Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Gelderland.

859 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: buitenkant stuk aanbouw + bestaand deel stuken, alle wanden en plafonds laten stucen van een nieuwbouw in Lekermeer, nieuwbouwwoning stucen, bestaande bouw stucen, nieuwbouwwoning aan de buitenkant stucen, nieuwbouwwoning stucen, buitengevels stucen, garage stucen, stucwerk wanden, plafonds en mogelijk ook buiten, woning stucen, buitenschilderwerk gestucte gevel, nieuwbouwwoning stucen, stucen van woonkamer, slaapkamers, wanden en plafonds voorzien van stuc- en latexspuitwerk, stucen en latex en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Gelderland:

maandag 15 juli 2019

Garage stucen

Ik wil de buitenkant van mijn garage laten stucen. Het gaat om 110 m2. Graag een offerte.
woensdag 10 juli 2019

wand woonkamer stucen

Wand in de woonkamer zit nu structuurverf op deze wil ik graag glad en sausklaar. De wand is 15 m2.
dinsdag 9 juli 2019

Plafond badkamer voorzien van vlammen-schuurwerk

Ik zoek een stukadoor die het plafond van mijn badkamer kan voorzien van schuurwerk (vlammen). Het betreft ongeveer 5 m2.
dinsdag 9 juli 2019

Een gemetselde buitengevel spachtelputzen

Ik zoek een stukadoor die buitenwerk kan uitvoeren. Het gaat om het stucen van ongeveer 8 m2. Vervolgens dient die 8 m2 + 25 m2 gespachtelputzt te worden. Die overige 25 m2 bestaat uit oud spachtelputz. De maximale werkhoogte is ongeveer 3 meter.
maandag 8 juli 2019

Het spachtelputzen van gemetselde wanden

Ik zoek een stukadoor die een aantal wanden van mijn woning kan voorzien van spachtelputz (korrel). Het gaat om 110 m2. De ondergrond bestaat uit metselwerk. Het heeft een maximum werkhoogte van ongeveer 3 meter.
vrijdag 5 juli 2019

Nieuwbouw woning stc en latex

Wij willen 2 wanden van 5 m 2 en 10 m 2 laten afwerken met spuitwerk latex en pleisterwerk latex. Het liefste binnen 3 weken.
dinsdag 2 juli 2019

Herstelwerkzaamheden muur met schors/korrelpleister

Ik heb een aantal klussen die gedaan moeten worden. Een bestaande muur (+/- 74 m2) die nu voorzien is van schorspleister, moet glad gemaakt worden (gestuct). Hierna moet deze voorzien worden van een voorstrijk, waarna deze muur opnieuw voorzien kan worden van een sierpleister. Als dit is gedaan moet de muur nog voorzien worden van een verflaag. Verder moeten de oude plinten eraf (deze zitten met hitec kit vast) en vervangen worden en daarna weer afgekit worden. Omdat ik niet in staat ben de meubels/banken te verplaatsten moet dit ook gedaan worden evenals het schoonmaken en opruimen achteraf. Graag ontvang ik een offerte inclusief al het materiaal.
maandag 1 juli 2019

Nieuwbouwwoning stucen

Ik wil de wanden (185 m2) en het plafond (40 m2) van mijn nieuwbouw woning laten stucen. Graag een offerte.
woensdag 26 juni 2019

Tuinmuur metselen

Ik wil een tuinmuur van 16 meter lang en 2 meter hoog laten metselen.
woensdag 26 juni 2019

Keuken stucen

Vier muren, totaal ongeveer 27m2. Zit nu spachtelputz op. En op een muur behang, indien nodig verwijder ik dit eerst. Ook de tegels die op een deel van de wand zitten zal ik verwijderen: de ondergrond is niet egaal, de muur achter de tegels ligt dieper ten opzichte van de spachtelputz. wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
dinsdag 25 juni 2019

Wanden nieuwbouwwoning stucen (300 m2)

Ik heb een nieuwe 2-onder-1 kap woning gekocht. Ongeveer 300 m2 aan muren, die volgens de projectontwikkelaar behangklaar worden opgeleverd. De muren moeten schilderklaar zijn om daarna geverfd te worden.
maandag 24 juni 2019

Stucwerk (spachtelputz)

