Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor muren nieuwbouwwoning gladmaken en afwerken:

Muren nieuwbouwwoning gladmaken en afwerken

Wanden Vierkante meter: 225 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex
Onze klant uit Drachten (Friesland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muren nieuwbouwwoning gladmaken en afwerken uit heel Nederland:

Nieuwbouwwoning stucadoren en spuiten

Het betreft het glad afwerken van de behang klare muren in een nieuwbouw woning en optioneel verfspuiten. Wanden Vierkante meter: 270 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouwwoning schilderen aan de binnenzijde

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht in Muiden en zijn op zoek naar een schildersbedrijf, dat de woning na casco oplevering kan afwerken. Wij overwegen de muren eerst af te laten werken met glasvliesbehang en daarna te laten beschilderen. De oppervlakte van de woning is ongeveer 140 m². Gaat dus om het behangen en schilderen van de muren en schilderen van de trappen. De verwachte oplevering van de woning is 4e kwartaal 2018.

Nieuwbouw muren behangklaar afwerken

Muren nieuwbouwwoning behangklaar maken. de gaatjes van de betonmuur vullen, schilderen en behangklaar schilderen. Het gaat om een totale oppervlakte van 158 m2.

Nieuwbouwwoning stuccen

Ik wil mijn nieuwbouwappartement, met muren die behangklaar zijn, laten voorzien van glad stucwerk en latexspuiten. Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 70

Nieuwbouwwoning stucen

Ik heb een nieuwbouwwoning waarvan ik de begane grond en eerste verdieping wil laten stuken en met latex afspuiten. Aantal muren in kleur, de rest in wit. Ik kan een bouwtekening mailen als ik een mailadres van jullie kan ontvangen. Wanden Vierkante meter: 220 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Nieuwbouwwoning stuken

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht en we zijn benieuwd wat het ongeveer kost om de woning te laten stuken. Wij vroegen ons af hoe het zit met eventuele scheuren in het stukwerk na verloop van tijd. Kan dat bij jullie kosteloos worden verholpen? En is het aan te raden om in een nieuwbouwwoning de muren te laten stuken? Wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouwwoning pleisteren

Muren en plafonds nieuwbouwwoning bepleisteren Wanden Vierkante meter: 300 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouwwoning muren en plafonds spuiten

Wij hebben een nieuwbouwwoning. Wanden en muren moeten gespoten worden. Wanden zijn allemaal al behangklaar en de plafonds allemaal gestuct. Wanden Vierkante meter: 400 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 240 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Nieuwbouwwoning stuken

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht en in de woonkamer + zolder willen wij op de muren gladpleisterwerk en het moet ook gesausd worden. Het gaat hier om ongeveer 90 m2. Daarnaast willen we de knieschotten en schuine wanden op zolder voorzien van latex (liefst met een kleurtje). Ook lijkt ons beton cire op de lange wand in de woonkamer heel erg mooi, maar dat gaat ook ruim 30 m2 en volgens mij wordt zo'n lange muur erg prijzig. Ik hoop u voldoende te hebben geinformeerd. Wanden: 90 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Graag heb ik contact over wat er wel en niet mogelijk is.

Nieuwbouwwoning glad behangen en spuiten

Ik wil de behangklare muren met renovliesbehang of glasvezelbehang laten behangen. Deze wil ik vervolgens gespoten hebben met latex. Het gaat om een oppervlak van 80 m2.

Partners

Partners van Casius