Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor gemetselde binnenmuren stucen:

Gemetselde binnenmuren stucen

Gemetselde binnenmuren sausklaar stucen Wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Buitenpost (Friesland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gemetselde binnenmuren stucen uit heel Nederland:

Dun pleisterwerk behangklaar aanbrengen

Wij zijn binnenkort in bezit van een nieuwbouw woning in Zevenhuizen. Opleveringsdatum is nog onbekend maar we hopen nu toch wel op eind juni-begin juli. Wij horen graag of er een agendapunt open is in de periode eind juni tot eind juli voor dun pleisterwerk. Het betreft een tunnelbouw die behangklaar wordt opgeleverd. Er zijn stroken pleisterwerk variërend over de muren aangebracht met 1 misschien 2 milimimeter dikte die de muren voor ongeveer de helft bedekken. Wij zouden graag willen dat dit bij alle buitenmuren een laag wordt van max. 3 milimeter. Het gaat hierbij om de buitenmuren die zonder de ramen ongeveer 126 m2 beslaan. De gemetselde binnenmuren zien er glad uit en hoeven niet, zolder evenmin. Wij zien graag een prijsindicatie tegemoet samen met een bevestiging dat het pleisterwerk aangebracht kan worden in die periode. Wanden Vierkante meter: 125 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Divers onderhoud om de nieuwe woning

Met ingang van 2 augustus 2018 krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Op basis van een bouwkundig rapport zou ik graag een offerte willen aanvragen voor de volgende werkzaamheden, alsmede een richtlijn voor het mogelijk aanvangen van deze (indien mogelijk in de week van 6 augustus 2018): - Vloerbalken vervangen en vloerbeschot aanhelen/herstellen, als gevolg van vocht in de gemetselde fundering; - Funderingsmuren behandelen met een schimmel afdodend middel + aanbrengen vochtregulerende bodemafsluiter; - Binnenmuren injecteren, inclusief kelder in verband met optrekkend vocht, waarvan de uitkomst van de vochtmeting te hoog is. Of een totaal herstelplan indien nodig. - Vervangen van dakpannen met gebreken en/of breuken van het hoofd dak van de woning. Eventueel het impregneren van de buitengevels aan voor- en zijkant (achterzijde wordt in de nabije toekomst uitgebouwd). - Voegen herstellen van de buitengevel.

Glad stuken van wanden en plafonds

Wij hebben een vrijstaande woning uit bouwjaar 1930 gekocht en die inmiddels compleet gestript en voorzien van een nieuwe fundering en binnenmuren. We willen er nu graag 175 m² gemetselde wanden en 120 m² plafonds met gipsplaten laten glad stuken We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Stucwerk en latex spuitwerk in een bestaande woning

Wij hebben net een nieuw huis gekocht uit bouwjaar 1979 en de overdracht daarvan staat gepland op 1 oktober. We willen daar ongeveer 65 m² gemetselde binnenmuren laten glad stuken. Er zijn daar verder 75 m² schuine plafonds waar onbewerkte houten latten op zitten. Daarop moeten stucplaatjes worden aangebracht en daarna glad stucwerk. Misschien moet het hout er eerst af en kan dan de ondergrond worden gestuukt. Dat moet nader worden onderzocht. Al het nieuwe stucwerk laat ik daarna graag voorzien van latex spuitwerk. Er hoeven geen vloeren afgeplakt te worden. Naast de prijs zou ik ook graag een indicatie van de doorlooptijd willen weten i.v.m de planning van andere werkzaamheden. Er staan foto's van de woning op Funda.

Nieuwbouwwoning stukadoren

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht en willen graag een offerte ontvangen voor het glad afwerken van 355 m² gemetselde binnenmuren en 155 m² betonnen plafonds. In België.

Wanden en plafond glad stuken

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht, waarvan de overdracht op 30 september zal plaatsvinden. Zo snel mogelijk daarna willen wij daar stucwerk laten verzorgen. Het gaat om ongeveer 50 m² gemetselde binnenmuren die we glad en strak willen laten pleisteren. Verder willen we 40 m² plafonds laten glad pleisteren. Daar zitten gipsplaten op van 60 cm breed en we willen ook de naden netjes laten dichten. Er moet ongeveer 45 m² vloeroppervlak worden afgeplakt. We ontvangen graag een gedetailleerde offerte.

Aanbouw achter het huis maken

Ik wil graag een aanbouw achter het huis van 6 meter breed en 3.50 meter diep. Links en rechts staan al gemetselde buitenmuren. Raam/deur: melkmeisje, geen overstek. Er moet een fundering in gestort worden. Er moeten binnenmuren gemetseld worden. We willen graag twee openslaande deuren en twee vaste ramen met daaronder 50 cm gemetseld. We willen graag een plat dak.

Draagmuren verwijderen en stalen balken plaatsen

Ik wil in een oude woning uit 1910 de voor- en achterkamer met elkaar verbinden. Deze worden gescheiden door een trap. Onder deze trap door wil ik de muur doorbreken en aan weerszijden twee steunbalken plaatsen. ( +/- 3 meter schuin omhoog en vervolgens +/- 1 meter horizontaal) Tevens wil ik de opening naar de keuken verbreden met +/- 1 meter. (balk +/- 2 meter). Het zijn gemetselde binnenmuren. Er is geen tekening aanwezig dus u dient de berekeningen hiervoor te maken.

Gemetselde binnenmuren stucen

Het betreft het vlak stuken van 2 gemetselde binnenmuren, totaal gaat het om ongeveer 15 m2. Een gedeelte van de muur vertoont wat "damp". Het werk moet uiterlijk voor vrijdag 27 november uitgevoerd zijn.

Kelder injecteren

Ik wil een offerte voor het injecteren van de gemetselde binnenmuren van de kelder. We hebben last van optrekkend vocht, tot ongeveer 30-40 cm. De betonnen vloer lijkt droog.