Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Gelderland.

899 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: nieuwbouwwoning stucen à 1285 m2, het strak maken van een nieuwbouw woning, buitenkant woning & tuin, gevels villa stucen, muren spackspuiten en plafond spuiten met latex, buitengevel stucen, bestaande leegstaande woning stucen, stucwerk in appartement, ytong woning stucen, buitenmuren van stal stucen, nieuwbouwwoning stucen, wanden en plafonds strak opleveren, stucen woning, meerdere ruimtes stucen en filmen, buitenmuur wit pleisteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Gelderland:

dinsdag 24 maart 2020

Nieuwbouw wanden stucen 100 m2

Ik ben op zoek naar een vakman die de wanden van mijn nieuwbouw woning kan stucen, dit gaat om ongeveer 100 m2, de wanden zijn behangklaar.
dinsdag 24 maart 2020

Stucen woning

In ons oude huis is een deel van de wanden gestuct met fijn stucwerk, dit willen we glad hebben en een deel van de plafonds zijn spuit spackwerk, ook die glad afwerken. Daarnaast een deel van het huis voorzien van een platte plint (10*120) tegen het plafond, ongeveer 70 meter
zondag 22 maart 2020

Meerdere ruimtes stucen en filmen

Ik wil graag de wanden van de woonkamer, trappenhal+toilet en een slaapkamer glad laten stucen en ook filmen. Deze wanden zijn nu met granol bewerkt. De plafonds van bijna gehele begane grond en bijna gehele 1e verdieping moeten opnieuw wit gespoten worden. Kunt U een offerte sturen op basis van : totale wandoppervlakte : ong 113 m2. Totale plafondoppervlakte : ong.78 m2
zondag 22 maart 2020

Buitenmuur wit pleisteren

Wij willen graag de aanbouw (opnieuw) bepleisterd hebben in het wit. Wat voor type pleisterwerk weten we nog niet, hier willen wij wat advies over. Oppervlakte is plusminus 5.6x 2.6 (14.56) bij 6x 2.6 (15.6). 30.16- 6(kozijnen) totaal 24.16m2. Uitvoering mogelijk vanaf nu tot en met september. Maar vóór oktober.
zaterdag 21 maart 2020

Badkamer stucen

Ik wil de wanden van mijn badkamer laten stucen: 30 m2
vrijdag 20 maart 2020

nieuwbouwwoning stucen à 1285 m2

We laten momenteel een nieuwe woning bouwen en willen graag een prijsopgave voor het stucen van plafonds en muren. Het gaat om de wanden 880 m2 en om het plafond 405 m2 , dit willen wij graag aflaten werken met glad pleisterwerk. Het zijn gemetselde beton wanden en ze zijn 270 cm hoog.
zondag 15 maart 2020

Stukadoor keuken plafond

Graag wil ik een offerte laten maken van het stucen van het keuken plafond i.v.m. een lekkage. Afmeting 3.40 bij 2.75 meter.
woensdag 11 maart 2020

Plafond slaapkamer

Het plafond in de slaapkamer moet opnieuw voorzien worden van een schuurplafond in verband met een lekkage. het zou fijn zijn als een specialist kan langs komen om dit te bekijken.
dinsdag 10 maart 2020

Kelder waterdicht maken

Graag laat ik mijn kelder waterdicht maken. 50 cm hoogte muur afhakken over 16 m is dat 8 m2 en waterdicht stuken. Vloer waterdicht maken, het is een tegelvloer. Oppervlakte is 11 m2. Graag laat ik een vakbedrijf langskomen om de beste oplossing te vinden.
maandag 9 maart 2020

Wanden renovlies behangen en sausen, en plafonds sausen

De wanden (ongeveer 160 m2) behangen met renovlies en 2 x sausen woonkamer S-1500-N en rest Ral 9016. Het is een nieuwbouwwoning. Plafond van ongeveer 115 m2 sausen met Ral 9016. Ik wil weten hoeveel gram het renovliesbehang is en het moet sowieso gesaust worden. Ik ga ervan uit dat u ook naden afkit met het behangen. Wat kost het om 2 keer het plafond te laten sausen in Ral 9016? Plakt u de vloer af?
maandag 9 maart 2020

Nieuwbouwwoning stucen

Ik wil graag een nieuwbouwwoning laten stucen. Het gaat om 350 m2 wanden en 170 m2 plafond. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
donderdag 5 maart 2020

