Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Wolvega te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Wolvega heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Wolvega u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Wolvega of directe omgeving.

17 klanten uit Wolvega bevelen een bij Casius in Wolvega aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Wolvega bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: wanden en plafond groot pand stucen en afspuiten met latex, buitenzijde nieuwbouwwoning in Bergeijk stucen in 2021, nieuwbouwwoning binnen compleet Stucen en daarna Latex spuiten (circa 690 m2), woning stucen (250 m2), stucen buitenmuur, nieuwbouwwoning stucen, isoleren en stucen van de buitengevel, woning buitenkant voorzien van nieuw stucwerk, nieuwbouwwoning stucen, stucen buitenmuur, stucen op neopor isolatie, het stucen van een nog te bouwen woning, behangen plafonds met renovlies, nieuwbouwwoning stucen (filmwerk) en latex spuiten, gerenoveerde woning stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Wolvega staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Wolvega:

Nieuwbouwwoning latexspuiten in 2021

Nieuwbouwwoning behangklaar en opgeleverd met spackwerk plafond. Graag willen we dit glad hebben. Het gaat om de wanden van 60 m2 en om het plafond 35 m2. Medio januari/februari 2021 zal deze klus starten.

Buiten stucen

Buitenwerk Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Los schilderwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Stucwerk en latex spuitwerk in een nieuwbouwwoning

Wij willen in onze nieuwbouwwoning ongeveer 230 m² wanden laten glad stuken en daarna laten afspuiten met latex. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Stucwerk in badkamer en toilet aanbrengen

Het betreft een badkamer en toilet. De badkamer is 30 m2 en het toilet 10 m2. Wanden: 40 m2 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Douche stucen met betonlook

Wanden: 10 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Plafond vervangen en spacken

Woonkamer plafond spacken, het gaat om 30 m2. Plafond vervangen in verband met lekkage. Nu gipsplaten.

Bepleistering op wanden en plafond

Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 100m2

Stuken en latex spuiten van het plafond

We hebben een huis welke casco staat op het oog, wanden zijn reeds gedaan, het plafond op de begane grond dient te worden aangepakt. Plafond Vierkante meter: 130 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Nieuwbouw wanden laten stucen

Het aantal van 50 vierkante meter is een benadering, waarschijnlijk meer. We willen graag de woonkamer, hal, trapgat en de 3 slaapkamers. Het gaat om een nieuwbouw woning, we willen verschillende tinten als dat mogelijk is. Wanden Vierkante meter: 50(waarschijnlijk meer) Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Begin april wordt de woning opgeleverd.

Woonkamer stucen

Het plafond en de muren voorzien van glad stukwerk voor saus- en schilderwerk. Afmeting van plafond 45M2 en de muren 75M2. Contact graag via de mail, ik ben telefonisch niet altijd bereikbaar i.v.m. werkzaamheden in gasleidingen.

Stuken van de hal

Het glad afwerken van de wand, zodat we het kunnen behangen. De wand is momenteel zeer ongelijk met gaten in voegwerk van tot 3 cm diep. Eventueel hebben we stukbewapening is huis. De rest van de benodigde materialen gaat in overleg. Oppervlakte: Het gaat om 1 wand met de hoogte 265 cm en lengte 270 cm. Daarnaast nog aan beide zijden van de gang een stukje boven de deur. Via de mail kan ik eventueel foto's sturen van de betrevende wanden.

ik wil een offerte voor een gipswand ...

ik wil een offerte voor een gipswand stucadoren 250 cm hoog en 450 cm breed en een stuk van 200 breed en 250 hoog

Het is een trappengat+overloop+muur ...

Het is een trappengat+overloop+muur inde slaapkamer . Het moet worden gestucd en er moet weer sierpleister op.

Het gaat om het stuken (sierafwerken) ...

Het gaat om het stuken (sierafwerken) van de benedenverdieping van een nieuwbouwwoning in Wolvega. De muren worden sausklaar opgeleverd, dus hoeven niet echt geegaliseerd te worden. Het dient in november 2007 uitgevoerd te worden.