Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Lemmer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Lemmer heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Lemmer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Lemmer of directe omgeving.

40 klanten uit Lemmer bevelen een bij Casius in Lemmer aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Lemmer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: wanden en plafond groot pand stucen en afspuiten met latex, buitenzijde nieuwbouwwoning in Bergeijk stucen in 2021, nieuwbouwwoning binnen compleet Stucen en daarna Latex spuiten (circa 690 m2), woning stucen (250 m2), stucen buitenmuur, nieuwbouwwoning stucen, isoleren en stucen van de buitengevel, woning buitenkant voorzien van nieuw stucwerk, stucen buitenmuur, stucen op neopor isolatie, het stucen van een nog te bouwen woning, behangen plafonds met renovlies, gerenoveerde woning stucen, wanden 320 m2 nieuwbouwwoning stucen, nieuwbouwwoning voorzien van latex spuitwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Lemmer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Lemmer:

V groeven in plafond stucen

We gaan volgende week verhuizen maar er zitten nog v groeven in het plafond in de woonkamer en keuken, deze willen wij er graag uit hebben. Plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Plafond en wanden glad stuken

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het glad stuken van een plafond van 10 m² met gipsplaten van 60 cm. Verder willen wij een aparte offerte ontvangen voor het glad stuken van ongeveer 30 m² wanden. We willen deze klus rond eind januari laten verzorgen.

Kleine tussenmuur glad stuken

Het gaat om een muur van ongeveer 6 m2. Wegens behang afhalen zijn er een paar deukjes in gekomen. Muur graag sausklaar maken. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Douchewanden, douchebak en bad pleisteren

Ik had graag een prijsbestek gehad voor de bekleding van mijn douche en de afwerking rond het bad + spatwand van 20 cm hoog. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Badkamer stuken

Badkamer stucen. wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Spackwerk op het plafond vernieuwen

Verzekeringsklus, reparatie spackspuitwerk (ongeveer 2 m2) en plafond opnieuw witten (ongeveer 55 m2).

Betonlook op de muur aanbrengen

Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Woonkamer stukadoren

Wenst stucadoor: - Wanden - Plafonds - Ruimte: woonkamer.

Stucwerk buiten aanbrengen

Ik wil graag de buitenkant van mijn huis laten voorzien van pleisterwerk. De buitenmuren zijn gemetseld en het betreft ongeveer 145 m2.

Buitenzijde van een schoorsteen stucen

Ik vraag u beleefd om een offerte voor het stucen van een schoorsteen. Het losse materiaal is al verwijderd en de schhorsteeen is met een hogedruk reiniger schoongemaakt. De schoorsteen is met een ladder via de aangebouwde keueken makkelijk te berijken. Oppervlakte ca. 4m². Voorkant x 0,55 m. Achterkant 1,40 x 0,55 m Diepte m

Schuurwerk stucwerk op wanden

Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Spachtel- en latexwerk in de woning

Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Zolderverdieping/Plafond Vierkante meter: 5

Betonlook in badkamer aanbrengen

Betreft een badkamer. Betonlook aanbrengen over bestaande wandtegels. In totaal is het 20 m2. Ik ga er bij de berekening van de oppervlakte van de wanden er vanuit dat ook de wanden van de 'natte cel' (douchehoek) met betonlook worden bewerkt. Is dit gezien de vochtigheid etcetera mogelijk? Als extra: wat kost het om betonlook over een bestaande tegelvloer in de badkamer aan te brengen? Afmeting is 7,5 m2 (3 x 2,5 meter). Waar de douchebak gestaan heeft, zit nu een gat van 90 x 90 cm. Het gat dient aangeheeld te worden, ongeveer 6 of 7 cm hoogte. Daarna willen we over de gehele vloer een betonlook. Tijdens het werken aan de wanden de vloeren afplakken. Graag even komen kijken en bespreken wat de mogelijkheden zijn. Startdatum in overleg maar graag zsm.

Spackspuiten

Muren van gehele (nieuwbouw) woning spackspuiten. Woning is ongeveer beneden 55 en oven 40, totaal 90m2 (vloeroppervlak). Moet nog worden opgeleverd, in eerste week van juni.

Wij willen de woonkamer opknappen, en ...

Wij willen de woonkamer opknappen, en zoeken iemand die kan stucen, ik wil graag weten wat dit kost en wat ik eventueel zelf kan doen om te helpen de kosten te drukken

Binnenmuur: openhaard verwijderen, ...

Binnenmuur: openhaard verwijderen, daarna complete muur pleisteren (9x2,6) Binnenmuur: nieuw gezette muur pleisteren (2x2,4) Plafond: pleisterwerk over complete plafond herstellen na lekkage (3x4)