Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Gelderland.

892 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: nieuw te bouwen woning buiten stucwerk, stucen gerenoveerde boerderij (340 m2), nieuwbouw woning afwerken met pleisterwerk 390 m2, stucen woning 400 m2, compleet huis van binnen stucen, woning stucen buitenmuren 150 m2, wanden en plafond stucen en spuiten, glad stucen van nieuwbouwwoning, bestaande woning afwerken met glad pleisterwerk 175 m2, muur metselen en stucwerk, woning stucen 830 m2, nieuwbouw huis stucen + verven 290 m2, openhaard en kamer stucen, nieuwbouwwoning stucen 285 m2, nieuwbouwwoning stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Gelderland:

maandag 17 februari 2020

Muren spachtelputz/spuitwerk gladstucen

We hebben een huis gekocht wat behandeld is met spachtelputz/korrelstructuur, op vrijwel alle kamers. Graag willen we deze gladmaken. Wanden zijn klaar om te beginnen. Vierkante meter: 130 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 17 februari 2020

Stucen gerenoveerde boerderij (340 m2)

Boerderij gestript. Nu opnieuw opbouw en beneden plafond en wanden stucen en spuiten wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex
dinsdag 11 februari 2020

Keukenmuur met betoncire voorzien

Ik wil graag mij keuken muur voorzien van beton cire. Gewoon stucwerk zit er nu op de wanden, het zou gaan om 8 m2.
maandag 10 februari 2020

spackspuitwerk glad wanden en plafonds

Ik wil alle wanden en plafond die behangklaar zijn laten glad maken met spackspuitwerk. Het gaat om ongeveer 230m2 aan wanden en 115m2 aan plafonds. Graag in de offerte meenemen hoeveel het zou kosten om dit oppervlakte aan vloeren ook af te plakken.
maandag 10 februari 2020

Nieuwbouw deels stucwerk, deels spackspuiten en deels verven

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht die medio april 2020 wordt opgeleverd. Alle wanden worden behangklaar opgeleverd. - Op de beneden verdieping willen we de wanden geheel glad en geverfd hebben. Dit betreft 70 m2. Op de 1e verdieping willen we spackgespoten hebben. Dit betreft 65 m2. -En op de 2e verdieping willen we de wanden betonlook hebben. Dit betreft 35 m2.
donderdag 6 februari 2020

Plafond opnieuw spuiten

Een (kleine) lekkage heeft kringen op ons gestucte en met twee lagen matte, witte latex gespoten plafond achtergelaten. Daarom moet waarschijnlijk het hele plafond opnieuw gespoten worden. Maar het is een nieuwbouwwoning van ongeveer 2 jaar oud en er zitten 4-5 krimpscheuren in het plafond, over de hele breedte van 5.7 meter die we het liefst meteen laten herstellen. Daarom zou ik graag een offerte ontvangen voor het herstellen van de krimpscheuren plus het evt isoleren van de lekkagevlekken en het opnieuw spuiten van het plafond. A.u.b. de kosten voor het stucwerk en het verfwerk apart benoemen. Mochten we de krimpscheuren niet willen herstellen ben ik ook benieuwd naar uw advies voor het lokaal opnieuw spuiten van het plafond. M.a.w. alleen het gebied rond de vlekken. Ik vermoed namelijk dat je dit altijd zult blijven zien omdat het donkerder wordt dan de rest, waar slechts 2 lagen op zitten. Het oppervlakte is ongeveer 75m2 aan plafonds, daarnaast moeten wij 75m2 aan vloeren laten afplakken.
woensdag 5 februari 2020

Wanden en plafond van woning stucen 130 m2

Bestaande woning graag met sierpleister glad stucen. Het gaat om de wanden van 95 m2 en om het plafond 35 m2
dinsdag 4 februari 2020

Stucen bestaande kamers

Ik wil graag de wanden stucen van de woonkamer en haard-schouw. Het gaat om ongeveer 20 m2. Er zit oud stucwerk op en dat wil ik glad gestuct hebben en gespoten met latex.
zondag 2 februari 2020

Betonciré in badkamer

Ik zou graag de badkamer laten stucen (de wanden en de vloer), in totaal is dit ongeveer 25 m2. Op dit moment zitten er tegels op en hier wil ik overheen laten stucen. Mijn vraag is wat ik ongeveer kwijt ben?
vrijdag 31 januari 2020

Spacspuiten plafond garage

Aanstaande dinsdag wordt ons nieuwbouwhuis opgeleverd en ik ben op zoek naar iemand die op korte termijn (binnen een week ivm nog geen vloer e.d.) het plafond van onze garage (21m2) zou kunnen spackspuiten in wit (zodat het niet meer gesausd hoeft te worden). Heeft u wellicht mogelijkheid om dit te doen?
donderdag 30 januari 2020

Nieuwbouw woning stucen

Nieuwbouw huis gekocht, wanden zijn behangklaar. Plafond zijn betonplaten met v-naden. Wij willen alles met glad pleisterwerk strak afwerken. Het gaat om 70m2 aan wanden en 45m2 aan plafonds. Graag ook 45m2 aan vloeren afplakken.
dinsdag 28 januari 2020

Nieuwbouw huis stucen + verven 290 m2

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht wat behangklaar is en gestuct + geschilderd moet worden. Het gaat om wanden 170 m2 en om het plafond 120 m2
dinsdag 28 januari 2020

Nieuwbouwwoning glad stucen

Wij hebben een nieuwbouwwoning aangeschaft en deze willen wij graag laten glad trekken. Let op: de plattegrond is ongeveer de situatie. De gehele woning is 30 cm breder. Achter het huis hebben we openslaande deuren met zijlichten. De aangegeven oppervlaktes zijn dus een inschatting. Wanden hebben een oppervlakte van 70m2, de plafonds van 40m2.
maandag 27 januari 2020

Stucen buitenmuur 80 m2

Buitenmuren dienen gestuct te worden het liefst wordt alles gegaasd en afgewerkt met strikolith in ral kleur 9010 verkeerswit. Graag een totaal prijs of prijs per m2. Het gaat om ongeveer 80 m2.
vrijdag 24 januari 2020

Oude muren opnieuw stucen en eventueel verven

Door een lekkage is het stucwerk en verf beschadigd. Dit wil ik graag opnieuw laten doen. Het gaat om 40 m2 wanden. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 23 januari 2020

Badkamer nieuwbouwwoning waterdicht stucen

Wij zijn op zoek naar een vakman die onze badkamer waterdicht kan stucen, het gaat om 10 m2.
donderdag 23 januari 2020

Woning wanden stucen en met latex afspuiten

Ik ben op zoek naar een vakman voor het stucen van 110 m2 woonkamer en gang begane grond, 1e en 2e verdieping. En ik ontvang graag een gecombineerde offerte van stucen inclusief latex spuitwerk standaard wit en wanneer wij eventueel een kleur willen toevoegen.
woensdag 22 januari 2020

Stucen woning 400 m2

Graag zou ik offertes willen ontvangen voor het stuccen van een groot woonhuis in Harderwijk. Het betreft ca 400 m2 m.n. schoon mestelwerk (gebroken zandsteen). Het is raapwerk, mogelijk is gipsspuiten een optie. Stopcontacten en radiotoren moeten afgedopt en verwijderd worden. Ik wil vanaf 7 april beginnen.
maandag 20 januari 2020

Woonkamer sausen en stucen van 70 m2

Ik wil twee wanden (granol) en plafond sausen. Het zal gaan om 70m2 aan wanden met oud stucwerk, deze wil ik glad afgewerkt hebben. Daarnaast is er ongeveer 5m2 aan plafonds van beton die ik ook glad gestuct wil hebben.
zaterdag 18 januari 2020

Plafond van woning stucen, spackspuiten of sauzen

Plafond huiskamer 33,5m2 (4m breed), keuken 7,25 m2, serre 11m2 totaal 52m2, betreft nieuwbouw huis 2003 met spackspuit werk , huiskamer heeft 2 V naden van 4 m lang, keuken 1 V naad van 1,5m lang. Wat kost mij plafond wit spuiten en de 3 V naden wegwerken en een nieuwe 0,5 m2 keukenplafond erbij te spackspuiten? Wat gaat het kosten wanneer ik alles glad wil laten stucen ongeveer 52,5m2. Wat ik terug wil zien is een indicatie voor, of het gehele plafond sausen, of het gehele plafond afspuiten, of het hele plafond glad laten stucen.
zaterdag 18 januari 2020

Buitengevel stucen van 120 m2

Ik ben op zoek naar een vakman die een buitengevel van 120 m2 kan stucen
donderdag 16 januari 2020

Bestaande woning stucen

Ik heb de keuken en een verlaagd plafond eruit gesloopt. Daardoor moet het plafond (15 m2) opnieuw gestuct worden. De wanden (50 m2) zijn nu voorzien van spackwerk en die moeten glad worden. Het gedeelte achter de keuken (6 m2) is op kalkzandsteen metselwerk.
woensdag 15 januari 2020

Nieuwbouwwoning stucen

Het betreft een nieuwbouwwoning dat behangklaar word opgeleverd. Plafonds zijn voorzien van spack. Medio kwartaal 2 2020 word de woning opgeleverd (exacte datum is nog onbekend). Graag een offerte om onze mogelijkheden bij jullie te bekijken. Wanden hebben een oppervlakte van 220m2 en de plafonds 50m2. Het is de bedoeling dat ze met glad pleisterwerk worden afgewerkt en vervolgens met latex worden afgespoten.
dinsdag 14 januari 2020

Plafond nieuwbouwwoning stucen van 70 m2

De nieuwbouwwoning heeft plafond van betonnen platen. We willen graag een glad gestuct plafond. Het gaat om ongeveer 70 m2.
maandag 13 januari 2020

Badkamer stucen

Het betreft een badkamer met puntdak (3.60 m). En nog een WC. Totaal ongeveer 26 m2. Wanden worden voorzien van groene gips (aan stucadoor nog de keus welke dat moet worden.) Stucen met cementgebonden stuc met fijne structuur (bijv. Ardex R1).

Partners

Partners van Casius