Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor wanden deels stuken:

Wanden deels stuken

Ik heb een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1999 en krijg daarvan op 22 januari de sleutel. In de douchehoek zit nu tegelwerk. Ik wil daar graag kunststofplaten laten plaatsen in de douchehoek en op de aangrenzende wand. Daarboven wil ik dan stucwerk tot aan het plafond. Het gaat om een stuk van 260 x 44 cm en een stuk van 100 x 44 cm. Er is ook in de keuken eventueel een stukadoorsklus. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.
Onze klant uit Bennekom (Gelderland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wanden deels stuken uit heel Nederland:

Muren stuken en plafond spuiten met latex

De woning wordt pas op 1 maart 2018 opgeleverd en dan kan ik de exacte maten inmeten. Er zijn namelijk veel ramen beneden. Ik wil hiermee in ieder geval een indicatie waar ik ongeveer rekening mee moet houden Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Wanden van winkelpand glad stuken

Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Wanden glad pleisteren

Rond half maart wil ik 55 m² wanden laten glad stuken waar een gladde granol op zit. Ik ontvang graag uw offerte.

Wanden in de toiletruimte glad stuken

Wij willen in onze toiletruimte 8 m² wanden laten glad stuken, zodat we ze daarna kunnen schilderen. De wanden zijn al vlak maar moeten nog een dun laagje afwerking krijgen. We horen graag wie hier op korte termijn even tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Wanden en plafonds in boerderij stuken na verbouwing

Ik ben een oude boerderij aan het verbouwen. Vanaf begin januari wil ik laten starten met het glad stuken van 740 m² wanden en 440 m² plafonds. De plafonds zijn nieuw en voorzien van stucplaten van 40 cm. Op de wanden zit een diverse ondergrond. Ik ontvang graag uw offerte.

Stuken van de trapopgang, gang en overloop

Ik heb mijn woning opgeknapt en wil nu als afronding door een stukadoor de wanden van de trapopgang, de gang en de overloop laten stuken met Spachtelputz. Het gaat om in totaal ongeveer 10 m² en ik wil ongeveer 10 m² vloeren laten afplakken. Ik wil de klus nog graag dit jaar laten afronden. Ik hoor graag wie hier nog tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Badkamer en WC stucen

Renovatie van de badkamer en WC. Momenteel zitten er tegels tegen de wand en komt er Hoogst waarschijnlijk PVC op de vloer al twijfel ik nog om ook dat te laten stuken met dat special stucwerk. Graag ontvang ik uw offerte en mogelijkheden voor dit project. Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Trapgat en gang stucen

Ik heb schade aan de wanden in het trapgat, die ik wil laten herstellen. Het gaat om 7 m2 met een gladde afwerking inclusief latex, wit. Deze kosten worden vergoed voor de verzekering. Hiervoor heb ik op voorhand een offerte nodig, welke goed gekeurd moet worden voordat de klus gegund kan worden. Tegelijkertijd wil ik de wanden op de aansluitende gang laten stuken. Hier zal ik zelf de lambrisering en behang verwijderen. Ik verwacht dat achter de lambrisering, een gladde muur zit. Dit gaat om ongeveer 35 m2. Graag wil ik een gladde afwerking, sauzen zal ik zelf doen. Hiervoor hoeft geen offerte of goedkeuring van de verzekering voor te zijn, omdat ik dit zelf betaal. Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Gladde muren in de woning maken

Wij willen de gehele woning glad laten stuken. Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 50

Wanden en plafond glad stuken

Wanden Vierkante meter: 165 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 95 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Partners

Partners van Casius