Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor nieuwbouwwoning stucen of behangen met renovlies:

Nieuwbouwwoning stucen of behangen met renovlies

Graag zou ik mijn volledige nieuwbouwwoning stucen, met uitzondering van de badkamer en wc. Het gaat om totaal 230 m2. Een andere optie is alleen beneden, woonkamer en keuken en hal stucen (60 mtr2) en rest van de woning (bovenverdieping) spackspuiten of met renovliesbehang behangen (170 mtr). Nog een andere optie is om beneden helemaal stucen of met renovliesbehang te behangen en wel het plafond te stucen. Het zijn betonnen wanden. Graag voor alle opties een aparte offerte.
Onze klant uit Ede (Gelderland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouwwoning stucen of behangen met renovlies uit heel Nederland:

Nieuwbouwwoning stucen (totaal 180 m2)

Glad sturen van wanden in woonkamer, hal,3 slaapkamers en zolderverdieping, plus overloop.totaal 180 m2

Filmlaag stucen op nieuwbouwmuren van prefab beton (200m3) tot behangklaar

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht, oplevering Q1 2022. De buitenmuren zijn van prefab beton, deze dienen voorzien te worden van een dunne filmlaag stucwerk alvorens we kunnen behangen. Het zal gaan om ca. 200m2 wandoppervlakte.

Nieuwbouwwoning stucen binnen/buiten

Ik zoek een vakman om mijn nieuwbouwwoning te stucen. Zowel de binnenkant als de buitenkant. Is naar schatting in totaal 750 m2. Mijn buurman heeft aangegeven ook geïnteresseerd te zijn, zal dan twee keer zo veel worden.

Nieuwbouwwoning stucen en latex spuiten

Ik ga een nieuwbouw appartement huren en wil de wanden in de woonkamer en gang glad afgewerkt hebben en met latex laten spuiten. wanden Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Nieuwbouwwoning stucen en sauzen (alle wanden en plafonds)

Het stucwerk en sauzen van alle wanden in de gehele woning en het verlaagde plafond voorzien van stucwerk en sauzen wanden Vierkante meter: circa 245 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: circa 70 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Nieuwbouwwoning in Heerenpark binnen en buitenkant stucen

Het betreft een nieuwbouwwoning wanden binnen en buiten van gasbeton. Plafond gipsplaten op houten balklaag. wanden Vierkante meter: 325 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 250 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) buitenwerk Vierkante meter: 300 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden (casco) Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Nieuwbouwwoning stucen

We hebben een nieuwbouw woning gekocht en willen de wanden en plafonds laten stucen. Hierbij ook opzoek naar advies door een expert. Het gaat om: - wanden: prefab betonnen wanden en kalkzandsteenblokken behang klaar - plafonds (afwerking spuitspack op kanaalplaatelementen) Wij zijn benieuwd naar uw expertise en de verwachte kosten. Bij voorkeur communicatie per mail.

Nieuwbouwwoning stucen

Wij willen 275m² wanden laten stucen in ons nieuwe huis. De huidige wanden zijn behangklaar en daar moet glad pleisterwerk overheen komen.

Nieuwbouw stucen en latex spuiten

Ik wil de wanden (205 m2) en de plafonds (105 m2) van een nieuwbouwwoning laten stucen en daarna met latex laten spuiten. Schrob vast en afwasbaar. Graag ontvang ik een offerte.

Muren en plafonds stucen 452m2 en 181m2

Nieuwbouwwoning, geplande opleverdatum Q4 2021. Muren en plafond glad stucen en verven. Muren worden behangklaar opgeleverd: 452 m2 (incl deuren en ramen). Plafonds worden kaal opgeleverd: 181 m2.

Partners

Partners van Casius