Uitbouw stucen en afwerken met glad pleisterwerk

Wij zijn bezig met een uitbouw aan onze nieuwbouw woning. Wanden en plafond moeten gestuct worden. Uitbouw is nu in aanbouw... Heeft enige spoed. Het gaat om de wanden 40 m2 en om het plafond 20 m2.
woensdag 4 maart 2020

Stucen nieuwe woning

Ik heb dit huis onlangs gekocht maar kan er pas vanaf 3 augustus over beschikken. Woon er nu dus nog niet.Ik wil graag de gleuven in de betonplaten wegwerken. Ik zou graag als het mogelijk is 2 offertes ontvangen, 1 voor mijn aanvraag en 1 voor als ik de boven verdieping van ongeveer ook 50 m2 zou willen laten stucen.
dinsdag 3 maart 2020

Tuinmuur metselen

Een tuinmuur metselen van mangaanstenen van 2 meter hoog en 8.50 meter breed. Op dit moment staat er een schutting, deze haal ik zelf weg en voer ik zelf af. Graag de vakman mee laten kijken of er eerst een basis gelegd moet worden voordat de muur gemetseld kan worden.
woensdag 26 februari 2020

Nieuwbouwwoning stucen

Ik wil graag de wanedn (200 m2) en het plafond (80 m2) van mijn nieuwbouwwoning laten stucen en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn.
dinsdag 25 februari 2020

Nieuwbouw woning buitengevel stucen (160m2)

Stucen buiten gevel op (inclusief) isolatie 20 cm dik . Steiger aanwezig. Laagbouw woning. Circa 160 m2
maandag 24 februari 2020

Bestaande woning metselwerk isoleren en afwerken

Wij willen het buitenwerk van de woning renoveren. Het is een vrijstaande woning, waar aan de voor en achterzijde het metselwerk opnieuw zal moeten worden gladgemaakt. Voordat dat gebeurt willen wij de buitenzijde isoleren, met name tegen geluidsoverlast. Zal ongeveer 100m2 zijn.
maandag 24 februari 2020

Plafonds kamer/voormalige garage gelijk maken

Bij het samentrekken van de inpandige garage bij de woonkamer, zit er verschil in de structuur van de plafonds. Deze zouden we graag gelijk willen trekken (spackwerk). Eventueel ook de voegen/kieren tussen de betonplaten weg werken. Zou in totaal 45m2 zijn.
donderdag 20 februari 2020

Stucen en muren schilderen

Stucen en schilderen van vijf muren 1m x 2.60 twee keer 2m x 2.60 drie keer Deze dienen eerst gestuct te worden, vervolgens gesausd.
donderdag 20 februari 2020

Stucwerk en sauzen 310 m2

Ik ben op zoek naar een vakman die de wanden van mijn woning kan stucen en het plafond. De wanden zijn 230 m2 en het plafond is 80 m2.
maandag 17 februari 2020

Muren spachtelputz/spuitwerk gladstucen

We hebben een huis gekocht wat behandeld is met spachtelputz/korrelstructuur, op vrijwel alle kamers. Graag willen we deze gladmaken. Wanden zijn klaar om te beginnen. Vierkante meter: 130 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 17 februari 2020

Stucen gerenoveerde boerderij (340 m2)

Boerderij gestript. Nu opnieuw opbouw en beneden plafond en wanden stucen en spuiten wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex
dinsdag 11 februari 2020

Keukenmuur met betoncire voorzien

Ik wil graag mij keuken muur voorzien van beton cire. Gewoon stucwerk zit er nu op de wanden, het zou gaan om 8 m2.
maandag 10 februari 2020

spackspuitwerk glad wanden en plafonds

Ik wil alle wanden en plafond die behangklaar zijn laten glad maken met spackspuitwerk. Het gaat om ongeveer 230m2 aan wanden en 115m2 aan plafonds. Graag in de offerte meenemen hoeveel het zou kosten om dit oppervlakte aan vloeren ook af te plakken.
maandag 10 februari 2020

Nieuwbouw deels stucwerk, deels spackspuiten en deels verven

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht die medio april 2020 wordt opgeleverd. Alle wanden worden behangklaar opgeleverd. - Op de beneden verdieping willen we de wanden geheel glad en geverfd hebben. Dit betreft 70 m2. Op de 1e verdieping willen we spackgespoten hebben. Dit betreft 65 m2. -En op de 2e verdieping willen we de wanden betonlook hebben. Dit betreft 35 m2.

Partners

Partners van Casius