Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor nieuwbouw spackspuiten:

Nieuwbouw spackspuiten

Wanden Vierkante meter: 110 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)
Onze klant uit Olburgen (Gelderland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouw spackspuiten uit heel Nederland:

Spackspuiten

We willen graag ons huis laten spackspuiten (nieuwbouw) drie verdiepingen inclusief plafonds. Ook graag een offerte als de plafonds niet gedaan worden. Het aantal m2 is ca. 300. Met plafonds komt er ca. 150 m2 extra bij.

Nieuwbouw appartement laten spackspuiten

Op de badkamer en het toilet na wil ik het hele appartement laten spackspuiten of huiskamer en gang met spachtelputz (wit). De grote slaapkamer gedeeltelijk. De woning is behang klaar. Bijgaand zal ik de plattegrond toevoegen. Ik ben me vast aan het oriënteren. De oplevering is pas in april, maar de kijk en meetdag is in februari. Het gaat om een totaal oppervlak van 95 m2.

Nieuwbouw laten spackspuiten

Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Nieuwbouw woning spackspuiten

Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Nieuwbouw woning spackspuiten

Wij hebben een nieuwbouw huis gekocht d ie het tweede/derde kwartaal opgeleverd wordt. Wij zijn ons alvast aan het verdiepen in wat we met de muren moeten. Dus vragen we bij deze een offerte aan. Ik weet niet precies hoeveel vierkante meter het is. Dat is te zien in de tekening. p.s. de datum en vierkante meters zijn dus een schatting Wanden Vierkante meter: 280 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Nieuwbouwwoning spackspuiten

Nieuwbouw spackspuiten. Wanden: 55 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Nieuwbouw spackspuiten

Wanden Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Stucen van nieuwbouw

Wanden glad stucwerk op porisostuc: 344,2 m2. Wanden glad stucwerk op porotherm: 235,1 m2. Wanden glad stucwerk op prefab beton: 113,1 m2. Wanden glad stucwerk op stucplaat: 16,3 m2. Wanden stucwerk voor tegelwerk op porisostuc: 70,2 m2. Wanden stucwerk voor tegelwerk op porotherm: 11,2 m2. Wanden stucwerk voor tegelwerk op stucplaat: 4,0 m2. Wanden gesaust RAL: 0 m2. Wanden gesaust kleur nader te bepalen: 251,2 m2. Wanden gesaust kleur RAL 7047 contract voor beamer: 13,0 m2. Plafond glad stucwerk op kanaalplt 1200 mm 195,9 m2. Plafond glad stucwerk op KN stucplaat: 22,8m2. Plafond spackspuiten op kanaaplaat 1200 mm 147,1m2. Plafond airless RAL: 6m2. Plafond gesaust RAL 9010 schimmelvrij: 16,2 m2. Wanden Vierkante meter: 800 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 360 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Nieuwbouw spackspuiten

Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Nieuwbouw spackspuiten

Ik heb een nieuwbouw woning gekocht en wil de wanden graag glad afgewerkt hebben. In verband met het budget wil ik graag spackspuitwerk laten doen, is dit een goed idee? In overleg eventueel stuken in de woning. Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (strak)

Partners

Partners van Casius