Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Nijmegen of directe omgeving.

2302 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: 250 m2 buitenmuren stucen en eventueel isoleren, buitenkant woning stucen & Isoleren, woning stucen, 470 m2 binnen- en buiten stucwerk realiseren, 440 m2 stucen, nieuwbouwwoning behangklaar stucen 330m2 wanden 120m2 plafonds, oude woning stucen met isolatie 125 m2, complete woning stucen en latex spuiten, slaapkamers en overloop stucen, buitenmuren nieuwbouw woning stuken, hoekwoning stucen + isoleren, gevel nieuwbouwwoning stucen, bestaande gevel 85 m2 isoleren en stucen, woning stucen, woning stucwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Nijmegen:

Badkamer stucen beton cire

Wij hebben een jaren 30 woning waarin we de badkamer willen laten stucen met beton cire (op de wanden en de vloer). De wanden zijn circa 30 m2, de vloer rond de 8 m2. Huidige ondergrond zijn gipslaten van 60 cm wanden. Plafond 2.50 meter hoog

Nieuwbouwwoning plafonds stuccen

Begane grond, 1e etage en zolder ook schuine wanden (gipsplaten), hier willen wij het plafond van laten afwerken met glad pleisterwerk. Het gaat om ongeveer 100 m2.

Spack spuitwerk

Wij willen de muren opnieuw bewerkt hebben. Op dit moment zit er behang op betonnen muren, en als dit verwijdert is dan willen wij er graag Spack spuitwerk op hebben. Er zit een een gat in de muur achter een schilderij, verder is het een redelijk vlakke muur. De hoogte tot aan het plafond is 3 m. Het is allemaal op de begane grond. De wanden: Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel) Plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Nieuwbouwwoning stucen

Wij willen graag de wanden van onze nieuwbouwwoning laten stucen. Het gaat om 50 m2 wanden op de begaande grond. Zijn nu behangklare muren. Graag als afwerking glad pleisterwerk (strak). We zouden de muur daarna zelf willen verven of dit mogelijk ook door jullie willen laten doen. wanden

Stucen van de keukenmuur

De keuken wordt vervangen. De oude tegels worden verwijderd. Daar moet de wand worden gestuct. Ook moeten de sleuven die voor de aanleg van leidingen worden gemaakt, gestuct worden. De keukenmuur is ongeveer 3,3 m x 2,4 m. Maar waarschijnlijk hoeft niet de hele muur opnieuw gestuct worden. Het moet met name goed vlak zijn waar de achterwand van de nieuwe keuken geplaatst wordt. Datum voor stucwerk: 28 of 29 mei a.s.

Wc's afwerken met spackspuitwerk

Graag laat ik de wanden van mijn 2 wc's stucen. Dit gaat om ongeveer 15 m2. De huidige ondergrond is beton en ik wil het laten afwerken met spackspuitwerk.

Wanden en koof ten behoeve van nieuwe keuken stucen

In verband met een nieuwe keuken moet een deel van de keukenmuren opnieuw worden gestukt . Daarnaast moet een koof worden gestukt. In de huidige keuken zit een schouw, Om die schouw is een sierlijst gestukt. De schouw maakt plaats voor de koof. Op de oude plaats van de schouw zal de sierlijst dan nog een deel niet overlapt worden door de koof. Dit moet glad worden weggewerkt. Afhankelijk van hoe goed dit lukt moet het plafond wel/niet in het geheel gestuct worden. Betreft een L-vormige keuken: De afmeting van de muren is (bxh): 390 x 270cm en 304 x 270cm en betreft ongeveer 25 m2. Hoogte is inclusief de koof. De koof loopt mee met deze muur. De koof is ongeveer 35cm hoog en 70cm diep. Gezien het een hoekkeuken is moet de hoek in de muur 90 graden zijn. Er zit nu ook een hoekkeuken op dezelfde plaats. Dus qua rechtheid van de muur zal het wel goed zitten.

Spuiten wanden en plafonds

De wanden graag gespoten hebben en de plafonds echter zijn er 2 slaapkamers waar de kleur blauw en groen is gebruikt en in de keuken Orange en rood graag zou ik die wit willen hebben. Alles moet dus wit worden gespoten. Het gaat om een woonoppervlakte van 90m2, weet niet precies hoeveel dat aan wanden en plafonds zal zijn, maar wel iets minder gezien de vloer er af gaat. Dus als u een prijs per m2 kan opstellen graag.

