Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Nijeholtwolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Nijeholtwolde heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Nijeholtwolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Nijeholtwolde of directe omgeving.


Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Nijeholtwolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: wanden en plafond groot pand stucen en afspuiten met latex, buitenzijde nieuwbouwwoning in Bergeijk stucen in 2021, nieuwbouwwoning binnen compleet Stucen en daarna Latex spuiten (circa 690 m2), woning stucen (250 m2), stucen buitenmuur, nieuwbouwwoning stucen, isoleren en stucen van de buitengevel, woning buitenkant voorzien van nieuw stucwerk, stucen buitenmuur, stucen op neopor isolatie, het stucen van een nog te bouwen woning, behangen plafonds met renovlies, gerenoveerde woning stucen, wanden 320 m2 nieuwbouwwoning stucen, nieuwbouwwoning voorzien van latex spuitwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Nijeholtwolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Nijeholtwolde:

Wanden 320 m2 nieuwbouwwoning stucen

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht met behangklare muren. Deze zouden wij graag gestuct willen hebben. Wat zouden daar de kosten van zijn? Het betreft 320 m2 aan wanden.

bestaande woning renoveren / stucen

we hebben een bestaande woning van 1990 gekocht. er zit nu behang op de muren, de plafonds zijn spacgespoten. we willen de muren gespact of gestuct. wanden Vierkante meter: 115 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Spack spuiten van woning

spack muren glad maken in een woning van 15 jaar oud.Schat in 60-70 m2 Geen plafond

Nieuwbouw woning stuken

Ik ben opzoek naar een vakman die de wanden van mijn woning kan afwerken met glad pleisterwerk.

Nieuwbouwwoning stucen en sausen

We willen graag onze muren laten stucen. Het gaat om onze nieuwbouwwoning die eind juni wordt opgeleverd. De wanden worden behangklaar opgeleverd. Wij wil dit laten stucen en spuiten. In totaal gaat het om 288m2. De gewenste afwerking is glad pleisterwerk+Afspuiten latex. De hoogte tot aan het plafond is 2,60 m. Het gaat om 3 verdiepingen.

Wanden nieuwbouwwoning voorzien van stucwerk

Ik een stukadoor die een nieuwbouwwoning kan voorzien van stucwerk. Dit moet op de wanden gebeuren. De woning zelf is ongeveer 145 m2 groot en bijna alle wanden dienen gestuct te worden. De ondergrond bestaat uit giboblokken en al redelijke strakke wanden.

Een wand voorzien van nieuw behang

Ik zoek een behanger die een wand van 6 bij 4 meter kan voorzien van nieuw behang. De wand is momenteel al voorzien van goed stucwerk en behang. Het zou, naar mijn weten, hier overheen kunnen. In de wand zit ook een raam.

Nieuwbouw stucen

Wij willen onze wanden van onze nieuwbouwwoning glad laten stucen. Het gaat om ongeveer 220m2, het is behangklaar opgeleverd.

Wanden en plafonds begane grond voorzien van stucwerk

Ik zoek een stukadoor voor het stucen van de gehele benedenverdieping na de verbouwing. Het gaat om wanden, plafonds, koof en verlaagd plafond. Het betreft (gok) 60 m2 aan wanden en 55 m2 aan plafonds.

Plafond schuren

Graag wil ik het plafond laten stucen van mijn woning het gaat om ongeveer 45 m2, dit wil ik laten afwerken met schuurwerk (vlammen).

Nieuwbouwwoning latexspuiten in 2021

Nieuwbouwwoning behangklaar en opgeleverd met spackwerk plafond. Graag willen we dit glad hebben. Het gaat om de wanden van 60 m2 en om het plafond 35 m2. Medio januari/februari 2021 zal deze klus starten.

Badkamer oude woning stucken

Wij hebben een oude woning (1890) gekocht en krijgen per 1 april de sleutel. We willen deze woning verbouwen. Zo ook de badkamer. Graag ontvangen we een offerte om de volledige badkamer te laten stucken. Wander 30m2, plafonds 15m2

Stucen enkele muren woonkamer

Glad maken voor behangen en verven van een enkele muur in de woonkamer. het zal gaan om ongeveer 30m2. Op dit moment zit er spack op.

Woning laten spacken 240 m2

Ik wil graag een nieuwbouw woning laten spacken. De muren worden behangklaar opgeleverd. De wanden zijn ongeveer 150 m2 de plafonds 90 m2 de woning wordt eind oktober opgeleverd.

Hal en schoorsteen stucen

Ik wil graag mijn hal laten stucen en mijn schoorsteen. Het gaat om 5 m2 in de hal en om 10 m2 voor de schoorsteen.

Stucen wanden

Wij willen graag een aantal muren laten stucen in de woonkamer en in de keuken. De keuken wordt later geplaatst dus de stucadoor heeft alle ruimte. Het gaat om 45 m2 in totaal. Er zitten 4 ramen in de keuken. Ik zou (in overleg) de wanden zelf kunnen voorbereiden, door bijvoorbeeld primer aan te brengen.

Stucen van woning van 325 m2

Ik wil graag mijn plafond en muur stucen en laten sauzen, ik wil dit graag op 10 februari laten doen.

Muur stucadoren slaapkamer

Wij zijn bezig onze slaapkamer te verbouwen. Bij het uitbreken van een vaste kastenwand bleek de stuclaag daarachter in slechte staat. Wij hebben de hele stuclaag verwijderd en zoeken nu iemand die deze muur van 11m2 opnieuw kan stucadoren, zodat we behang op deze muur kunnen plakken. Het liefst zo snel mogelijk, want onze voortgang staat nu stil en het gaat om onze eigen slaapkamer.

Waterdichte kelder realiseren door impregnatie en injectie

De muren van de kelder laten vocht door. Het moet gestopt worden. Daarna geïmpregneerd en geïnjecteerd, het is ongeveer 1 x 2 meter groot.

Bestaande woning plafond en wanden witten/spuiten

Wij willen graag onze wanden en plafond laten witten. Het gaat, denk ik, om 200 m2. Wij laten ons graag adviseren.

bestaande woning stuccen

we willen graag onze woonkamer, keuken en hal laten stuccen ( met een korrel zeg maar) het gaat om circa 55m2 (oppervlakte van de vloeren) wanden zijn 2.70 hoog. wanden Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel) Vloeren afplakken Vierkante meter: 55

Bestaande woning stucen

Ik heb een woning gekocht met een kapotte stuclaag op het plafond. Ik wil het opnieuw laten stucen en de wanden ook meteen laten doen. Het gaat om 30 m2 plafond en 50 m2 wanden. Graag een offerte.

Garage stucen

Ik wil de wanden van een bestaande garage laten stucen. Het gaat om 45 m2. Graag een offerte.

Herstellen spackwerk door een latex spuiter

Wij hebben een woning waar schade is ontstaan door het spatwerk op het plafond. Dit willen we laten herstellen door latex spuitwerk. De oppervlakte bedraagt 85 m2.

Badkamer stucen

Graag zou ik mijn badkamer van 20 m2 laten stucen in een ligte zandkleur van beton cire. Momenteel zitten op delen tegels, mijn vraag is of deze weggehaald moeten worden en daar waar geen tegels zitten de muur glad te maken met roodband, of dat er direct overheen gestuct kan worden. Graag wil ik weten wat de droog tijden zijn, op welke termijn u kan en als ik een zwevend toilet maak met ombouw, waar moet deze ombouw dan aan voldoen voordat er beton cire op kan?