Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor gevel 11,5 m² stucen:

Gevel 11,5 m² stucen

Wij willen onze voorgevel laten stucen. Deze bestaat momenteel uit bakstenen en dit willen we graag strak afgewerkt hebben. De voegen en bakstenen zijn verouderd en nemen teveel vocht op. De voorgevel is inclusief raam 16,5 m². Het raam/kozijn is 5m² dus er blijft zo'n 11,5m² over om te stucen.
Onze klant uit Eefde (Gelderland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel 11,5 m² stucen uit heel Nederland:

Kraaldelen vervangen

Huidige kraaldelen eraf halen en nieuwe grenen kraaldelen van Hornbach bevestigen aan de gevel. Ze moeten eerst in de grondverf (grachtengroen van SIKKENS) worden gezet! Eerst komen meten en dan bij Hornbach bestellen. Zo economisch mogelijk meten. Is ongeveer 11 m2.

Een benedenverdieping uitbouwen

Wij willen graag een uitbouw plaatsen van 4 meter diep en 11 meter breed. Graag inclusief gevel doorbraak, fundering en aanleg Electra. Verwarming hoeft niet (komt op een later moment). Er moet een schuif pui in komen van 5 meter breed en 2x openslaande deuren. Daarnaast ook twee lichtstraten van ongeveer 1 bij 1 meter (mag afwijken in overleg). De uitbouw is vergunningsvrij en de woning is bereikbaar per achterom.

Gevel bekleden

Het is een chalet van 7.30 mtr x 11 mtr bekleed met redceder delen. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee

Gevel schilderen en achterkant huis

Ik zoek een schilder die mijn gevel zou willen schilderen (6 bij 11 m) en de achterkant van het huis met balkon herstellen) Het gaat om een Hoekhuis, circa 18 jaar terug voor het laatst de gevel geschilderd, Circa 6 jaar terug spouwmuurisolatie laten aanbrengen. Oude verflaag lijkt nog goed te hechten behalve op 2 kleinere 'eensteens muurtjes' (stookhok) en tot de afscheiding terras met de buren.

Surfakote buitengevel verwijderen en stucen

Ons huis heeft een Surfakote afwerking die 11 jaar oud is. Die willen we laten verwijderen om daarna onze gevel te laten stuken. Het is een groot huis, dus ook een groot oppervlak. Ca. 1.000 m2. Het gaat om drie verdieping Graag offerte voor het verwijderen hiervan, en eventueel apart offerte voor het weer stuken van ons huis.

Keralit gevelbekleding laten plaatsen

Ik wil mijn gevel opnieuw bekleden met keralit. De gevel is 2.5 mtr en hoek op 2.5 mtr lang en max 11 planken hoog

Vrijstaande woning gevels stucen met crepi

Ik wil de gevel laten stucen (crepi). Het gaat om 120 m2, het huis is vrijstaand, dus je kunt overal makkelijk bij en er zitten 10 ramen in en is 11 meter hoog. Nu zijn er gewoon bakstenen en de spouw is al geïsoleerd. ik zou graag rond augustus/september beginnen.

Plaatsing buitenkraan aan de achtergevel

Ik zou graag een buitenkraan willen. Deze zou uit de meterkast door de kruipruimte ongeveer 11 meter. En dan buiten op de gevel bevestigd moeten worden. Graag zie ik een offerte retour. Fijn weekend.

Buitenmuurisolatie

Betreft een vrijstaande woning uit de jaren '20 in Dreumel met circa 160 m2 gevelwerk waarin 11 grote en kleine ramen, plus 2 deuren en een zolderluik verwerkt zijn. Gevelisolatie willen we uitgevoerd in (150 mm?) polystuc hr, bestaande gevel is een redelijk vlakke uit metselwerk opgetrokken gevel. Kozijnafwerking met waterslagen/dagkantenringen. Afwerking van isolatie met stuc en sausen.

Gevel geheel nieuw bekleden

Graag laat ik mijn gevel opnieuw bekleden met gevelbekleding. Het gaat om een gepotdekselde gevelbeding van hout en houten rabat. Wij willen een houtskleur (grenen hebben) en een natuurlijke look. Gaat om de hele 2e verdieping. Het dak heeft 2 kopse kanten, die lopen in op een punt. Voor en achter is de gevel een goede meter hoog. Breedte huis is 11 m. Het opbouwbalkon is van witte schroten, die ook vervangen dienen te worden, dus in totaal kom je ongeveer uit op 100/110 m2. Gevel hoeft niet geïsoleerd te worden. Nu zitten hier witte schroten op maar dit kunnen wij eventueel zelf verwijderen. Rond de zomervakantie te realiseren.