Woning stucen

Wij willen misschien een oude woning kopen en zijn de berekening aan het maken wat de kosten zijn om de buitenkant op te knappen. De buitenkant is erg beschadigd, veel gaten en scheuren hier een daar, graag een indicatie.

Muren spachtelputz/spuitwerk gladstucen

We hebben een huis gekocht wat behandeld is met spachtelputz/korrelstructuur, op vrijwel alle kamers. Graag willen we deze gladmaken. Wanden zijn klaar om te beginnen. Vierkante meter: 130 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Behangen van overloop en trapgat

In ons bedrijfspand hebben wij brand gehad. Nu moeten wij opnieuw gaan behangen van trapgat en overloop. De overloop is ongeveer 2.5 x 4 meter, het trapgat is 1 verdieping, maar is best groot door het bedrijfspand. Wij laten graag een vakman langskomen om dit in te schatten en een aantal opties qua behang aan te bieden.

Muur en tuinhuis stucen

Muur in de tuin van 6,5 x 1,5m. Ook een overkapping waarvan 2 zijmuren van 3 x 2,5 en een achtermuur van 7 x 2,5m Het is de bedoeling dat deze muren met buitenstuc worden gestuct.

badkamer met betonstuc afwerken

Badkamer is op dit moment kaal. Het is de bedoeling dat hier een nieuwe afwerking op de wanden en vloer wordt aangebracht. Zelf zitten wij te denken aan grijze betonstuc. In totaal gaat het om 11m2 aan wanden en ongeveer 5m2 aan vloer.

Zolder renovatie

Ik wil op zolder 50 m2 gipsplaat laten stucen en 30 m2 muur. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.

Gladpleisterwerk laten stucen van ons huis

In ons huis willen wij 60m2 aan oud stucwerk op de wanden laten afwerken met glad pleisterwerk.

Toiletruimte stucen

We willen graag de toiletruimte laten stucen. De wanden zijn 10 m2 en plafond 5 m2. L 1,5 m x b 1,0 m x h 2,5 m.

Wanden en plafond stucen of verven

Ik wil mijn wanden (65 m2) en plafond (45 m2) laten stucen. Misschien wil ik het plafond laten schilderen dus als u hier ook meteen een prijs voor kan geven dan zou dat heel fijn zijn. Ik hoor graag van u.

Nieuwbouwwoning sausklaar stucen

Graag vragen we een offerte aan voor het sausklaar stucen van onze nieuwbouwwoning in Nijmegen-Noord. De woning wordt op dit moment gebouwd, Trebbe, nette afwerking, en we willen de woning graag in september laten stucen. Het gaat om 350 m2. Geen sanitaire ruimtes en geen plafonds. Het betreft alleen binnenmuren en het zijn rechte muren.

Zolder stucen

Wij hebben een huis gekocht, bestaande bouw, huis van 50 jaar oud, daar willen wij graag de zolder waar 1,5 jaar geleden een dakkapel geplaatst is laten stucen. De voorzolder gaat het om schuine plafonds, op de zolder gaat het om wanden en plafonds deel is gipsplaat, deel oud stucwerk. Wanden zijn 30 m2 en het plafond 55 m2.

Herstel buitenpleisterwerk rondom buitendeur

Herstel van een stuk loslatend buitenpleisterwerk rondom deur aan dakterras. Verwijderen en nieuwe pleister aanbrengen. Zie bijgeleverde foto's.

Het afwerken van alle wanden in een nieuwbouwwoning

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht en willen alle wanden laten afwerken. Het gaat om 325 m2 aan wanden wat gestukt moet worden. Na het stukken dienen de wanden met latexspuitwerk te worden afgewerkt. De wanden zijn al behang-klaar.

Plafond stucen

Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouwwoning stucen en eventueel latex spuiten

Wanden Vierkante meter: 165 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Betonlook stuc

Wij hebben een nieuwbouw huis. Op een wand willen we graag een betonlookstuc. Op dit moment zit er easy stuc op en geverfd. Wanden Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Betonlooks

Plafond stucen

Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)