Wij hebben een woning uit 1975 gekocht. Op de wanden van de slaapkamers en gang zit rauhfaser behang. Deze moet eerst verwijderd worden wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Vloeren afplakken Vierkante meter: 55
dinsdag 18 juni 2019

Wanden en plafond stucen of verven

Ik wil mijn wanden (65 m2) en plafond (45 m2) laten stucen. Misschien wil ik het plafond laten schilderen dus als u hier ook meteen een prijs voor kan geven dan zou dat heel fijn zijn. Ik hoor graag van u.
maandag 17 juni 2019

Renovatie beneden

Onze woonkamer gaat lambrisering uit en moet gestuct worden. Opp is globaal. Er moeten plekken aangesmeerd waar gefreesd is. Ik zoek een grove schatting v kosten wanden Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
zondag 16 juni 2019

4 slaapkamers stucen

Graag 4 slaapkamers en 1 gang stucen van ongeveer 110 m2. Nu metselstenen te zien of zijn wit geschilderd.
vrijdag 14 juni 2019

Cementeren (raaplaag) achtergevel boerderij

Cementeren (raaplaag) achtergevel ca 36 m2 boerderij + aandelen 3 x gezaagde neggenkant + lateien steenwerk (ca 24 cm breed), totale lengte 19 m1. Kozijnen zijn voorzien van RVS profielen om tegen aan te werken.
woensdag 12 juni 2019

Nieuwbouw woning stucen

Voor onze te bouwen nieuwbouw woning willen wij graag de alle wanden (290 m2) m.u.v sanitair strak laten stucen. Is het tevens mogelijk om onze groene zolderplaten +- 55m2 te laten latexen?
woensdag 12 juni 2019

Nieuwbouw stucen en latex spuiten

Ik wil de wanden (400 m2) en het plafond (200 m2) laten stucen en latexspuiten. Ik ontvang graag een offerte.
dinsdag 11 juni 2019

Nieuwbouwwoning stucwerk

Onze nieuwbouwwoning wordt behangklaar opgeleverd. Wij willen de muren en plafonds laten afwerken met stucwerk en latex. Het gaat om 350 m2 wanden en 110 m2 plafond.
dinsdag 11 juni 2019

Plafond stucen

Ik wil ongeveer 17 m2 plafond met huidige gipsplaten glad laten stucen.
dinsdag 11 juni 2019

Nieuwbouwhuis spackspuiten plafond en wanden

Wanden zijn al behang klaar en moeten alleen van een fijne korrel structuur worden voorzien. Plafond moet in zijn geheel gespoten worden. Het gaat om 75 m2 wanden en 125 m2 plafond.
dinsdag 11 juni 2019

Nieuw plafond en muren stucen

We gaan een systeemplafond verwijderen en vervangen door stuc platen. Deze moeten glad afgewerkt worden. Het gaat om 35 m2 plafond. Tevens het stucen van muren, circa 120 m2. Belangrijk daarbij is dat de klus rond 5 augustus kan starten.
dinsdag 11 juni 2019

Woning stucen

Wij krijgen begin augustus de sleutel van ons nieuwe huis. Daar zullen wanden en plafonds gestuct moeten worden. Plafond a 45 m2 is belangrijkste. De muren, die geschat zijn op 100 m2, maar waarschijnlijk meer meters, willen we ook een prijs voor krijgen zodat we kunnen bepalen of we dit doen. Hebben geen foto\'s want we kunnen er niet bij nog. Er zit nu spachtelputz op de wanden. Het 45 m2 plafond zal gipsplaten worden.
maandag 3 juni 2019

Nieuwbouw woning stucen met optie voor meerdere woningen

Ik wil een nieuwbouwwoning medio oktober/november laten stucen. De wanden worden behangklaar opgeleverd. Deze glad stucen inclusief verven. Bij een goede klik kan ik meerdere buurtgenoten laten meedoen. De wanden zijn 220 m2. Het plafond zo'n 50 m2.
maandag 3 juni 2019

Reparatie buiten stuckwerk

Ik zoek stukadoor die een kleine stukje stucwerk kan repareren/vervangen. Het gaat om stucwerk aan de buitengevel. Het betreft 2 m2. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond en is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius