Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor bestaande woning buitenzijde stucadoren:

Bestaande woning buitenzijde stucadoren

Wij willen graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het stukadoren van de buitenzijde van onze woning. De huidige ondergrond is momenteel blanke steen, dus er kan direct gestukadoord worden. Het gaat om ongeveer 115 m2.
Onze klant uit Nijkerk (Gelderland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaande woning buitenzijde stucadoren uit heel Nederland:

Buitenzijde van een schoorsteen stucen of bezetten

Wij willen graag de schoorsteen van onze bungalow woning laten bezetten of stucen. Afmetingen schoorsteen ca. 2 m breed, 4,5 hoog en breedte variëren van ca. 20, 40 vanwege het uitsteken van de schoorsteen aan de zijde van de woning. Boven het dak is de breedte ongeveer 70 cm. De voegen moeten hier en daar verwijderd en hersteld worden. Helemaal aan de bovenkant is ook een scheur. Verder stucen/ bezetten. Kleur grijs/antraciet schilderen. Boven op de schoorsteen wellicht vlak maken, nu als een soort punt. Graag hoor ik wat mogelijk is en wat de extra kosten hiervan zijn. Ik hoop dat iemand op korte termijn ons zou kunnen helpen. In afwachting op een offerte.

Schilderen buitenzijde woning

Schilderwerk buiten, 1e en 2e verdieping (2e verdieping dakkapel). Graag 1 grondlaag en minimaal 1 laklaag (liever 2). Met gebruik van a-kwaliteit verf (Sikkens/Sigma)

Spouwmuur isolatie aan de buitenkant

Het gaat om een woning uit 1935. De woning is voorzien van spouwmuur. Bij eerder onderzoek is aangeraden om de spouw niet te vullen ivm bepleistering en schilderwerk aan de buitenzijde. Vandaar het onderzoek naar de mogelijkheden voor buitenmuur isolatie.

Dak buitenzijde isoleren

Van buitenaf twee dakvlakken isoleren á 50 m2 met een RC 6 waarde. Één dakvlak heeft een dakkapel, het andere twee dakraampjes. Het betreft een vrijstaande woning.

Hellend dak isoleren

Wij willen ons hellend dak van binnenuit isoleren en laten afwerken. Het is een vrijstaande woning, gebouwd in 1943, met een hellend dak van dakpannen. Tevens eventuele herstelwerkzaamheden aan de buitenzijde van het dak. ruwe schatting 150 m2.

Dak van buiten af isoleren

Wij zijn bezig om ons huis te verduurzamen. Eén van acties die wij willen laten doen is het dak isoleren. Op dit moment zit er oude isolatie aan de binnenzijde. Onze voorkeur gaat uit naar isolatie aan de buitenzijde. Vanwege de dakkapel verwachten wij dat de isolatie in de vorm van folie zal worden. Onze woning is een twee-onder- een kap, betonnen dakpannen. De betonnen pannen willen wij, indien nog in goede staat, teruggeplaatst zien. De afmeting van het dak is circa 2 x 52 m2 minus dakkapel. Op de zuidzijde is een dakkapel. Op de noordzijde een klein kiepraam. Van de dakkapel weten we niet of die geïsoleerd is. Zo niet willen we dit graag meenemen in de isolatie. Graag nodigen wij u uit om een vrijblijvende offerte te komen maken.

Alle kozijnen buiten het huis schilderen en de boeidelen

Ik wil alle ramen aan de buitenkant van het huis schilderen. En er moet waarschijnlijk 1,5 meter van de boeideel gerepareerd worden. De ramen die geschilderd moeten worden: drie slaapkamers met elk een apart draai raam kozijn. Badkamerraam en een even groot raam op de zolder aan de zijgevel, beide draaiend. Ook de voordeur en de zijgevel is een raam. Het badkamer raam heeft een standaard afmeting van een badkamer raam voor een 1-onder-1-kap woning. De afmetingen weet ik niet precies, dit zou ik later kunnen geven. In alle kozijnen is dubbelglas gezet, dus nieuwe glaslatten en deze zijn onbehandeld. Foto is enkel buitenzijde voorgevel Eventueel kan er ook een stuk binnen geschilderd worden van 2 x 3 meter.

Isoleren woning uit 1935 en afwerken in of crepi of steenstrips

Het gaat om een vrijstaande woning bouwjaar 1935. LxB = +/- 11 x 8 meter met Franse kap. Belangrijkste is de woning aan de buitenzijde goed te isoleren. Wat betreft de afwerking zijn wij er nog niet over uit of het met Crepi of eventueel/misschien steenstrips moet worden afgewerkt, voor beide graag offerte.

Buitenzijde woning stucen

Graag een vrijblijvende offerte voor het buiten stucwerk van de woning. Het gaat om 90 m2.

Stenen vastzetten en schoorsteen bekleden met zink

Half vrijstaande woning met schoorsteen van witte breuksteen.Deze is aan de buitenzijde erg smerig en een aantal stenen bovenop liggen los. Dit repareren en de schoorsteen op ongeveer 8 meter hoog op de nok bekleden met zink. Schoorsteen is relatief gemakkelijk bereikbaar.

Partners

Partners van Casius