Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor bestaande woning buitenzijde stucadoren:

Bestaande woning buitenzijde stucadoren

Wij willen graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het stukadoren van de buitenzijde van onze woning. De huidige ondergrond is momenteel blanke steen, dus er kan direct gestukadoord worden. Het gaat om ongeveer 115 m2.
Onze klant uit Nijkerk (Gelderland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaande woning buitenzijde stucadoren uit heel Nederland:

Isoleren en leggen van nieuwe dakpannen of leistenen

Graag een prijsopgave per m2 voor het aan de buitenzijde isoleren en leggen van nieuwe dakpannen of leistenen op het dak van een oude woning. De kunststof leisteen hebben een voorkeur, en een keramische dakpan. De oude dakpannen verwijderen zou ik eventueel zelf kunnen uitvoeren. Uitvoering zomer 2020 Het is een dak van 8 x 2.5 x 2.5. Het is mij op dit moment onduidelijk wat de hellingshoek is, misschien 20 graden.

Van buitenaf isoleren van de woning om isolatiewaarde 5-6 te realiseren

Isolatie moet vanaf buitenzijde middels PIR of vergelijkbare techniek leiden tot een RC waarde van minimaal 5. Het huis heeft een bestaande spouwmuur, en is uit 1971. De gevel 5 het dak 6. Schatting van 80m2 voor het dak, rechthoekig huis met gevel van 150m2. Hier gaan natuurlijk nog de ramen en deuren af. Graag langskomen om de opties te bekijken en offerte te laten opstellen.

Het isoleren van de buitenzijde van de woning

Het gaat om een woning waar nu aan de buitenzijde platen zitten met daaronder glaswol. Het is de bedoeling hier prispa platen terecht komen om de woning goed te isoleren. Het zal gaan om ongeveer 100 m2.

Uitbouw zijkant woning

Ik wil graag een vrijblijvende offerte op het volgende! We willen een uitbouw realiseren aan de zijkant van ons vrijstaande huis! Vergunningsvrij mogen we tot 80 m2 aan/uitbouwen. Voor de zijkant geldt vergunningsvrij mits 1 m van de voorkant te blijven. Heb zelf de garage al gebouwd van 40 m2 enkel door studie nu minder tijd voor de rest. Ik wil graag als we de uitbouw bespreken kijken wat ik zelf kan doen. Waarschijnlijk zelf fundering/binnenmuren optrekken en opperen met metselwerk of zelf mee metselen indien mogelijk. Het gaat om een uitbouw van 3 m bij 7 m. Onze woning is houtskelet met buitenzijde gemetseld. Dus zal aanbouw vermoedelijk ook in houtskelet terecht komen ivm aansluiting op bestaande gedeelte. Materiaal zal ik zelf verzorgen zodat dit ook de prijs zal drukken. Hoor graag van jullie.

Dakrenovatie

Isoleren aan de buitenzijde van onze (oude) woning ter vervanging en verbetering van de huidige na-isolatie van binnen (deze zal dan verwijderd worden). Waarschijnlijk vervangen van dakpannen achterzijde en hergebruiken voorzijde. Aan de achterzijde tijdelijk weghalen en daarna terugplaatsen van zonnepanelen. Aan de voorzijde vervangen van een dakkapel (1,5 m breed), aanbrengen 4 x dakraam (100 x 80 cm) vervangen dakgoot voorzijde. Afmeting: dakvlak: achter ca. 6 x 7, voor ca 7 x 7 (totaal ca 90 m2).

Gevel renovatie meerdere woningen

Ik wil de gevels van meerdere woningen laten renoveren. De afmetingen variëren per woning. Mijn woning is een betonnen woning uit 1975 met grindplaat panelen aan de buitenzijde.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw van de woning realiseren aan de achtergevel, met de maten 2,5 meter bij 5,15 meter. Een vergunning is niet nodig. Voor de fundering zijn er denk ik metalen palen nodig, maar dit weet ik niet zeker. Ik wil graag weten wat een casco oplevering kost en een complete. Graag ook elektra en stucwerk. De buitenzijde moet van bloksteen en de binnenkant kan met hout afgewerkt worden. Bouwtekeningen zouden nog moeten. Eind februari of begin maart starten met he werk.

Isolatie van de totale woning

Schuin dak isolatie buitenzijde isolatieplaten. Het oppervlakte zal per kant van het huis ongeveer 80 m2 zijn. Daarnaast willen wij 100 m2 spouwmuren laten isoleren. De afwerking hiervan zal moeten leiden tot de hoogst haalbare isolatiewaarde.

Isoleren en stucen buitenzijde woning

Wij hebben een bungalow die we aan de buitenzijde willen laten isoleren, plakken van isolatieplaten en daarna stucen met spachtelputz. Het gaat om 1 verdieping, het totaaloppervlakte zal ongeveer 240m2 zijn.

Isoleren van de woning

heer, mevrouw, ik wil binnen afzienbare tijd het huis gaan verbouwen en tegelijkertijd de buitenzijde laten stuken. Laats hoorde ik dat er op de buitenzijde een isolerende laag kan worden aangebracht en deze vervolgens wordt gestuukt. Hier zou ik graag nadere info over ontvangen en vervolgens een offerte voor ontvangen. De woning zal ongeveer 100m2 aan wanden hebben, er zitten echter wel enorm veel ramen in, 27 om precies te zijn. Het is dus handig om een keer advies in te winnen door een vakman.

Partners

Partners van Casius