Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Eefde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Eefde heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Eefde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Eefde of directe omgeving.

45 klanten uit Eefde bevelen een bij Casius in Eefde aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Eefde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: nieuwbouwwoning stucen binnen/buiten, nieuwbouwwoning in Heerenpark binnen en buitenkant stucen, het stucen van de buitenkant van een appartementencomplex, bestaande woning stucen, stucen nieuwbouwwoning, zijgevel appartementencomplex laten stucen, 1120 m² stucen en verven + 12 binnendeuren en kozijnen, dijkwoning van buitenaf isoleren en stuken, buitenmuur isoleren en stucen, het stucen en latex afspuiten van in totaal 400 m², binnen- en buitenkant stucen boerderij, stuken huis 140 m², nieuwbouwwoning stucen wanden en sauzen wanden en zolderplafond, nieuw huis verven, nieuwbouwwoning stucen en sauzen (alle wanden en plafonds) en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Eefde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Eefde:

Gevel 11,5 m² stucen

Wij willen onze voorgevel laten stucen. Deze bestaat momenteel uit bakstenen en dit willen we graag strak afgewerkt hebben. De voegen en bakstenen zijn verouderd en nemen teveel vocht op. De voorgevel is inclusief raam 16,5 m². Het raam/kozijn is 5m² dus er blijft zo'n 11,5m² over om te stucen.

Watervast stucwerk in de badkamer

Ik wil 2 toiletruimtes laten stucen zodat ik daar een watervaste PU coating overheen kan zetten. De ene toilet is met nieuwe gipsvezelplaten, circa 7m2. Dat is inclusief plafond van circa 1m2. De andere toilet heeft redelijke muren en is circa 8m2, ook inclusief 1m2 plafond. Graag offreren inclusief voorstrijk en afplakwerk.

Buitenplint op de gevel stucen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het stuken van een nieuwe gemetselde buitenplint van ongeveer 70 cm hoog en 20 meter lang. Ongeveer 1 cm dik erop zetten. Het metselwerk is klaar om te stuken. Half jaar terug gebouwd. Daarboven zit hout wat een paar cm voorbij de muur steekt. Graag zo spoedig mogelijk.