Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Apeldoorn of directe omgeving.

1813 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: 250 m2 Stucwerk (buiten & binnen) nieuwbouw, nieuwbouw woning stucen en latex spuiten, kelder waterdicht maken, stucen en latexen van meerdere kamers in hoekwoning, stuken en pleisteren van schuur, inbouwkast eruit slopen en daarna muur stuken, 125 m2 Buitengevel stucen, woning stucen 280 m2, stuken wanden nieuwe woning (80 m2), opnieuw spackspuiten of gladmaken van de wanden, nieuwbouwwoning laten stuken, alle wanden van een eensgezinswoning voorzien van spachtelputz, wanden en plafond nieuwe woning voorzien van spuitwerk, 275 m2 Granol muren en 80 m2 plafond glad maken en of spuiten, woning pleisteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Apeldoorn:

Glasweefselbehang

Muur van ong 25m2 willen we behangen en sauzen. De muur is behangklaar en er zitten gaatjes/oneffenheden in de muur

Spackspuiten van wanden en plafond 200 m2

Ik wil graag de wanden en het plafond van de nieuwbouw aanbouw laten spackspuiten. Met korrel is in overleg. Afmetingen begane vloer 10 x 4 meter, 1e verdieping 5 x 4 meter gaasband plaatsen, joint filler en spackspuiten. Er zitten nu gipsplaten op. Wanden zijn in totaal ongeveer 120 m2 en het plafond ongeveer 80 m2. Ramen zijn hier nog wel bij in gerekend. Rond eind juni zouden we graag starten.

Buitengevel bestaande woning (delen uit 1956) stuccen

Het gaat om een lege woning. De buitengevel (delen uit 1956) moet in zijn geheel gestuct worden (oppassen voor de nieuwe aluminium kozijnen). Er zijn hier en daar kleine scheurtjes in de gevel en de voegen zijn slecht in het bestaande deel. Woning moet EEN geheel worden met aangebouwde deel. Het gaat om 800 m2.

Aanpassen buitenmuur

Bestaand pleisterwerk is aangebracht als bescherming tegen vocht. Deze is ruw van structuur. De nieuwe laag dient vochtregulerend te zijn en afgewerkt in een roomwitte kleur.

Woning wanden stucen en met latex afspuiten

Ik ben op zoek naar een vakman voor het stucen van 110 m2 woonkamer en gang begane grond, 1e en 2e verdieping. En ik ontvang graag een gecombineerde offerte van stucen inclusief latex spuitwerk standaard wit en wanneer wij eventueel een kleur willen toevoegen.

Woonkamer sausen en stucen van 70 m2

Ik wil twee wanden (granol) en plafond sausen. Het zal gaan om 70m2 aan wanden met oud stucwerk, deze wil ik glad afgewerkt hebben. Daarnaast is er ongeveer 5m2 aan plafonds van beton die ik ook glad gestuct wil hebben.

Bestaande woning stucen

Ik heb de keuken en een verlaagd plafond eruit gesloopt. Daardoor moet het plafond (15 m2) opnieuw gestuct worden. De wanden (50 m2) zijn nu voorzien van spackwerk en die moeten glad worden. Het gedeelte achter de keuken (6 m2) is op kalkzandsteen metselwerk.

Nieuwbouwwoning stucen

Het betreft een nieuwbouwwoning dat behangklaar word opgeleverd. Plafonds zijn voorzien van spack. Medio kwartaal 2 2020 word de woning opgeleverd (exacte datum is nog onbekend). Graag een offerte om onze mogelijkheden bij jullie te bekijken. Wanden hebben een oppervlakte van 220m2 en de plafonds 50m2. Het is de bedoeling dat ze met glad pleisterwerk worden afgewerkt en vervolgens met latex worden afgespoten.

Nieuwbouwwoning stucen en afwerken met latex

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht. De woning word behangklaar opgeleverd en de plafonds worden van spack voorzien. Graag willen we alle wanden glad afgewerkt hebben. Daarnaast willen we de plafond van de benedenverdieping glad hebben. Ten einde alles voorzien met witte latex. Muren circa 220 m2.

Nieuwbouw Stucen 200m2

200 m2 stucwerk nieuwbouw. Een prijs graag zonder en met latex. De huidige ondergrond is giboblokken, dit willen wij dus met glad pleisterwerk laten afwerken. Een opgave voor een afwerking met latex en zonder latex.

Rijksmonument stucen

Dit is de eerste ruimte van heel veel ruimtes van een rijksmonument. het gaat om plafond van gipsplaten met opp van 9,4 m2, 2 muren van gipsplaten met opp van 12 m2 en 2 wanden met wandverwarming dat reeds in de kalkraapmortel zit.. Kortom afwerking van de ruimte dus.

Spachtelputz aanbrengen aan de muren

Aan de muren in de woonkamer, trapgat en de gang bevind zich spack. Wij willen graag spachtelputz aan de muren. Wanden zijn totaal 85 m2.

Nieuwbouwhuis spackspuiten plafond en wanden

Wanden zijn al behang klaar en moeten alleen van een fijne korrel structuur worden voorzien. Plafond moet in zijn geheel gespoten worden. Het gaat om 75 m2 wanden en 125 m2 plafond.

Nieuwbouw woning stucen

De begane grond is 80 m2 en dit willen wij glad afgewerkt incl. Sauswerk. Kleur nader te bepalen. De 1e verdieping, 109 m2, in diamant structuur (of vergelijkbaar) De zolder is 30 m2 en de gewenste afwerking is spackspuiten. Totaal ongeveer 220 m2.

Nieuwbouwwoning stucen en afspuiten

wanden Vierkante meter: 130 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Badkamer stucen op basis van cementstuc

Ik wil de wanden (25 m2) van de badkamer laten stucen op basis van cementstuc.

Renovatie na brand

Wij hebben brand gehad bij de tussenwanden in ons appartement. Deze wanden worden vervangen door gibo wanden. Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouwappartement voorzien van stuc- en sauswerk

Ik zoek een stukadoor die alle wanden in mijn appartement kan voorzien van stucwerk. Na het aanbrengen van stucwerk dienen alle wanden gesaust te worden. Het gaat om 200 m2. De ondergrond bestaat uit betonnen wanden.

Bestaand toilet stuccen

Ik wil graag mijn toilet wanden stucen i.v.m. nieuwe tegels. Graag zo snel mogelijk. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Egaliseren en tegels leggen

Betreft het egaliseren van een vloer na vloerverwarming. En het leggen van tegels, ongeveer 50 m2. De tegels kopen we wel zelf. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag van u.

Woning stucen

Wanden Vierkante meter: 95 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Wanden stucen

Ik wil graag de muren (30m2) die behangen zijn met glasweefsel wat ik zelf zal verwijderen glad laten stucen met gips. De huidige ondergrond is beton. Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Wanden en plafond stucen

Wanden Vierkante meter: 300 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucen van een muur en plafond

Wanden Vierkante meter: 18 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Plafond Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouw wanden glad pleisteren

Ik wil graag onze gehele nieuwbouw woning laten stucen. Gewenst stucwerk op de wanden: Glad pleisterwerk. De afmetingen zijn ongeveer 225 m2. Het gaat alleen om de wanden, niet om de plafonds.