Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor wandje in de hal stucen:

Wandje in de hal stucen

Wanden Vierkante meter: 6 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wandje in de hal stucen uit heel Nederland:

Spackspuiten van wanden

Ik heb een nieuwbouwhuis gekocht en wij willen de zolder, zadeldak, hal 1ste verdieping, 2 slaapkamers in zijn geheel. 3e slaapkamer 3 wanden in een donkere kleur, 4 wandje hoeft niet, het trappengat en de hal op begane grond en de trapkast laten spackspuiten. Wanden Vierkante meter: 240 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Behangwerk in de woning

ij willen 3 kamers behangen plus een hal met een wandje in de keuken. De wanden van de kamers zijn resp. 13 meter en 16 meter. De hal bestaat uit 3 delen, 3,5 meter / 2 meter en 1,5 meter. De wand in de woonkamer is 2 meter. Alles is 240cm hoog. Uiteraard zijn de maten plus/minus.

Badkamer en toilet installeren in nieuwbouwwoning

Ik wil een installatie in de badkamer op de 1e verdieping en toilet op de begane grond in nieuwbouwwoning realiseren. De badkamer is 2,83 bij 2,25 meter met bad (inbouw), inloopdouche (inbouw), dubbele wastafel met onderkast, toilet en radiator. De vloertegels 60 bij 60 centimeter, wandtegels 30 bij 60 centimeter (niet gerectificeerd) tot aan plafond (2,80 meter). Elektrische vloerverwarming. Systeemplafond met inbouwspots en plafondspeakers. Alle leidingen op de juiste plaats en hoogte aanwezig (ongeveer 10 cm), met overlengte afgedopt. Binnenwanden nog te construeren: badwand, wandje rondom reservoir toilet en scheidingswand (0,85 bij 2,60 meter) van inloopdouche. Alle inboedel reeds aanwezig met uitzondering van de systeemplafond en spots, en bouwmateriaal zoals gasbetonblokken en cement. Laatstgenoemde zaken alstublieft opnemen in offerte, verder uitsluitend montage. Toilet beneden inclusief fonteintje en onderkastje, afmeting 1,45 bij 1,00 meter. Afwerking en tegels idem als badkamer met uitzondering van de plafondspeakers. Vloertegels door leggen in hal (3,90 vierkante meter). Aansluittekeningen bijgevoegd. Installatie bij voorkeur week 27.

Stucen wanden en plafonds

Woonkamer muren (is nu oud granol), gedeelte open haard (is nu oud grof baksteen), wanden en plafond hal (is nu oud stucwerk), wanden trappenhuis tot aan 2e verdieping (is nu oud stucwerk), plafond overloop 1e verdieping (is nu oud stucwerk), 3 slaapkamers wanden (oud stuc werk en 1 wandje gipsplaten) en plafonds (gipsplaten) alles bij elkaar zo'n 180 vierkante meter geschat. Wanden Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Wandje stuken

Slaapkamer wand en wand in de hal moeten betimmerd en gestuct worden. Ook graag advies over het wegwerken van leidingen. Wanden: 5 m2 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken: 5 m2 Als het goed gaat, wil ik op een andere locatie ook laten stuken. Bij voorkeur per mail contact om een afspraak te maken.

Kleine stukadoor klus

Ik wil 3 stukjes muur in mijn hal en een wandje van giboblokken in de badkamer laten glad stuken. In de gang is de ondergrond kale gipsplaat of gipsplaat met structuurverf, die ik overigens al glad geschuurd heb. Het is een kleine klus, het gaat in totaal om ongeveer 6 m². Ik hoop dat er bedrijven zijn die op korte termijn hiervoor een gaatje in de agenda hebben.

Oud stucwerk op wanden vervangen door glad pleisterwerk

Ik wil graag het oude stuckwerk op een wandje in de hal en in de keuken laten vervangen voor nieuw, glad pleisterwerk. In totaal gaat het om ongeveer 20 m2.

Behangen van de berging

Graag zou ik mijn berging in de hal willen laten behangen met geschilderd glasvezelbehang. Het gaat om 4 wandjes van ongeveer 2.50 meter hoog, ongeveer 2.50 meter breed en 1 wandje is ongeveer 1.30 meter breed in verband met de deur.

Hobbykamer ombouwen tot slaapkamer met doucheruimte

- Hobbykamer verlengen met 2 meter zodat er een ruimte ontstaat voor een doucheruimte met wastafel. Binnenwanden zijn van hsb 119 mm dik. Bestaande deur (tpv hal) rechtsdraaiend veranderen. - Bestaande deur in berging verplaatsen naar nieuwe wand berging/garage. - Aanpassing riolering, water, mechanische ventilatie en elektra. Water (warm/koud) en riolering aanwezig in bestaande bijkeuken. - Ventiel is aanwezig in bestaande hobbykamer dit kanaal moet worden verlegd naar de doucheruimte. - Extra hsb-wandje plaatsen incl. kozijn met deur in berging. - Afwerking plafond en wanden incl. schilderwerk graag als stelpost opnemen. - Bestaande wanden hsb, verdieping houtenbalk laag en de b.g. vloer is van beton. Houtskeletbouw woning!

Behangen vier wanden

Behangen van 4 wanden: 1 grote wand huiskamer 1 klein hoek wandje in hal 2 wandjes in een slaapkamer Het behang is al aangeschaft.