Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor nieuwbouw woning stucen met optie voor meerdere woningen:

Nieuwbouw woning stucen met optie voor meerdere woningen

Ik wil een nieuwbouwwoning medio oktober/november laten stucen. De wanden worden behangklaar opgeleverd. Deze glad stucen inclusief verven. Bij een goede klik kan ik meerdere buurtgenoten laten meedoen. De wanden zijn 220 m2. Het plafond zo'n 50 m2.
Onze klant uit Ede (Gelderland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouw woning stucen met optie voor meerdere woningen uit heel Nederland:

Trap kraakvrij maken

Het betreft de trap in onze nieuwbouw woning. De trap vanuit begane grond naar 1e verdieping en naar de zolder. De trap kraakt heel erg. De bedoeling is dat de trap niet meer hoorbaar is.

Nieuwbouw woning stucen en latex spuiten

Ik zoek een stukadoor die alle plafonds van mijn woning kan stucen en spuiten met latex. Dit betreft 110 m2. In het plafond dienen de V naden weggewerkt te worden. De ondergrond van de plafonds bestaat uit betonplaten. In overleg zou ik de wanden van de woning (280 m2, behangklaar) ook laten stucen en spuiten met latex.

Tuin aanleggen

Hierbij graag een offerte voor het volgende: Ik heb een nieuwbouw woning met een voor en achtertuin. Voortuintje van ongeveer 5 m2: betegelen met een laag houten hekje omheen. Eventueel 6 kleine licht spotjes. (Heb foto's als voorbeeld). Achtertuin: aangezien het een nieuwbouw woning is moet eerst de aarde verwijderd worden en vervolgens opvullen met zand. Voor ongeveer 40 m2 betegelen en 12 m2 kunstgras. Zijkant van de tuin links en rechts) plantbak van ongeveer 3,5 meter in lengte. Beplanting zelf hoeft niet. En eventueel verlichting, 3 lichtpunten links en 3 rechts in de plantbak.

Badkamer stucen in een nieuwbouwwoning

wij gaan een nieuwbouw woning bouwen en willen hier graag een gestucte badkamer, en mooi gestucte wanden. het gaat om 17m².

250 m2 Stucwerk (buiten & binnen) nieuwbouw

Buiten alle 4 de gevels van nieuwbouw vrijstaande woning stucen. Buitenzijde is al glad piepschuim. Komt kunststof vezelnet omheen. Binnenzijde ook compleet stucen. Totaaloppervlakte circa 250 m2.

Fundering (250 m²) aanleggen nieuwbouw

Graag wil ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een Hectar fundering (zonder kruipruimte) voor onze nieuwe woning in Koudekerke. Dit inclusief het benodigde grondwerk, riolering, mantelbuizen e.d. Er hoeft niet geheid te worden. Totale vloeroppervlakte is ca. 250 m2. Graag uw reactie.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij zouden graag een aanbouw van 2,40 meter diep laten zetten. Hier zouden wij dan ook graag een prijsindicatie van ontvangen. Momenteel is onze nieuwbouw woning helemaal af en wij wonen hier sinds oktober 2018. Echter zouden wij graag de vloerverwarming door willen laten trekken, is dit mogelijk? Tevens hebben een van onze buren al aanbouw waardoor één muur al staat. Ook hebben wij onlangs een hordeur en luifel geplaatst, hoe gaat dit?. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering en een gemetselde buitenkant. Bijgevoegd een foto van de woning. Graag reactie per mail ivm werk.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een achterzijde uitbouw nieuwbouw woning. De achtergevel is al voorzien van schuifpui die kan worden overgezet. Ook moet de vloerverwarming worden doorgetrokken. Graag uitbouw voorzien van lichtkoepels. Voor de rest moet het casco zijn. De maat is 520 cm breed en 180 cm diep.

Realiseren 2-laagse uitbouw

Wij denken erover om onze nieuwbouw woning te voorzien van een 2 -laagse uitbouw. Afmeting 5,1 x 1,8 meter. Graag wil ik in contact komen met een vakman voor een offerte.

Nieuwbouw woning stuken

Ik zou graag de wanden in mijn gehele woning willen stuken. Het gaat om 80 m2. Ik zou graag glad pleisterwerk willen met latex spuitwerk eroverheen.

Partners

Partners van Casius