Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Gelderland.

867 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: rustiekputz op alle binnenmuren nieuwbouw, nieuwbouw stucen en latex spuiten, wanden en plafonds nieuwbouw glad stuken, nieuwbouwwoning stucen, overspuiten bestaand spuitwerk, nieuwbouw glad stuken en latex spuiten, nieuwbouwwoning stucen, compleet oud fabriekspand opfrissen met latex spuitwerk, nieuwbouw woning stucen, appartement laten stucen met glad pleisterwerk, nieuwbouwwoning muren en plafonds stucen, nieuwbouw 300m2 stuc en latex, bestaande woning stucen buiten, gerenoveerde woning spackspuiten, spachtelputz aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Gelderland:

donderdag 19 september 2019

Nieuwbouwwoning stucen

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht. Betreft een 2 onder 1 kapwoning, oplevering 2020. Alle wanden in de gehele woning en het volledige plafond op de begane grond willen wij laten stucen. Oppervlakte vind ik lastig inschatten. De woonkamer is in een u-vorm, 11.20 meter lang en 5.7 meter breed. eerste verdieping heeft 3 slaapkamers en een hal. De plafonds hebben een standaard hoogte.
woensdag 18 september 2019

Plafonds veegvast, spuiten latex

Beste, Met het beginnen witten van het plafond bleek er veegvast op te zitten. Dit maakt het onmogelijk om te rollen. Voor zover we weten is dit enkel de studeerkamer ca. 16 m2 maar mogelijk ook de gang en logeerkamer, totaal ca 30 m2. Ik zou graag weten wat het ongeveer kost om te spuiten. Graag aangeven inclusief alles en inclusief BTW. We hebben latex staan. Afplakken kunnen zelf, maar de vakman kan het ook doen. Mvg.
donderdag 12 september 2019

Jaren 60 keuken stuken

Ik wil mijn jaren 60 keuken in een flat laten stuken op oneffen beton. Het gaat om een oppervlakte van 21 vierkante meter aan muur die met glad pleisterwerk moet worden afgewerkt
donderdag 12 september 2019

Muren in bestaande woning stucen

Ik zou mijn muren graag glad gestuuct hebben. Op de muren zit nu steenstrips en op een andere muur zit draai stucwerk. Het gaat om ongeveer 60 tot 70 m2 in totaal.
woensdag 11 september 2019

Nieuwbouwwoning stucen

Nieuwe hoekwoning met warmtepomp. Muren begaande grond glad stucen voor scan behang en plafond sausglad stucen. Het gaat om 80 m2 wanden en 50 m2 plafond.
dinsdag 10 september 2019

Trappenhuis spackspuiten

Ik wil graag de muur in het trappen gat laten spackspuiten van beneden naar helemaal boven op zolder. Het hoogste punt op de zolder is ongeveer 3.60 m. De andere afmetingen durf ik niet te zeggen. Het gaat om een nieuwbouwhuis. De stukken boven de 2 trappen moeten ook gedaan worden. Het is behangklaar, dus er kan direct geschilderd worden.
maandag 9 september 2019

Bestaande woning buitenzijde stucadoren

Wij willen graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het stukadoren van de buitenzijde van onze woning. De huidige ondergrond is momenteel blanke steen, dus er kan direct gestukadoord worden. Het gaat om ongeveer 115 m2.
maandag 9 september 2019

Nieuwbouwwoning stucen

Ons nieuwbouwhuis is behangklaar en willen we (volledig) met latex (kleuren komen nog, meeste wit-wit ) en nieuwbouw stuc, maar wel hard (dunne laag). Kopse kanten bij de ramen van de muren, evenals de m2 boven de deuren en ramen zin meegenomen. wanden. Het gaat om 345 m2. Graag op de offerte de materiaalkosten apart benoemen.
donderdag 5 september 2019

Stucwerk voor nieuw dakappel en verlegen stopcontact

30-9 a.s. krijgen we een dakkapel op zolder. Nadien zouden we de zolder graag straks afgewerkt zien. Werkzaamheden: Stucwerk muren: 20 m2 Gipsplaten tegen plafond: 13 m2 Latex spuiten muren en plafond: 44 m2 Tevens zou het fijn zijn om één wandcontact door te laten verlengen van de ene kant van de kamer naar de andere kant. Het liefst zien wij dit voor 14 oktober uitgevoerd
woensdag 4 september 2019

Nieuwbouw stucwerk

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht. De muren worden behang klaar opgeleverd. Wij twijfelen tussen stucwerk of renovlies. Wellicht is latex spuiten ook een interessante toevoeging? In totaal gaat het om 380 m2. Eventueel moet het plafond ook gestuct worden, afhankelijk van de prijs. Dit is ongeveer 80 m2.
dinsdag 3 september 2019

