Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Gelderland.

899 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: 250 m2 Stucwerk (buiten & binnen) nieuwbouw, isolatie aanbrengen en stuken van buitenmuren, nieuwbouwwoning stucen, huis van buiten stucen wit, nieuwbouw woning stucen en latex spuiten, kelder waterdicht maken, stucen en latexen van meerdere kamers in hoekwoning, opnieuw spackspuiten of gladmaken van de wanden, nieuwbouwwoning laten stuken, alle wanden van een eensgezinswoning voorzien van spachtelputz, wanden en plafond nieuwe woning voorzien van spuitwerk, 275 m2 Granol muren en 80 m2 plafond glad maken en of spuiten, woning pleisteren, woonkamer stucen en plafond verlagen, woning laten stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Gelderland:

maandag 6 juli 2020

Zolder spuiten met latex

Ik wil een bestaande zolder met latex laten spuiten. Daarnaast ook de dakplaten en balken spuiten. Dakplaten zijn helemaal verkleurt. Het gaat om 45 m2. Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 4 juli 2020

Opnieuw spackspuiten of gladmaken van de wanden

Wij willen graag het volgende: - Van het betonnen plafond de naden laten dichtsmeren en spackspuiten 52m2. - De muren opnieuw spackspuiten 86m2. of - Geheel betonnenplafond stuken en latexspuiten 52m2 - De wanden glad stuken (zit nu spack op) en latexspuiten 86m2 Graag dan ook twee prijzen opgeven. Aanbouw zou eind oktober gereed moeten zijn en willen dan de aanbouw met gehele beneden verdieping weer netjes willen maken. Prijs inclusief afplakken. Wanden zijn verder strak maar voorzien van spack. Woning is 5 jaar oud.
vrijdag 3 juli 2020

Wanden en plafonds bestaande woning stucen

Ik zoek een specialist die alle wanden en plafonds van mijn woning kan voorzien van een nieuwe stuclaag. Het betreft ongeveer 60 m2 aan wanden (metselwerk) en 60 m2 aan plafonds (gipsplaten).
vrijdag 3 juli 2020

Plafonds 3 kamers stucen

Ik zoek een stukadoor die 3 plafonds in onze nieuwe woning kan stucen en eventueel afspuiten met latex. Het betreft 30 m2 met stucplaten als ondergrond.
woensdag 1 juli 2020

250 m2 Stucwerk (buiten & binnen) nieuwbouw

Buiten alle 4 de gevels van nieuwbouw vrijstaande woning stucen. Buitenzijde is al glad piepschuim. Komt kunststof vezelnet omheen. Binnenzijde ook compleet stucen. Totaaloppervlakte circa 250 m2.
woensdag 1 juli 2020

benedenverdieping latexen

Wij hebben een ander huis gekocht. De woonkamer en keuken moeten gelatexed worden. Het betreft 70 m2 aan wanden en 55 m2 aan plafonds.
maandag 29 juni 2020

Woning 2015 glad maken, heeft nu een fijne korrel en is niet beschadigd

We hebben een woning uit 2005 gekocht in Huissen waarbij de wanden een fijne korrel hebben, deze zijn verder niet beschadigd. Het plafond heeft ook een korrel en spleten, dit zouden we graag glad willen. Vervolgens willen we het laten spuiten, de muren in een kleur en plafond een standaard kleur. De wanden zijn in totaal 65 m2. Het plafond is in totaal 70 m2.
maandag 29 juni 2020

Keldervloer waterdicht maken

Mijn kelder (Va 2x2x2 meter) neemt een hap uit de kelder van de benedenburen (ik heb een bovenwoning). Ik heb dus 2 binnenmuren en 2 buitenmuren. De buitenmuren zijn na een rioollekkage opnieuw gestuct maar er blijft vocht optrekken in deze muren. Dat heeft ook te maken met een niet volledige afgedichte keldervloer: er liggen stenen maar geen volledig waterdichte laag. Wat kost het om de vloer waterdicht te maken en het vochtprobleem op te lossen?
woensdag 24 juni 2020

Stucen en spachtelputzen van woning

Het plafond zou ik ook graag met spach gespoten willen hebben. Er gaat een muur eruit in de woonkamer. 31 juli krijg ik de sleutel van het huis is het ook mogelijk om een aparte offerte te sturen van het plafond alleen? Het gaat om 50m2 aan wanden die ik gespachtelputzt wil en 45m2 aan plafonds die ik met latex wil hebben gespoten.
zaterdag 20 juni 2020

Buitenmuur stuken

Ik wil graag mijn buitenmuur willen laten stuken. De huidige ondergrond is van metselwerk en ik wil graag Spachtelputz en uiteindelijk een grijze kleur. Het gaat om 30 m2.
zaterdag 20 juni 2020

