Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor stucadoor offerte:

Stucadoor offerte

Voor onze nieuwe woning welke januari 2020 wordt opgeleverd zoek ik nog een stukadoor. Deze mag de plafonds spackspuiten. Dit is 154 m2. De begane grond en de 1e verdieping mag saus klaar. Dit is 332 m2. De zolder mag behang klaar. Dit is 28 m2.
Onze klant uit Oldebroek (Gelderland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stucadoor offerte uit heel Nederland:

Recht optrekken 3de verdieping

Eind januari 2020 krijgen we de sleutel van onze nieuwe woning. De woning is een rechthoekige woning waarbij de eerste 2 verdiepingen gelijk lopen en de 3de etage voor de helft opgetrokken is. We willen deze graag uitbouwen waardoor er ongeveer 28 m2 extra ruimte ontstaat. We krijgen eind januari de sleutel, voor die tijd zouden we eventueel een afspraak kunnen maken. Ik heb geen idee of de constructie sterk genoeg is, meerdere buren hebben het ook gedaan, dus neem aan van wel. Een vergunning is nog de vraag of deze nodig is, omdat het aan de achterkant is. Ik zou dit kunnen navragen bij de gemeente. Ik wil graag een complete oplevering, maar dat ligt nog een beetje aan de kosten. Er zou verwarming moeten komen, ramen, elektra en mogelijk ook stucwerk. Een trap is niet nodig. We willen graag een prefab of een houten constructie. Het huis zelf is niet gemetseld, maar afgewerkt met rabat delen. Graag wil ik zo spoedig mogelijk in contact komen over de mogelijkheden en de periode waarin de uitbouw zou kunnen worden uitgevoerd. Hartelijk dank.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde realiseren van de woning. Hierbij zal een stuk buitenmuur/kozijn van de naastgelegen keuken verwijderd moeten worden om een vrije doorgang vanuit woonkamer naar keuken te creëren. Bij voorkeur een glazen pui en dak. Diepte 2.5 meter breedte 3,82. Indien mogelijk prefab, vanwege bouwtijd. We willen graag voor een casco en compleet oplevering een prijsvergelijking hebben. Voor zover ik weet mag je uitbouwen tot 2,5 meter, maar hoe het met de gemeente zit durf ik niet te zeggen. Het huis staat op zandgrond, mogelijk dat heien nodig zal zijn. We willen graag rond eind januari/ begin februari beginnen.

Vervangen elektra in gehele woning en 3-fase groepenkast met 9 groepen aanleggen

Het gaat om het vervangen van de elektra in de gehele woning en het vervangen van de 1-fase groepenkast in de meterkast naar een 3-fase met 9 groepen. De huidige meterkast heeft geen aardlekschakelaar. Waarschijnlijk is dan ook een aardpen nodig. Waar deze geslagen moet worden en hoe diep weet ik niet, net als het grondsoort. Daar ontvang ik graag advies over. Vanaf januari graag beginnen.

Serre achterzijde woning realiseren

Wij willen een serre van ongeveer 5 meter breed en 2,5 meter diep aan de huiskamer. In principe van aluminium of hout. Geen idee of er fundering nodig is. Ik vermoed van wel. We hebben zandgrond en ik heb bij anderen in de buurt korte heipalen gezien. De serre komt aan de linker kant op de foto tot onder het balkon. We willen mat glas als dat mogelijk is als plafond en aan de zijkanten gewoon glas. Elektra is niet nodig. We zouden graag een afspraak maken vanaf 15 januari.

30 strekkende meter plinten monteren

Voor onze jaren 30 woning wensen wij graag onze plinten te laten monteren in de woonkamer en hal. In totaal +/- 30 strekkende meter. Bij voorkeur starten op 10 of 11 januari.

Jaren 30 woning stucen

Klus huis gekocht. Worden openslaande deuren geplaatst naar tuin eind januari. Daarna willen we woonkamer en keuken laten stucen, voordat de nieuwe keuken komt. Die komt eind februari. Wij willen dat alle wanden worden gestuct en vervolgens sausklaar worden gebracht dit zou gaan om 55m2. Daarnaast hebben wij 10m2 aan plafond dat wij met latex willen afspuiten. Het is wel de bedoeling dat er 30m2 aan vloeren wordt afgeplakt.

Houten wanden spuiten van recreatiewoning

Graag laat ik mijn recreatie woning van hout binnen spuiten met verf op waterbasis op blank hout. Het gaat om een kleine slaapkamer van ongeveer 3 m bij 2 m bij 2 m hoog en een kamer van 10 m (1 kant 3,5 m en de andere kant is 2 m). De ene wand is hoger dan de andere. Ik kan foto’s laten zien. Op 13 januari krijg ik de sleutel, als het kan 14 januari starten want dan is de woning nog leeg. Ik hoor graag wat het gaat kosten. Het gaat om de wanden, maar plafond mag ook meegerekend worden als meerprijs.

Afgraven en afvoeren kleigrond tuin van 550 m2

Het betreft een nieuwbouwwoning. Ongeveer 650 m2 kavel waarvan 100 m2 bebouwd. Kleigrond rondom woning 20-30 cm woning afgraven en afvoeren. Woning is enkel toegankelijk via een particuliere brug. Voor deze klus kan er helaas geen zware of grote machines worden ingezet. Onze voorkeur gaat uit naar medio januari om te starten.

Bestaande woning spackspuiten en plafond latex spuiten

We zijn opzoek naar iemand die een 5 kamer appartement op 1 hoog kan stucen. Het is rook vrij. De opdracht beslist uit te voeren tussen 7 januari en het moet klaar zijn voor 17 januari. Het appartement staat nu leeg. We hebben nu nog geen sleutel. Ik weet dat er wanden met behang zijn, dat halen we zelf eraf. Wat er verder op zit durf ik niet te zeggen. Het gaat om 155 m2 wanden, dat willen we met spackspuitwerk en 90 m2 plafond, dat gaat om latex spuitwerk.

CV en radiator laten plaatsen

Wij hebben een voorlopig koopcontract voor een woning en wij willen nu graag informeren over de mogelijkheid en de kosten voor een CV installatie en het plaatsen van radiatoren. De offerte hebben we ook nodig voor de hypotheek. Er is nu een gashaard, deze verwijderen de huidige eigenaren. Op de beneden verdieping zouden 4 radiatoren moeten komen en boven 3. Op zolder zou de CV ketel geplaatst moeten worden. Alle leidingen enzovoort moeten nog gemaakt worden. Het is een hoekwoning uit 1965, met twee verdiepingen. Welke capaciteit ik nodig heb, durf ik niet te zeggen. Verwachting is dat we 2 januari erin kunnen.

Partners

Partners van Casius