Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor het stucen van 40m² gemetselde wanden:

Het stucen van 40m² gemetselde wanden

Wij willen 40m² wanden in ons huis laten stucen. Er zit nu metselwerk en dat moet glad pleisterwerk worden.
Onze klant uit Loenen (Gelderland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het stucen van 40m² gemetselde wanden uit heel Nederland:

Gevelisolatie vervangnen en gevel afwerking

Graag willen we een offerte voor het vervangen van gevel isolatie, de zij-gevel van ons huis is in de jaren 70 is geïsoleerd met 'piepschuim' platen en gestuct. Ongeveer 40m'2 met daarin 3 ramen. Ik neig er naar om als vervanging hier de dikste maat EPS aan te bre ngen, maar ik sta open voor suggesties. Vervolgens is het de bedoeling dat de bovenkant met keraliet wordt afgewerkt en de onderste helft gestuct. Het kan ook zijn dat ik de gehele gevel wil laten stucen, daar ben ik nog niet over uit.

Muren bestaande woning stucen

voor de situatie Woonkamer muur 1: 6m lang, 2. 4m hoog, zit nu granol stucwerk op. Muur 2,3 en 4: 1,5m lang, 3,7m lang en 1m lang en 2. 40m hoog. Deze drie muurtjes vormen samen een U-vorm. Zit nu spack of spachtelputz op. Graag een offerte waarbij de lange muur en de \U-vorm\ apart vermeld staan en niet alleen \xxm2 * €€ = totaalprijs\. Dan kunnen we namelijk een afweging maken ivm kosten. Wanden 30 m2

Badkamer stucen met beton cire

Ik wil graag de badkamer laten stucen en volledig laten afwerken met beton cire (wanden, plafond en vloer). De afmetingen van de muren zijn 2. 25m breed bij 2. 40m hoog en 1. 65m breed bij 2. 40m hoog. De afmetingen van vloer en plafond zijn 2. 25m bij 1. 60m. Het gaat om een jaren 30 huis waar wij het loszittende stucwerk hebben verwijderd en voorbehandeld met primer. Graag ontvang ik van u een vrijblijvende offerte. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Kies een ondergrond... Gewenste afwerking: Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Kies een ondergrond... Gewenste afwerking:

Wij hebben een stukadoor nodig om het ...

Wij hebben een stukadoor nodig om het plafond te stucen. Het plafond is ongeveer 40m

2e etage van herenhuis: - Stucwerk ...

2e etage van herenhuis: - Stucwerk wanden (50m2) en plafronds (30m2) v. keuken, badkamer, wc, gang, slaapkamer. - Strakke ornamenten aanbrengen (zoals reeds aanwezig in woonkamer). - In elke ruimte een vierkant van ornamenten, totaal 40m lengte. - 1 vlak van 3x3m2 wand een raaplaag aanbrengen tbv tegelwerk badkamer. - 1 vlak van 2x3m wand stuclaag aanbrengen in woonkamer. 1e etage van herenhuis: - Ornament gang herstellen (zelfde profiel als 2e etage) van 1m lengte. - Strakke middencirkel ornament herstellen (beschadiging elektrabuis) - 1x1m muur stucen (met structuur) In later stadium (2e fase) van de bouw in 2e etage: - 3 tussenwanden van 2x3m weerszijden stucen - Achterwand keuken 4,5x3m - Muren stucen in binnenkant kasten + hoge opbergruimte; totaal 7m2