Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor nieuwbouwhuis van stuc voorzien:

Nieuwbouwhuis van stuc voorzien

Stucen van een nieuwbouwhuis begaande grond, overloop, trappenhuis en slaapkamer. Wanden Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Leeuwarden (Friesland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouwhuis van stuc voorzien uit heel Nederland:

Verlaagd badkamerplafond met spotjes maken

We hebben net een nieuwbouwhuis met houtskeletbouw. In onze reeds gerealiseerde badkamer willen we graag een verlaagd plafond voor spotjes en eventueel muziek. Afwerking stuc plus verven. De badkamer is 6,4 m2. Het plafond is ongeveer 2,70 meter hoog.

Twee lichtpunten verplaatsen en daarna afwerken met stuc

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het verplaatsen van 2 lichtpunten in de woonkamer van ons nieuwbouwhuis. Bij nader inzien hebben we ons huis anders ingericht, met als gevolg het verplaatsen van 2 lichtpunten. Omdat we geen kabelgoot willen aanleggen, willen we door middel van het frezen van een nieuw traject het lichtpunt verplaatsen. Daarnaast ook graag een aanbeveling van een stucadoor die het plafond weer kan dichten. (structuurspuitwerk).

Woning stucen of met renovlies behangen

Ik laat in Groningen een nieuwbouwhuis bouwen en twijfel inderdaad nog tussen stuc en renovaties behang. Ik zou graag een offerte ontvangen voor alle muren, voor zowel de begane grond, als de eerste en tweede verdieping als de zolder. De toilet alleen vanaf halverwege (ivm betegeling) en de badkamer is niet nodig (volledig betegeld). Alvast bedankt voor uw informatie. Met vriendelijke groeten, wanden Vierkante meter: 240 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouwhuis schilderen van binnen en buiten

Op dit moment wordt ons huis gebouwd. Ik verwacht dat de oplevering in januari 2018 is. Het gaat om het binnen schilderen van de gevelkozijnen, gevelramen, roedes, deuren gevelkozijnen, aftimmering, kozijnen met koplat, paneeldeuren, sauswerk plafonds, wanden begane grond, eerste verdieping, tweede verdieping, vloerplinten, 2 trappen met leuningen en balustrades. Ook buiten schilderen van de gevelkozijnen, gevelramen, roedes, deuren, gootlijsten, luifel voordeur, sauswerk stuc delen, overstek en dakkapellen. De luiken conform tekening worden afgelakt aangeleverd en opgehangen (hoeven niet geschilderd te worden). Het binnen schilderwerk moet na oplevering z.s.m. uitgevoerd worden. Buitenschilderwerk in overleg i.v.m. het weer, planning. De werkplek is goed bereikbaar en in de buurt van het opgegeven adres (1 km). Het exacte adres kan vanaf 25-09-2017 worden opgevraagd bij de klant.

Nieuwbouwhuis stucen en sauzen

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht in Maassluis. Wij willen graag stuc op de muren. Wij twijfelen nog of we dit op zowel de boven als de benedenverdieping willen of alleen voor de begane grond. De beneden verdieping is het zo'n 130 m2 en de bovenverdieping zo'n 70 m2. Wij zouden graag een offerte krijgen met beide opties (want ik neem aan dat de prijs bij een groter oppervlak lager wordt). Daarnaast zien we graag ook in de offerte de kosten voor het latexen apart vermeld zodat we kunnen afwegen om dit zelf te doen. Alvsat bedankt! Wanden Vierkante meter: 195 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Muur verfklaar laten stucen

Wij hebben in een nieuwbouwhuis een voorzetwand ter hoogte van schuifdeuren over de breedte van het huis laten zetten. Er is ook een open haard geplaatst. Deze muur moet aan beide kanten van stuc voorzien worden, zodat de muur geschilderd kan worden. Wanden: 30 m2 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouwhuis met stuc en latex afwerken

Nieuwbouwhuis, wij willen graag alle muren glad afgewerkt hebben van BG tot 2e verdieping met een witte kleur. Wanden Vierkante meter: 250 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 75

Stucwerk in een nieuwbouwhuis

Nieuwbouw huis van 135 m2 stucoppervlakte, Helaas genoodzaakt om op zoek te gaan naar andere stucadoor. Voorkeur afhankelijk van prijs is stuc, volgens mij pleisterwerk, en latex wit spuiten. Wanden Vierkante meter: 135 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Stuc- en schilderwerk in een nieuwbouwwoning

Graag zou ik een offerte ontvangen om ons nieuwbouwhuis, direct na de oplevering te laten stuken en schilderen. Dus muren stuken en afspuiten in kleur witten plafonds ook afspuiten. De badkamer en toilet hoeven niet gedaan te worden. Alle muren zijn behangklaar opgeleverd, ik zou ik graag Alle plafonds, zijn vanuit de Bouw sausklaar opgeleverd. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Stucen en schilderen van een nieuwbouwhuis

Het gaat over een nieuwbouw huis (ca. 142 m2) welke behangklaar wordt afgeleverd. Graag een offerte voor stucwerk en schilderen. Het is de bedoeling dat de vakman het behangpapier verwijderd en de stuc- en schilderwerken uitvoert.