Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor stucen van metselwerk:

Stucen van metselwerk

Stucen van een jaren 70 woning. Het gaat om heel grof metselwerk op de muren in woonkamer en slaapkamers. Deze dienen met glad pleisterwerk strak te worden afgewerkt. Het gaat om ongeveer 75 m2.
Onze klant uit Hoevelaken (Gelderland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stucen van metselwerk uit heel Nederland:

Stucen buitenmuur

isoleren en direct in goede kleur stucen. buitenwerk Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz

Stucen nieuwbouw metselwerk binnen

Ik wil graag de wanden van nieuwbouwwoning laten stucen en plafond laten spuiten. Alles gelegen op de begane vloer. Wanden Vierkante meter: 200 m2. Huidige ondergrond: Metselwerk. Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak). Plafond Vierkante meter: 50 m2. Huidige ondergrond: beton, breekplaat. Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex in het wit

Gevel schuur stucen

Ik zou graag de buitenmuur van mijn schuur willen laten stucen. De schuur is goed te bereiken in de tuin. Het gaat in totaal om 15 m2 en de schuur is 2,60 m hoog. De huidige ondergrond is metselwerk. De gewenste afwerking is schuurwerk (vlammen).

Buitenmuur waterdicht stucen

De op de buitenmuur bevestigde obstakels worden voor aanvang verwijderd buitenwerk Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Isoleren en stucen van de buitengevel

De buitengevel is nu nog metselwerk en houtskeletbouw. Hier om heen willen wij een schil van EPS van 7 cm om te isoleren en daarop dus stucwerk (spachtelputz). Het gaat om 140 m2.

Nieuwbouwwoning stucen

Het gaat om het glad stucen van een nog te bouwen huis. Het totale oppervlakte zal ongeveer 200m2 zijn en 105m2 aan wanden. Het wordt beton opgeleverd dit willen wij strak afgewerkt. Daarnaast is er 200m2 aan buitenwerk dat metselwerk wordt en wij in pleisterwerk willen afgewerkt hebben.

Stucen bestaand huis

Ik wil graag mijn buitenwanden laten stucen. Het gaat om 70 m2. De huidige ondergrond is metselwerk. De gewenste afwerking is strak glad pleisterwerk. De hoogte van de muren is 6m. Daarnaast is een zijkant wat slechter te bereiken met bijvoorbeeld een stijger omdat de grond daar afloopt.

Woonboerderij stucen 565 m2

Ik wil mijn muren en plafond laten stucen. Huidige woning wordt gestript en verbouwd. Deels oude metselwerk muren, deels nieuwe gasbeton binnenwanden (ca. 90 m2). Plafond begane grond (75 m2), plafond verdieping betreft gipsplaten tegen schuine kap (225 m2).

nieuwe woning stucen

Wij willen graag de wanden laten stucen van ons net gekochte woning. Nu is het afgewerkt is in \geschilderd\schoon metselwerk wij willen de wanden graag gestuct, glad of met lichte structuur van spuitwerk en het liefst glad. De totale opp van de wanden zijn 80 m2 en de hoogte tot plafond is 2,50 m. Alle wanden zijn op begane grond.

Bestaande woning stucen

Beste, wij zoeken een bedrijf die ons kan helpen met stucwerk. Onderstaand meer details, er is sprake van diverse ondergronden. Ook willen we op plafonds en schuine wanden spackspuitwerk. De startdatum is in overleg. Bijgesloten de foto\'s, let niet op de rommel. De tegels die je ziet, worden binnenkort verwijderd. Het \houten\ plafond wordt vervangen door stucplaten. Qua materiaal denken we aan:Plafonds/schuine wand - spackspuitwerkMuren - spachtelputz - fijne korrel (wat zijn meerkosten voor kleur?) We willen het idealiter in fases doen. 0, 1 en 2 kan heel snel op elkaar indien makkelijker. In 2021 moet uiteindelijk ook de nieuw te bouwen garage/tuinkamer en ook badkamer gedaan worden. Deze afmetingen hebben we nog niet meegenomen. Onderstaand de totale m2 per fase en onderdeel - we hebben ze ook per ruimte. Daarnaast hebben we aangegeven wat voor afwerking de muur, plafond nu heeft: Fase 0. keuken, dit is het belangrijkste i.v.m. plaatsing nieuwe keuken Muur (gestuct) 11,25 m2 Muur (metselwerk/verwijderde tegels) 16,75 m2 Plafond 21 m2 Fase 1. benedenverdieping (woonkamer, bijkeuken, toilet, hal voor, hal achter, studeerkamer) Plafond 65,79 m2 Plafond (stucplaten) 36,5 m2 Muur (gestuct) 37 m2 Muur (metselwerk) 21 m2 Muur (gestuct/verwijderde tegels) 53,71 m2 Fase 2. bovenverdieping (4 slaapkamers, hal, cv-ruimte)   Muur (gestuct) 26,77 m2 Muur (behang verwijderd) 77,55 m2 Muur (schoon/glad) 21,42 m2 Wand schuin (stucplaten) 48,76 m2 Plafond (stucplaten) 68,39 m2 Als het kan graag een prijsje per fase. wanden Vierkante meter: 265 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) plafond Vierkante meter: 240 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Partners

Partners van Casius