Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor gemetselde binnenmuren stucen:

Gemetselde binnenmuren stucen

Gemetselde binnenmuren sausklaar stucen Wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Buitenpost (Friesland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gemetselde binnenmuren stucen uit heel Nederland:

Glad stuken van wanden en plafonds

Wij hebben een vrijstaande woning uit bouwjaar 1930 gekocht en die inmiddels compleet gestript en voorzien van een nieuwe fundering en binnenmuren. We willen er nu graag 175 m² gemetselde wanden en 120 m² plafonds met gipsplaten laten glad stuken We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Stucwerk en latex spuitwerk in een bestaande woning

Wij hebben net een nieuw huis gekocht uit bouwjaar 1979 en de overdracht daarvan staat gepland op 1 oktober. We willen daar ongeveer 65 m² gemetselde binnenmuren laten glad stuken. Er zijn daar verder 75 m² schuine plafonds waar onbewerkte houten latten op zitten. Daarop moeten stucplaatjes worden aangebracht en daarna glad stucwerk. Misschien moet het hout er eerst af en kan dan de ondergrond worden gestuukt. Dat moet nader worden onderzocht. Al het nieuwe stucwerk laat ik daarna graag voorzien van latex spuitwerk. Er hoeven geen vloeren afgeplakt te worden. Naast de prijs zou ik ook graag een indicatie van de doorlooptijd willen weten i.v.m de planning van andere werkzaamheden. Er staan foto's van de woning op Funda.

Nieuwbouwwoning stukadoren

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht en willen graag een offerte ontvangen voor het glad afwerken van 355 m² gemetselde binnenmuren en 155 m² betonnen plafonds. In België.

Wanden en plafond glad stuken

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht, waarvan de overdracht op 30 september zal plaatsvinden. Zo snel mogelijk daarna willen wij daar stucwerk laten verzorgen. Het gaat om ongeveer 50 m² gemetselde binnenmuren die we glad en strak willen laten pleisteren. Verder willen we 40 m² plafonds laten glad pleisteren. Daar zitten gipsplaten op van 60 cm breed en we willen ook de naden netjes laten dichten. Er moet ongeveer 45 m² vloeroppervlak worden afgeplakt. We ontvangen graag een gedetailleerde offerte.

Aanbouw achter het huis maken

Ik wil graag een aanbouw achter het huis van 6 meter breed en 3.50 meter diep. Links en rechts staan al gemetselde buitenmuren. Raam/deur: melkmeisje, geen overstek. Er moet een fundering in gestort worden. Er moeten binnenmuren gemetseld worden. We willen graag twee openslaande deuren en twee vaste ramen met daaronder 50 cm gemetseld. We willen graag een plat dak.

Draagmuren verwijderen en stalen balken plaatsen

Ik wil in een oude woning uit 1910 de voor- en achterkamer met elkaar verbinden. Deze worden gescheiden door een trap. Onder deze trap door wil ik de muur doorbreken en aan weerszijden twee steunbalken plaatsen. ( +/- 3 meter schuin omhoog en vervolgens +/- 1 meter horizontaal) Tevens wil ik de opening naar de keuken verbreden met +/- 1 meter. (balk +/- 2 meter). Het zijn gemetselde binnenmuren. Er is geen tekening aanwezig dus u dient de berekeningen hiervoor te maken.

Gemetselde binnenmuren stucen

Het betreft het vlak stuken van 2 gemetselde binnenmuren, totaal gaat het om ongeveer 15 m2. Een gedeelte van de muur vertoont wat "damp". Het werk moet uiterlijk voor vrijdag 27 november uitgevoerd zijn.

Kelder injecteren

Ik wil een offerte voor het injecteren van de gemetselde binnenmuren van de kelder. We hebben last van optrekkend vocht, tot ongeveer 30-40 cm. De betonnen vloer lijkt droog.

Dakopbouw slopen

Een opbouw slopen. Betreft een volledige boven verdieping welke gesloopt moet worden. Het is een opbouw met stalen spanten, houten balken en gemetselde buitengevels met spouw. Alle buitenmuren, binnenmuren, houten dak en tevens de kozijnen verwijderen en afvoeren. Het trapgat moet weer dichtgemaakt worden (met beton) en nieuwe dakbedekking moet gelegd worden. Het betreft een opbouw van 40 m2. Ik wil graag contact met zzp'ers, geen BV's.

Huis slopen

Kunt u mij bellen voor een offerte voor het slopen van een huis. Vrijstaand huis, goed bereikbaar via de oprit van ongeveer 20 meter lang en 4 meter breed. Gas, water en elektra moeten later weer gebruikt worden. En ook de schuur kan blijven staan. Het huis heeft gemetselde gevels. Houten binnenmuren en plafonds. In de schoorsteen zit een pijp met asbest. Geen fundering, op zand gezet. Kleine kelder.