Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor schuurplafond maken:

schuurplafond maken

Ik wil graag mijn plafond laten stucen. Is in totaal 40 m2.
Onze klant uit Ede (Gelderland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuurplafond maken uit heel Nederland:

Granolmuren stukadoren en afwerken

Het betreft het stucadoren en afwerken van granol muren en ongeveer 12 meter metselwerk. Bij het plafond zullen de naden van de platen aangesmeerd moeten worden en hier een schuurplafond van maken. Wanden Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Schuurplafond

Graag wil ik van een gipsplaten plafond een schuurplafond laten maken. Dus dichtplamuren en wolkeneffect. De afmetingen zijn 4,52 X 3,00 en 4,09 X 3,00.

We hebben nu een mdf plafond op een ...

We hebben nu een mdf plafond op een betonnen gespoten plafond.We willen er zelf stucplaten opzetten.(Of misschien heeft u een andere alternatief)We willen er een schuurplafond van maken. Het plafond van de woonkamer is ongeveer 26 vierkante meter en van de keuken is ongeveer 5 vierkante meter. Eventuele startdatum om te stucen is plus minus eind maart.

Ik wil graag schriftelijk een indicatie ...

Ik wil graag schriftelijk een indicatie van de kosten om van het bestaande plafond een schuurplafond te maken, compleet met een sierlijst. Graag een prijs voor 50-100 m2 en een m2-prijs voor als ik toch nog meer vertrekken wil voorzien van een schuurplafond.

Het bestaande plafond in de hal, ...

Het bestaande plafond in de hal, woonkamer en keuken bestaat uit betonnen plafondplaten waar gleuven tussen zitten. Wij willen daar een vlak en strak schuurplafond van maken.