Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor wandje in de hal stucen:

Wandje in de hal stucen

Wanden Vierkante meter: 6 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wandje in de hal stucen uit heel Nederland:

Hal en badkamer renoveren

De hal en badkamer beslaan samen een oppervlakte van 400 x 276 cm en staan nu in een parallelle opstelling in de lengte richting. We willen dit veranderen een kwart slag naar een opstelling in de breedte ligging. Zodat beide ruimtes meer vierkant en minder langwerpig worden. Tevens willen we van de gelegenheid gebruik maken om de muur te isoleren, een voorzet wandje met isolatie op 3 muren.

Beschadigd wandje stucen

In de hal hebben mijn schoonouders een wandje van maximaal 3 meter breed bij 2,5 meter hoog die ze graag glad laten stucen. Deze heeft 5 gaten die erin zijn gekomen toen ze van ziggo aan de andere kant met een klopboor aan de gang zijn gegaan. Dit willen ze dus graag laten repareren. De wand is momenteel voorzien van spack en het is een gibo wand. We hebben eerst offertes nodig voor de verzekering, hierna kan de klus is mondeling overleg geregeld worden.

Spackspuiten van wanden

Ik heb een nieuwbouwhuis gekocht en wij willen de zolder, zadeldak, hal 1ste verdieping, 2 slaapkamers in zijn geheel. 3e slaapkamer 3 wanden in een donkere kleur, 4 wandje hoeft niet, het trappengat en de hal op begane grond en de trapkast laten spackspuiten. Wanden Vierkante meter: 240 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Behangwerk in de woning

ij willen 3 kamers behangen plus een hal met een wandje in de keuken. De wanden van de kamers zijn resp. 13 meter en 16 meter. De hal bestaat uit 3 delen, 3,5 meter / 2 meter en 1,5 meter. De wand in de woonkamer is 2 meter. Alles is 240cm hoog. Uiteraard zijn de maten plus/minus.

Badkamer en toilet installeren in nieuwbouwwoning

Ik wil een installatie in de badkamer op de 1e verdieping en toilet op de begane grond in nieuwbouwwoning realiseren. De badkamer is 2,83 bij 2,25 meter met bad (inbouw), inloopdouche (inbouw), dubbele wastafel met onderkast, toilet en radiator. De vloertegels 60 bij 60 centimeter, wandtegels 30 bij 60 centimeter (niet gerectificeerd) tot aan plafond (2,80 meter). Elektrische vloerverwarming. Systeemplafond met inbouwspots en plafondspeakers. Alle leidingen op de juiste plaats en hoogte aanwezig (ongeveer 10 cm), met overlengte afgedopt. Binnenwanden nog te construeren: badwand, wandje rondom reservoir toilet en scheidingswand (0,85 bij 2,60 meter) van inloopdouche. Alle inboedel reeds aanwezig met uitzondering van de systeemplafond en spots, en bouwmateriaal zoals gasbetonblokken en cement. Laatstgenoemde zaken alstublieft opnemen in offerte, verder uitsluitend montage. Toilet beneden inclusief fonteintje en onderkastje, afmeting 1,45 bij 1,00 meter. Afwerking en tegels idem als badkamer met uitzondering van de plafondspeakers. Vloertegels door leggen in hal (3,90 vierkante meter). Aansluittekeningen bijgevoegd. Installatie bij voorkeur week 27.

Stucen wanden en plafonds

Woonkamer muren (is nu oud granol), gedeelte open haard (is nu oud grof baksteen), wanden en plafond hal (is nu oud stucwerk), wanden trappenhuis tot aan 2e verdieping (is nu oud stucwerk), plafond overloop 1e verdieping (is nu oud stucwerk), 3 slaapkamers wanden (oud stuc werk en 1 wandje gipsplaten) en plafonds (gipsplaten) alles bij elkaar zo'n 180 vierkante meter geschat. Wanden Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Wandje stuken

Slaapkamer wand en wand in de hal moeten betimmerd en gestuct worden. Ook graag advies over het wegwerken van leidingen. Wanden: 5 m2 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken: 5 m2 Als het goed gaat, wil ik op een andere locatie ook laten stuken. Bij voorkeur per mail contact om een afspraak te maken.

Kleine stukadoor klus

Ik wil 3 stukjes muur in mijn hal en een wandje van giboblokken in de badkamer laten glad stuken. In de gang is de ondergrond kale gipsplaat of gipsplaat met structuurverf, die ik overigens al glad geschuurd heb. Het is een kleine klus, het gaat in totaal om ongeveer 6 m². Ik hoop dat er bedrijven zijn die op korte termijn hiervoor een gaatje in de agenda hebben.

Oud stucwerk op wanden vervangen door glad pleisterwerk

Ik wil graag het oude stuckwerk op een wandje in de hal en in de keuken laten vervangen voor nieuw, glad pleisterwerk. In totaal gaat het om ongeveer 20 m2.

Behangen van de berging

Graag zou ik mijn berging in de hal willen laten behangen met geschilderd glasvezelbehang. Het gaat om 4 wandjes van ongeveer 2.50 meter hoog, ongeveer 2.50 meter breed en 1 wandje is ongeveer 1.30 meter breed in verband met de deur.