Stucwerk gips plafond woonkamer

Ik ben opzoek naar iemand die het plafond in de woonkamer kan stucen. Het betreft een 1920 woning, waarvan de plafonds gerenoveerd zijn met gipsplaten (60 cm) en latex, maar het oogt lelijk. Ik wil in ieder geval de woonkamer “opstrakken”, gaat om 30 m2. Afhankelijk van de prijs mogelijk ook andere vertrekken. Ik wil glad pleisterwerk hebben en het afspuiten met latex. Ik hoorde van iemand dat er lelijke lijnen in komen tijdens het stucen, graag ontvang ik advies of dit echt zo is en een offerte.
dinsdag 3 september 2019

Stukadoor voor eerste verdieping woonboerderij

Ik ben de eerste verdieping (schuin dak) van mijn woonboerderij aan het verbouwen. De wanden en plafonds van 4 slaapkamers en de hal moeten worden gestukadoord. Totaal circa 250-300 m2. Er kan direct gestuct worden. Ik heb een aannemer die mee gaat helpen. Deel van het materiaal heb ik al, niet alles. Oppervlakte kamers: - slaapkamer 1: 250 x 560 cm - slaapkamer 2: 300 x 400 cm - slaapkamer 3: 240 x 260 cm - slaapkamer 4: 370 x 370 cm - hal: 100 x 700 cm Op zoek naar een ervaren stukadoor die zijn/haar vak verstaat.
maandag 2 september 2019

Spachtelputz aanbrengen aan de muren

Aan de muren in de woonkamer, trapgat en de gang bevind zich spack. Wij willen graag spachtelputz aan de muren. Wanden zijn totaal 85 m2.
donderdag 29 augustus 2019

Nieuwbouw 300m2 stuc en latex

Graag uw offerte Betreft een nieuwbouwhuis, in Arnhem, totaal ongeveer 300m2 incl het trapgat. Graag incl kitten overgang naar plafond en andere muur, tevens sauzen volledig glad graag
woensdag 28 augustus 2019

Schuurwerk/vlammen stucen op de muren

Ik ben op zoek naar iemand die voor mij opnieuw kan stucen, het stucen van mijn muren. 13 jaar geleden zijn ze voor het laatst gestuct (schuurwerk). Het gaat om 120 m2 die ik getuct wil hebben op dezelfde manier, schuurwerk (vlammen).
dinsdag 20 augustus 2019

Muren pleisteren

Wij hebben een oud huis gekocht en weten niet wat er onder het behang uit komt. We willen het graag laten pleisteren. Het gaat om 180 m2 wanden. Als je een kleur wilt, zitten hier dan meerprijs kosten aan? Ik hoor het graag.
vrijdag 16 augustus 2019

Stucen bestaande woning

Het betreft een bovenverdieping van een bestaande woning. Oppervlakte muren stucen is een indicatie het betreft 4 slaapkamers en een overloop. Stucen plafonds en alle muren. Latexspuiten is eventueel een optie. Indien mogelijk graag offerte met en zonder latexspuiten. Startdatum bespreekbaar. Zou gaan om ongeveer 150 m2 aan wanden.
vrijdag 16 augustus 2019

Nieuwbouwwoning

Wij hebben een nieuwbouwhuis. De muren en plafonds zijn afgewerkt met glad stucwerk. Dit willen we nog geschilderd hebben in ral 9010 schrob vaste verf. het gaat om ongeveer 320 m2 aan wanden en 200 m2 aan plafonds.
woensdag 14 augustus 2019

Schoonmetselwerkwanden stucen

Ik wil de wanden (30 m2) laten stucen tot glad en strak pleisterwerk.
dinsdag 13 augustus 2019

Lekkage kelder opnieuw stuccen

Veel water in de kelder met zware regen en last van doorslaand vocht vanaf de buitenmuur. 180 x 300 cm
woensdag 7 augustus 2019

Stucadoor offerte

Voor onze nieuwe woning welke januari 2020 wordt opgeleverd zoek ik nog een stukadoor. Deze mag de plafonds spackspuiten. Dit is 154 m2. De begane grond en de 1e verdieping mag saus klaar. Dit is 332 m2. De zolder mag behang klaar. Dit is 28 m2.
zondag 4 augustus 2019

Herstel na brand

Ik wil de wanden en het plafond van mijn woning laten stucen na brandschade. Het gaat om 50 m2 wanden en 50 m2 plafond. Graag zsm.
vrijdag 2 augustus 2019

plafond laten spuiten

We hebben een nieuwbouw huis. We willen plafond laten spuiten: beneden en boven verdieping plafond, ongeveer 145 m2. Wij zorgen ervoor dat het plafond klaar is voor de vakman, aanschaf van het materiaal graag in onderling overleg.
zondag 28 juli 2019

Buitenzijde woning stucen

Graag een vrijblijvende offerte voor het buiten stucwerk van de woning. Het gaat om 90 m2.
donderdag 25 juli 2019

Wanden nieuwbouwwoning stucen

Ik wil de wanden van mijn nieuwbouwwoning stucen, 210 m2.

Partners

Partners van Casius