Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor spachtelputz aanbrengen in woonkamer:

Spachtelputz aanbrengen in woonkamer

Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Tricht (Gelderland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spachtelputz aanbrengen in woonkamer uit heel Nederland:

Spachtelputz in de woning aanbrengen

In een huurwoning wil ik graag op de wanden Spachtelputz aanbrengen. De muren zijn al kaal. Deels beton deels gipsblokken. Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Spachtelputz in de nieuwbouwwoning aanbrengen

Graag vraag ik een offerte aan voor een nieuwbouwwoning in Amersfoort.. Het betreft een eengezinswoning. Muuroppervlak is 231 m2. En word volgens de bouwer behangklaar opgeleverd. Klopt het dat er tegenwoordig gewerkt word met een flexibele stuc voor nieuwbouwwoningen wat de kans op scheuren verkleind? Bijgevoegd de tekening. WC en badkamer hoeven niet gedaan te worden. De schuine wanden op zolder (voor en achterkant huis) hoeven ook niet gedaan te worden, De overige wanden op zolder (links/rechts) graag wel (loopt in een punt). Verder eigenlijk alle muren. We hebben op dat moment nog geen vloer laten leggen. Dus dan hoeft er denk ik niets afgeplakt te worden? Mocht er geknoeid worden worden dan grote klodders wel weggehaald? De woning word eind december begin januari opgeleverd. Ik verwacht dat we in november hier meer over te horen krijgen. Graag laten we dan zo snel mogelijk stucen. Keuken is ook ingetekend. Mogelijk tot de hoogte van de afzuigkap niet stucen. (hangt even er van af of we alleen voor een smetplint kiezen of voor een betegelde achterwand. Het keukenwerkblad hoogte is 92 cm hoog. Naast de kookplaat staan twee grote kasten. (Exacte tekeningen van de keuken kunnen nog nagestuurd worden). Met vriendelijke groet , Miko Vivié wanden Vierkante meter: 230 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Stucwerk aanbrengen in nieuwbouw

Wanden Vierkante meter: 280 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Plafond Vierkante meter: 110 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Spachtelputz en schuurwerk aanbrengen

Geen idee van de kosten, onlangs gestart met verbouwen, er is nog genoeg te doen. Maar toch zou ik alvast graag weten wat het me zpu gaan kosten. wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen) Vloeren afplakken Vierkante meter: 35

Glad stucwerk en latex spuitwerk op wanden en plafonds

Onze woning is 10 jaar oud en we willen deze wat gaan opfrissen. We willen glad pleisterwerk en latex spuitwerk laten aanbrengen op 130 m² wanden en 75 m² plafonds. Op de wanden zit Spachtelputz en op de plafonds zit spackspuitwerk vanaf de bouw. We willen de klus als het mogelijk is begin januari laten starten. We ontvangen graag uw offerte.

Spachtelputz aanbrengen na verbouwing

Verbouwing, wanden zijn behangvrij gemaakt. 2 betonnen buitenmuren en de rest gladde, direct te spachtelen, binnen muren. Wanden Vierkante meter: 105 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Klus in huis: gipswand plaatsen en stucen

Om een lekkage op te zoeken, is een wand in mijn gang opengebroken. Deze moet weer hersteld worden: Isolatie aanbrengen, gipswand plaatsen en stuken. Alles moet weer mooi aansluiten bij de muur die nog intact is. Een andere klus is de volgende: Omdat ik vloerverwarming laat aanleggen, verwijder ik in de woonkamer 3 radiotoren. Achter de radiatoren is nooit gestuct dus dat moet alsnog gebeuren. Het gaat dus om kleine oppervlakten. De muur is gedaan met spachtelputz.

Spachtelputz aanbrengen

Wij hebben een woning gekocht en zijn deze nu aan het verbouwen. Op de wanden zit Spachtelputz dat hier en daar beschadigd is door het verwijderen van kasten en verplaatsen van de keuken. We willen graag een offerte ontvangen voor herstellen van ongeveer 30 m² Spachtelputz en een offerte voor het geheel overstuken van 100 m² wanden op de hele benedenverdieping met Spachtelputz. We willen de klus vanaf eind september laten uitvoeren.

Spachtelputz aanbrengen

Ongeveer 100 m2 spachtelputz, waarvan we graag een gedeelte, 1 muur, in kleur willen. Daarnaast willen we in de keuken, ongeveer 13 m2, stucwerk, in kleur, die tegen vlekken kan. Verwachte oplevering van de nieuwbouw woning is laatste week november/eerste week december. Zodra we de exacte datum weten, 4 weken van te voren, willen we graag iets inplannen zo spoedig mogelijk na oplevering mits de prijzen etc passend zijn. Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Waterdichte betonciré aanbrengen

Ik wil de keukenwand graag in betonlook willen hebben. Ondergrond is gipsplaat met daarop spachtelputz, wel kleine puntjes. Wand is ongeveer 8m2.

Partners

Partners van Casius