Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Arnhem of directe omgeving.

2925 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: 250 m2 Stucwerk (buiten & binnen) nieuwbouw, nieuwbouw woning stucen en latex spuiten, kelder waterdicht maken, stucen en latexen van meerdere kamers in hoekwoning, stuken en pleisteren van schuur, inbouwkast eruit slopen en daarna muur stuken, 125 m2 Buitengevel stucen, woning stucen 280 m2, stuken wanden nieuwe woning (80 m2), opnieuw spackspuiten of gladmaken van de wanden, nieuwbouwwoning laten stuken, alle wanden van een eensgezinswoning voorzien van spachtelputz, wanden en plafond nieuwe woning voorzien van spuitwerk, 275 m2 Granol muren en 80 m2 plafond glad maken en of spuiten, woning pleisteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Arnhem:

Keldervloer waterdicht maken

Mijn kelder (Va 2x2x2 meter) neemt een hap uit de kelder van de benedenburen (ik heb een bovenwoning). Ik heb dus 2 binnenmuren en 2 buitenmuren. De buitenmuren zijn na een rioollekkage opnieuw gestuct maar er blijft vocht optrekken in deze muren. Dat heeft ook te maken met een niet volledige afgedichte keldervloer: er liggen stenen maar geen volledig waterdichte laag. Wat kost het om de vloer waterdicht te maken en het vochtprobleem op te lossen?

Toilet stucen

Het toilet in ons jaren 30 huis gaan wij in juli renoveren. Daarvoor zouden we graag de muren en het plafond laten stucen. Muren zijn circa 7 a 8 m2, het plafond circa 1.5m2. Eventueel afspuiten met latex, mits dat ook met een schrobvaste versie kan. Zo niet, dan verven we het zelf.

Nieuwbouw woning stuken

Ik zou graag de wanden (170 m2) en plafond (120 m2) van mijn nieuwbouwwoning willen stuken met glad pleisterwerk. De huidige ondergrond is beton. 120 m2 vloer moet worden afgeplakt.

Badkamer nieuwbouw woning laten stuken

Ik zou graag de wanden in mijn badkamer willen laten stuken. Het gaat om een nieuwbouwwoning in Arnhem. De woning is rond april 2021 klaar. Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucen van binnenwanden en buitenmuur

Wij hebben een uitbouw gemaakt en willen die laten stucen en afwerken als binnen. Ook een extra kamer binnen die gestuct moet worden. Betreft een souterrain. Wanden (hoogte 2,30 m) Vierkante meter: 15 m2. Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Buitenwerk (hoogte 2,40 m) Vierkante meter: 35 m2. Huidige ondergrond: Diverse ondergronden (casco). Grotendeels cementstucwerk, en klein gedeelte kalenbaksteen (3 m2). Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Wanden stuken

De muren in de woonkamer moeten glad gestuct worden. Ongeveer 25 meter lang en 2.60 hoog. Op de muren zit nu granol.

Nieuwbouwwoning stucen en latex spuiten

Mijn nieuwbouw woning wordt behangklaar opgeleverd rond december en deze zou ik graag glad laten stucen en afspuiten met latex. Het gaat om ongeveer 200 m2. Rond december wordt het huis opgeleverd.

Muren egaliseren en verven

Wij hebben een nieuw huis gekocht. Er zit licht structuur op het plafond en de muren in de hal en we willen dit graag strak. wanden Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Woonkamer en gang appartement stucen

Ik heb op 1 mei een appartement gekocht (bestaande bouw) en het staat nu leeg. Ik zou graag de wanden van de woonkamer en de gang glad gestuct in wit willen hebben voor ik begin juni verhuis. Eén wand (ong. 11 m2) in de woonkamer zou ik graag in een kleur willen hebben in een andere kleur, soort grijs / blauw achtig.

Scheuren stucwerk buitenmuur

Achterzijde (Buitenkant woning) heeft scheuren in het stucwerk. Hierdoor hebben we last van vocht schade in de woning. Graag scheuren in de buitenmuur repareren. Is een bovenwoning op 1 hoog, maar kan via het balkon er perfect bij. Buitenwerk Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Nieuwbouwwoning stucen 420 m2

Ik ben op zoek naar een vakman voor mijn nieuwe woning. Het is een nieuwbouw woning waarvan de wanden gestuct of behangen mogen worden, dit wil ik graag nog in overleg doen met de vakman. 420 m2.

De wanden en plafond in de keuken voorzien van stucwerk

We krijgen een nieuwe keuken en willen, voordat die geplaatst wordt, eerst de wanden en plafond opnieuw gestuct hebben. Dikte moet minimaal zijn i.v.m. afmetingen keuken. Het gaat om 25 m2 aan wanden en 6 m2 aan plafond. De ondergrond bestaat uit oud stucwerk en gipsplaten.

Kelder waterdicht maken

Graag laat ik mijn kelder waterdicht maken. 50 cm hoogte muur afhakken over 16 m is dat 8 m2 en waterdicht stuken. Vloer waterdicht maken, het is een tegelvloer. Oppervlakte is 11 m2. Graag laat ik een vakbedrijf langskomen om de beste oplossing te vinden.

