Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor gehele huis stucen:

Gehele huis stucen

De woning word zomer 2018 opgeleverd, we hebben nog geen oplever datum. Wanden Vierkante meter: 170 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Wijchen (Gelderland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gehele huis stucen uit heel Nederland:

Electra in de gehele woning vervangen

De meterkast en de volledige elektra moet vervangen worden in gehele woning rijtjes huis van 145 m2. Ook moet er een aansluiting buiten en een snoer door de tuin naar de schuur. In totaal 4 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer, washok, keuken waar de elektra van vervangen moet worden.

Lek garagedak vervangen

Vervanging gehele garagedak vanwege lekkage en geconstateerde rotte plekken. Daarnaast het vervangen van de boeiborden, deze zijn ook aan vervanging toe. Een plat dak met bitumen met een HWA aan de zijkant. De garage staat aan het huis vast. De garage is circa 4 x 6 meter.

Dakterras met grote serre bouwen

Hierbij stuur ik u een beschrijving de bestaande situatie. Ik bezit de 3e en 4e etage van een Amsterdamse woning. Op de 3e etage zit een douche. Daarboven, op de 4e etage zit momenteel een dakterrasje. Deze moet doorgetrokken worden en wil ik graag overdekt (3 x 2,5 meter) hebben. Boven op de 4e etage (licht hellende dak) van het appartement, zou ik graag zo'n groot mogelijk dak terras met serre (3 x 4,50 meter) willen creëren. De ingang wil ik graag door laten lopen via het bestaande trappen huis. Dan heeft de gehele woning een vochtprobleem, waarschijnlijk aan de gehele achter gevel van de woning. Deze moet behandeld worden, zodat er geen schimmmelvorming meer kan ontstaan binnen in de woning. Voor deze laatste klus heb ik een kosten plaatje nodig om dit aan de VVE voor te leggen. Het zou fijn zijn als u langs zou willen komen voor een bezichtiging en doornemen van de mogelijkheden.

Voegen renoveren

Het gaat om het gehele huis. Opnieuw voegen. Volgens mij heb ik in mijn oude schippers woning aan het een kipvoeg ( de voeg komt een een beetje uit)

Voegwerk vervangen en gevel impregneren

Voegen eruit, nieuwe voegen erin en impregneren. Inclusief schoorsteen. Verharding rondom gehele huis. Uitvoering in overleg.

Deuren, plinten en kozijnen schilderen

Schilderen van 7 deuren en alle kozijnen, 1 groot raam aan de voorkant van het huis en 2 x openslaande deuren naar de tuin aan de achterkant. Eventueel ook nog het schilderen van de gehele woning RAL9010. De woning is ongeveer 55 m2, oppervlakte van de muren weet ik zo snel niet. Het gaat om binnenschilderwerk. Graag mailen voor offerte (niet bellen).

Betonvloer storten

Het storten van een beton fundering. De gehele vloer in de huiskamer is eruit en er zal beton gestort moeten worden. Het huis is uit de jaren 50. Het gaat om ongeveer 35 vierkante meter.

Garage vervangen of verlengen

Bij de bestaande woning met losstaande gemetselde (enkelsteens) garage willen wij de garage verlengen naar voren zodat we met een binnendeur de garage kunnen betreden en niet buitenom hoeven. Het zou dus gaan om garage verlengen en of gehele garage tegen de grond en vanaf 0 opbouwen. Opnieuw gemetseld of een uitvoering in hout is ook optie. De huidige garage heeft een betonnen vloer. Het huis en de garage zijn van 1967. Er is al contact geweest met de gemeente.

Gehele huis pleisteren

Gehele huis, ook overloop, trappen gangen etc Wanden Vierkante meter: 500 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Aanleggen centrale verwarming

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1926 en krijgen in februari de sleutel. In de woning gehele woning willen wij centrale verwarming aan laten leggen. Er is een hele oude CV-ketel voor vloerverwarming in een aanbouw en er zijn nog diverse gaskachels. We willen een combi-CV-ketel laten plaatsen op de zolder. In diverse vertrekken zitten mooie sierlijsten langs de plafonds en die moeten behouden blijven. We willen de CV-leidingen graag in de muren laten wegwerken. Er staan foto's van de woning op Funda. We kunnen een afspraak inplannen om het huis te laten beoordelen en de benodigde capaciteit te laten vaststellen van de radiatoren en ketel. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte.

Partners

Partners van Casius