woning, wij leveren de voordeur zelf.

Buitengevel stukadoren

1 kant van de gevel boven de aanbouw met plat dak. Het dak goed beloopbaar. Het is een oud pand van 1895, waar nu schrootjes op de buitenzijde zitten. Die halen we zelf weg. Buitenwerk Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk van 0.5 cm dik. Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen) Vloeren afplakken Vierkante meter: 5 m2 Graag een bedrijf dat ervaring heeft met oudere panden. Start in overleg.