Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor spachtelputz aanbrengen in woonkamer:

Spachtelputz aanbrengen in woonkamer

Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Tricht (Gelderland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spachtelputz aanbrengen in woonkamer uit heel Nederland:

Spagtelputz en stuc aanbrengen

Graag ontvangen wij een offerte voor het spuiten van spachtelputz muren en plafond van ons nieuwe huis. De ondergrond is beton met daarop spachtelputz. - De oppervlakte van de ruimte is 8.69 meter lengte keer 5.18 meter breedte. Wij denken dat er ongeveer 50 m2 van de wand overblijft als je de ramen en keuken er uit haalt (zie voor alle duidelijkheid de plattegrond van de ruimte in de bijlage). - In de ruimte zitten wel ramen, maar geen deuren. - Graag zouden wij ook het plafond laten spuiten. De hoogte van het plafond is 2.60 meter, en de oppervlakte van het plafond schatten wij op 46 m2. - Alle wanden en plafond willen we graag spierwit. Wij denken kleurcode RAL9003 of RAL9016. Welke is volgens jullie witter? wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Plafond Vierkante meter: 46 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Fijn spachtelputz aanbrengen

Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Waterbestendige wandpanelen plaatsen en radiator vervangen

Wij hebben in onze keuken een muur met Spachtelputz en een ander stuk muur met tegelwerk. We willen op beide muren graag waterbestendige wandpanelen laten aanbrengen. Verder willen we een radiator in de badkamer laten vervangen. We zoeken een vakman die beide klussen kan uitvoeren. We willen een afspraak maken en ons laten adviseren over de materialen en kosten.

Spachtelputz aanbrengen in een slaapkamer

Wij zoeken een stukadoor die de wanden in onze slaapkamer netjes kan afwerken met spachtelputz. Het gaat om ongeveer 20 m². Helaas heeft een eerder bedrijf dit slecht verzorgd. We zoeken nu een vakman die dit weer netjes kan maken. De ruimte is nu leeg en we hopen dat er iemand op korte termijn tijd heeft.

Spachtelputz met een fijne korrel aanbrengen

Aanbrengen van 275 vierkante meter spachtelputz met een fijne korrel wanden zijn vlak en kan direct worden aangebracht wanden Vierkante meter: 275 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Bestaande woning stucen en sierpleister aanbrengen

Het meeste sierpleister +/_125 m2 wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Spachtelputz aanbrengen

Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Spachtelputz op wanden aanbrengen

Wanden: 190 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Spachtelputz fijne korrel aanbrengen

Gang de wanden het deur kozijn is er uit en 1 wand in de kamer wanden Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Spachtelputz aanbrengen

Gang en 1 muur in de kamer spachtelputz in de gang is de deurkozijn er uitgehaald Wanden: 45 m2 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Partners

Partners van Casius