Hal en trappenhuis stuken

Ik zou graag de wanden in mijn hal en de randen langs de trap van de begane grond naar de 1e etage laten stuken met glad pleisterwerk. Het gaat om 25 m2, de huidige ondergrond is beton.
donderdag 18 juni 2020

Glasweefselbehang

Muur van ong 25m2 willen we behangen en sauzen. De muur is behangklaar en er zitten gaatjes/oneffenheden in de muur
woensdag 17 juni 2020

Toilet stucen

Het toilet in ons jaren 30 huis gaan wij in juli renoveren. Daarvoor zouden we graag de muren en het plafond laten stucen. Muren zijn circa 7 a 8 m2, het plafond circa 1.5m2. Eventueel afspuiten met latex, mits dat ook met een schrobvaste versie kan. Zo niet, dan verven we het zelf.
dinsdag 16 juni 2020

Kelder waterdicht maken

Onderkeldert huis gekocht. We weten niet of er echt vochtproblemen zijn en van welke ernst. Doen jullie ook check, Gezien het doel van de kelder is waterdichtheid vereiste.
dinsdag 16 juni 2020

Hele benedenverdieping stuken

Wij zouden graag onze hele beneden verdieping willen laten stuken met glad pleisterwerk. De huidige ondergrond is spackspuitwerk. Het gaat om wanden met een oppervlakte van 100 m2 in totaal en plafonds met een oppervlakte van 70 m2.
dinsdag 16 juni 2020

Nieuwbouw woning stuken

Ik zou graag de wanden (170 m2) en plafond (120 m2) van mijn nieuwbouwwoning willen stuken met glad pleisterwerk. De huidige ondergrond is beton. 120 m2 vloer moet worden afgeplakt.
vrijdag 12 juni 2020

Plafond van kanaalplaten glad stucen en afwerken

Wij wonen bijna 11 jaar in ons huis en hebben dit destijds als nieuwbouwwoning gekocht. De plafonds zijn voorzien van v-groeven door het gebruik van kanaalplaten. Wij zouden graag een prijsindicatie ontvangen, zodat wij kunnen overwegen of het haalbaar is om het plafond glad te laten stucen. plafond. Het zou gaan om 75m2 aan plafonds en 75m2 aan vloeren die moeten worden afgeplakt.
dinsdag 9 juni 2020

Nieuwbouwwoning stucen

Betreft de begane grond en 1e verdieping van een (nieuwbouw) gezinswoning. Ik wil de wanden (200 m2) en het plafond (100 m2) laten stucen en ik zou graag willen weten wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
maandag 8 juni 2020

Badkamer nieuwbouw woning laten stuken

Ik zou graag de wanden in mijn badkamer willen laten stuken. Het gaat om een nieuwbouwwoning in Arnhem. De woning is rond april 2021 klaar. Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 8 juni 2020

plafond spack spuiten

Wij zouden graag het plafond laten stuken. Het plafond bestaat uit vier grote platen met een totaal oppervlak van 42 m2.
maandag 8 juni 2020

Nieuwbouwwoning stucen

Ik wil de gipswanden in een nieuwbouwwoning sausklaar laten maken en ik ben benieuwd naar wat dit kost. het gaat om 445 m2. Ik ontvang graag een offerte.
vrijdag 5 juni 2020

Wanden nieuwbouwwoning stucen

Ik zoek een stukadoor die mijn wanden kan stucen in mijn nieuwbouw appartement. Het betreft 143.26 m2 en de ondergrond wordt behangklaar opgeleverd.
donderdag 4 juni 2020

Gerenoveerde woning stucen

Aannemer plaatst de gipsplaten-binnenwanden, deze moeten daarna gestuced gaan worden. Het gaat om circa 215 m2. aan binnenwanden in totaal. Wij willen glad pleisterwerk en afspuiten met latex. Eventueel komen de plafonds er ook nog bij. De plafonds hebben in totaal een oppervlakte van circa 100 m2. Ook de plafonds met glad pleisterwerk en latexen.
woensdag 3 juni 2020

Stucen van binnenwanden en buitenmuur

Wij hebben een uitbouw gemaakt en willen die laten stucen en afwerken als binnen. Ook een extra kamer binnen die gestuct moet worden. Betreft een souterrain. Wanden (hoogte 2,30 m) Vierkante meter: 15 m2. Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Buitenwerk (hoogte 2,40 m) Vierkante meter: 35 m2. Huidige ondergrond: Diverse ondergronden (casco). Grotendeels cementstucwerk, en klein gedeelte kalenbaksteen (3 m2). Gewenste afwerking: Pleisterwerk
maandag 1 juni 2020

Nieuwbouwwoning voorzien van latex spuitwerk

Nieuwbouwwoning waar de wanden behangklaar zullen zijn. Deze willen we laten latexspuiten. Indien nodig ook graag de filmlaag aanbrengen. In de 250 vierkante meter zitten ook 2 trapopgangen.

Partners

Partners van Casius