Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor bestaande woning plafond en wanden witten/spuiten:

Bestaande woning plafond en wanden witten/spuiten

Wij willen graag onze wanden en plafond laten witten. Het gaat, denk ik, om 200 m2. Wij laten ons graag adviseren.
Onze klant uit Heerenveen (Friesland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaande woning plafond en wanden witten/spuiten uit heel Nederland:

Plafond voorzien van geluidsisolatie

Ik zou graag informatie en offertes willen voor het isoleren van het plafond. Het zou of om de gehele woning gaan van ongeveer 100 m2, of van het slaapgedeelte van ongeveer 40-50 m2. Ik bedoel niet het inspuiten van cellulose van het plafond, maar alle andere mogelijkheden om de contactgeluiden (er ligt een houten vloer in het appartement boven ons) en het praten/muziek zo veel mogelijk te verminderen. Ik denk aan een zwevend plafond. Het gaat om een oude woning, zonder isolatie. Voor de afwerking willen we gladpleisterwerk en eventueel verven. Rond het voorjaar graag beginnen.

Vervangen electra

Per 2 maart ben ik trotse eigenaar van mijn nieuwe huis. Bij de bouwkundige keuring kwam naar voren dat de electra oud is: uit het plafond kwamen een zwarte en bruine draad waarop dit is geconcludeerd. Er zijn vorig jaar extra groepen aangelegd heb ik me laten vertellen (zie ook foto meterkast) het is onduidelijk of de aardlek is aangesloten. mijn vraag is: - op welk bedrag moet ik rekenen om de electra te vervangen + ? meterkast? + aardlek? - en is dat een kwestie van draden doortrekken of moet er opnieuw gevreesd worden? Hiervoor nodig ik t.z.t. graag uit in mijn nieuwe woning. Ik hoop van u te horen.

Woning stucen

Graag ontvang ik een prijsopgaaf voor het glad stucen en airless spuiten of rollen (wat mogelijk is) van de wanden van een nieuwbouwwoning. Wanden heel netjes en glad (behangklaar). Bij de zolder ook het plafond (schuin dak). Het is circa 200m2 excl plafond van de zolder. Nokhoogte circa 4 meter. Geen schuine muren bij slaapkamers. Plafonds zijn al gestuct en ral9010 geverfd vanaf de bouw. Wc en badkamer zijn volledig betegeld. We willen geen ral9010 op de muren maar een andere tint.

Bestaande woning stucen

Graag zou ik 2 plafond 's en een paar muren glad gestuuct willen hebben. het gaat om een bestaande woning, waarop de muren en het plafond oud stucwerk zit. De wanden zijn ongeveer 70 m2, het plafond 15 m2. Beiden wil ik strak afgewerkt hebben.

Afvoer voor afzuigkap door gevel boren en koof plaatsen

Bestaande keuken met bestaande afzuigkap (tot nu zonder afvoer naar buiten) Nieuwbouw woning uit 2005, drive inn woning, keuken is op eerste etage. Goed toegangkelijk. Gat in gevel boren 15cm OP EERSTE ETAGE VAN BUITEN AF (dus ladder of stijger nodig) want boren moet in dit geval van buiten af. Afzuigkap afvoerslang (max 2 meter) leveren en monteren op gat, gat afdekken met rooster. Koof maken om slag weg te werken uit het zicht. max 2 meter, langs plafond, recht stukje.

Nieuwbouw woning stucen

Nieuwe woning, wanden glad. Kanaalplaat plafond, gladgestuct. Het gaat om 100 m2 wanden en 150 m2 plafond. Ik ontvang graag een offerte.

Afwerken van uitsparingen binnenmuren doorgang naar woonkamer

Wij hebben een nieuwbouw woning waar wij de deur inclusief kunststof kozijn tussen de gang en de woonkamer uit zullen halen omdat we hier een stalen kozijndeur willen plaatsen. De uitsparingen van de binnenmuur waar het kunstoog kozijn omheen zit zijn niet afgewerkt en dienen egaal gemaakt / gestuct / afgewerkt te worden. De uitsparingen van de binnenmuur zijn ca. 7 cm breed en van vloer tot plafond 271 cm hoog. Daarnaast zal de stalen kozijndeur maximaal 260 cm hoog zijn dus er zal nog ca.10/12 cm aan gips of gibo blok werk aan de bovenkant van de doorgang tegen het plafond gemaakt worden en mogelijk afgewerkt te worden.

Binnen schilderwerk gehele nieuwbouwwoning

Wij zijn op zoek naar een schilderbedrijf voor ons nog te bouwen woning in Lelystad, die het binnenwerk kan verzorgen. Bijgaand de plattegrond van de woning, graag zouden we een offerte ontvangen voor het volgende, Binnen schilderwerk van: - Kozijnen - Ramen - Deuren (alle stompe boarddeuren, op 2 na wat weekamp glazen wk6306 zijn en 1 binnenzijde buitendeur.) - trapwang en leuning (trap zelf wordt voorzien van pvc) - Vensterbanken - Gespoten latex voor de BG en 1e etage op sausklaar gestucd plafond. - Gespoten latex voor de wanden op de BG en 1e etage op sausklaar gestucte wanden (op 1 slaapkamer na) Voor de hoeveelheden qua ramen kozijnen deuren en vensterbanken, afmetingen verwijs ik naar de bijlage.

Binnenschilderwerk 163m2

Ik heb een binnenschilderklus aan mijn woning. Het gaat om 77 m2 aan wanden die op dit moment spachtelputz en al een keer geverfd zijn en 86 m2 aan plafonds die gespoten en niet eerder geschilderd De wanden wit en plafond 9010 Totaal 163 m2 schilderen

Serre achterzijde woning realiseren

Wij willen een serre van ongeveer 5 meter breed en 2,5 meter diep aan de huiskamer. In principe van aluminium of hout. Geen idee of er fundering nodig is. Ik vermoed van wel. We hebben zandgrond en ik heb bij anderen in de buurt korte heipalen gezien. De serre komt aan de linker kant op de foto tot onder het balkon. We willen mat glas als dat mogelijk is als plafond en aan de zijkanten gewoon glas. Elektra is niet nodig. We zouden graag een afspraak maken vanaf 15 januari.

Partners

Partners van Casius