Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor gehele huis stucen:

Gehele huis stucen

De woning word zomer 2018 opgeleverd, we hebben nog geen oplever datum. Wanden Vierkante meter: 170 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Wijchen (Gelderland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gehele huis stucen uit heel Nederland:

Schuin dak isoleren langs binnen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gehele dak is vrij van beplating etc. Ongeveer 50 virkante meter moet geisoleerd worden in een ouder huis. Binnenkant dak is helemaal droog!

Lucht/water warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Onze Intergas-HR107 is van 1999 maar werkt tot heden nog goed. Op enig moment moet deze toch vervangen worden en op dat moment moeten je plannen klaar zijn. Wij wonen in een 3 kamer hoek-maisonnette met een woon- en een slaapverdieping. Onder onze maisonnette is een winkelruimte. In de woonkamer (60 m2) hangen aan de voorzijde twee dubbelplaats radiatoren van 30 cm hoog en van 140 cm en 240 cm lang. Aan de keukenzijde hangt nog een dubbelplaats radiator van 50 cm hoog en 100 cm lang. Verder zijn er in de vloer slangen aangebracht t.b.v. de aan/afvoer naar de radiatoren. Deze slangen zijn v.w.b. lengte zwaar overbemeten wat als effect heeft dat de gehele vloer redelijk warm is. Dit is ook zo in de hal en toilet. In de hal hangt ook nog een enkelplaats radiator van 50 cm hoog en 110 cm lang voor de verwarming van hal/trap/overloop. Boven wordt alleen in de geheel inpandige badkamer verwarmd door een 29-pijps designradiator van 60 cm breed en 120 cm hoog. Op de twee slaapkamers wordt niet gestookt en in de vrieskoude delen van het jaar blijft de temperatuur dan nog 15+ C. Het jaarverbruik van elektriciteit is net boven de 4.000 Kwh en het jaarlijkse gasverbruik was, gemiddeld over de laatste 5 jaren, 1.250 m3. Wij wonen met twee volwassenen in ons huis. Gezien het feit dat wij niet over een tuin op straatniveau beschikken lijkt het voor de hand te liggen dat onze keuze een (split) lucht-water warmtepomp zal zijn. Ook zijn er systemen op basis van het airconditioning principe. Graag willen wij informatie over de mogelijkheden die in onze situatie het best passende is.

Fundering verbeteren

We willen de fundering verbeteren, het gehele huis is verzakt en dit moet dus gestabiliseerd worden. Ik weet niet precies wat het oppervlakte is van de woning. We willen wel snel beginnen. Wie kan er zo snel mogelijk komen kijken?

Gasleiding verleggen

Wij hebben in het huis een muur verwijderd, hier liep de gasleiding doorheen. De gasleiding staat nu dus recht in het midden van de geopende ruimte. Deze gasleiding dient verplaatst te worden. De gasleiding is een oude stalen leiding, en loopt vanaf de meterkast onder de vloer door en dan recht naar boven naar de CV. Wij willen graag het gedeelte op de begane grond via het plafond laten naar de meterkast laten lopen het liefst in Koper. Wij willen dus NIET de gehele leiding naar zolder vervangen. Bijgevoegd een aantal foto's, met hierin de huidige gasleiding en in rood de richting waar de nieuwe leiding moet komen. Totaal circa 10 meter gasleiding (dik genoeg voor CV).

Complete elektra in huis vervangen

Electra vervangen gehele woning, jaren '30, inclusief meterkast, groepen en stopcontacten.

Tuinschutting plaatsen en terras aanleggen

Terras: 1) circa 3-4 m3 zand kruien vanaf de straat door het huis, afstand ca. 25 meter. 2) Aantrillen zand. 3) Terras van 3 x 3 meter aanleggen/betegelen met tegels van 60 x 60 cm. 4) Herstellen aangrenzende klinkerbestrating over een lengte van circa 4 m bij 30 cm. (Op foto zichtbaar betonpuin wordt al afgevoerd). 5) Schutting plaatsen over een lengte van 8.60 meter links, 1.50 meter, achter 3 meter, rechts 3 m plus extra stukje van 1.10 meter. (Schuttingdelen van 1.80 meter). Met 20 cm brede plank onder schutting, ter verhoging, over gehele lengte. De tuin heeft geen achterom dus alles moet door het huis heen.

Gehele woningrenovatie en serre aanbouwen

Ter indicatie zijn wij opzoek naar een grove prijsbepaling voor het renoveren en verbouwen van onderstaand huis op Funda. We zouden dit huis op de begane grond graag anders indelen en voorzien van een serre. Verder moet alles geïsoleerd worden, lekkages hersteld en voorzien van nieuwe kozijnen met dubbele beglazing. Ook leiding en elektriciteit en de badkamer moeten aangepakt worden.

Recreatiewoning voorzien van houten gevelbekleding

In een voormalige recreatiewoning zit oude rabbatdelen op de gevel en rondom en op sommige plekken op een trapsgewijze manier. Sommige delen zijn verrot en moeten worden vervangen. Wij willen rondom het huis getimmerd hebben met hout, Verduurzaamd zacht hout, thermowood, oregon, lorken. De woning heeft een wooninhoud van 150 kuub. Graag maken wij een afspraak om te laten beoordelen of de gehele gevelbekleding vervangen moet worden of dat het delen mogen zijn.

Vlonder aan het water maken

Ons huis wordt eind april opgeleverd en nu willen wij graag een vlonder aan het water. Wij willen deze precies het zelfde als op de bijgeleverde foto. Onze tuin is 10 en half meter breed. De vlonder mag 4 meter breed worden en 2 en half meter diep. De vlonder gedeeltelijk boven water is geen optie. Onze voorkeur gaat Naar kunststof ivm onderhoutsvrij . Maar hout is zeker ook een optie . Ik ben dinsdag de gehele dag bereikbaar . En decreet vd week na 19.00 uur.

Stucen en latex spuiten wanden

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht waarvoor wij graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het stuken en latex spuiten van de wanden in de gehele woning exclusief garage, toilet en badkamer. Het ingevoerde adres is niet het adres waar se klus uitgevoerd moet worden. Het huis wordt momenteel gebouwd in Oud Gastel en de oplevering is gepland in het 3e kwartaal. Helaas kan ik maar 1 foto bijsluiten, waar kan ik de overige naar mailen? Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet. Wanden Vierkante meter: 250 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Partners

Partners van Casius