Achtergevel stucen en advies over zijgevel

Ik wil graag de achtergevel (15 m2) van mijn huis opnieuw laten stucen. De bedoeling is dat het gewoon weer wit wordt. Ik heb een foto ter beschikking. Graag ontvang ik hier een offerte voor. Ook wens ik vrijblijvend advies over een zijgevel. Ook deze gevel wil ik laten aanpakken, maar mogelijk moet dit eerst geïmpregneerd worden

Reparatie stucwerk buitengevel

Wij hebben een huis met gedeeltelijk stucwerk van de gevel dat los laat. Graag zouden we dit zo snel mogelijk willen laten repareren, zodra het weer het toelaat. Het gaat om ongeveer 15 m2, het is een halve gevel.

Plafond en wand na waterschade herstellen

Ik wil graag een plafond en een wand laten herstellen na waterschade. Er is een gat in het plafond gemaakt om de lekkage te verhelpen waardoor de gipsen ondergrond moet worden hersteld, opnieuw gestuct en geschilderd. De wand is behangen met vezelbehang dat vervangen moet worden en geschilderd. Het werk bevindt zich boven het trapgat. Het betreft het plafond boven de 1e verdieping (de badkamer op de 2e heeft gelekt). Plafond circa 10,5 m2. Wand circa 7,5 m2.

Wanden stucen

Ik wil graag meerdere wanden laten stucen. Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Nieuwbouwwoning stucen plafonds en ewanden

Graag offerte met totaalprijs maar ook opgesplitst per handeling. Indien er een goede prijs ontstaat, hebben wij ook nog een 1ste etage die gedaan moet worden. Het plafond is 2.64 hoog. De wanden hebben een oppervlakte van 120 m en het plafond heeft een oppervlakte van 70 m2. Het is de bedoeling dat ik in de offerte een prijs terug zie voor het afspuiten met latex en het glad stucen.

Gipsplaat en oude wand weghalen + nieuwe gipswand en tegels plaatsen

De huidige douchecabine moet eruit en de tegels met achterwand van gipsplaat, dit is ongeveer 7-8 m2. Daarna moet er een nieuwe gipsplaat in en nieuwe tegels plaatsen worden, dit is ook weer ongeveer 7-8 m2. De douchecabine graag direct afvoeren, net als de oude tegels en de gipsplaat.

Stucwerk na verbouwing

- de muur tussen keuken en woonkamer word er uitgebroken. - er komt een geheel nieuwe keuken in. - er zit nu nog een deur tussen de keuken en de gang. Deze word dicht gemaakt. - de woonkamer keuken en gang dienen gestuct te worden, incl plafonds. De nieuwe keuken wordt op 28 november geplaatst, het is de bedoeling dat de muren voortijds gescut worden met glad pleisterwerk zodat het voortijds droog is. Het gaat om ongeveer 65m2 aan wanden en 40 m2 aan plafonds.

Buitenstucwerk repareren

Op onze voorgevel zit een gedeelte stucwerk. Ons huis is inmiddels 22 jaar oud en het stucwerk heeft wat reparatie nodig. Zouden jullie dit kunnen doen? Het is een huis met een begane grond en 2 verdiepingen, de helft is gestukt. Ik weet niet of het gerepareerd kan worden of dat het opnieuw gedaan moet worden. De afmetingen durf ik niet te zeggen. We hebben een rapport hierover laten opstellen. Ik denk dat er een stijger of hoogwerker nodig is. Het is tot de nok toe. Deze kan geplaatst worden. Wij hopen snel van u te horen.

Plafond badkamer spuiten

Wij willen graag ons plafond in de badkamer laten overspuiten die is 5,33 m2 graag een prijs offerte .

Jaren 60 keuken stuken

Ik wil mijn jaren 60 keuken in een flat laten stuken op oneffen beton. Het gaat om een oppervlakte van 21 vierkante meter aan muur die met glad pleisterwerk moet worden afgewerkt

Stucwerk voor nieuw dakappel en verlegen stopcontact

30-9 a.s. krijgen we een dakkapel op zolder. Nadien zouden we de zolder graag straks afgewerkt zien. Werkzaamheden: Stucwerk muren: 20 m2 Gipsplaten tegen plafond: 13 m2 Latex spuiten muren en plafond: 44 m2 Tevens zou het fijn zijn om één wandcontact door te laten verlengen van de ene kant van de kamer naar de andere kant. Het liefst zien wij dit voor 14 oktober uitgevoerd

Nieuwbouw stucwerk

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht. De muren worden behang klaar opgeleverd. Wij twijfelen tussen stucwerk of renovlies. Wellicht is latex spuiten ook een interessante toevoeging? In totaal gaat het om 380 m2. Eventueel moet het plafond ook gestuct worden, afhankelijk van de prijs. Dit is ongeveer 80 m2.