Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Bolsward te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Bolsward heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Bolsward u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Bolsward of directe omgeving.

11 klanten uit Bolsward bevelen een bij Casius in Bolsward aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Bolsward bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: wanden en plafond groot pand stucen en afspuiten met latex, buitenzijde nieuwbouwwoning in Bergeijk stucen in 2021, nieuwbouwwoning binnen compleet Stucen en daarna Latex spuiten (circa 690 m2), woning stucen (250 m2), stucen buitenmuur, nieuwbouwwoning stucen, isoleren en stucen van de buitengevel, woning buitenkant voorzien van nieuw stucwerk, stucen buitenmuur, stucen op neopor isolatie, het stucen van een nog te bouwen woning, behangen plafonds met renovlies, gerenoveerde woning stucen, wanden 320 m2 nieuwbouwwoning stucen, nieuwbouwwoning voorzien van latex spuitwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Bolsward staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Bolsward:

Spackspuitwerk op zolder aanbrengen

We zijn met een grote zolder verbouwing bezig en willen de plafonds laten spackspuiten. Plafond Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Scheur boven trap herstellen en sauzen

Scheur boven trap herstellen plus op nieuw sauzen.

Stucen

Wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucwerk in badkamer aanbrengen

Stucwerk in badkamer aanbrengen ook in de natte hoek Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Wanden met schoon metselwerk stucadoren

Wij zijn bezig met een woning te kopen. Hierin zitten echter een aantal wanden met schoon metselwerk. Deze wanden willen we, als we het huis kopen, graag laten stucadoren. Deze aanvraag is om een inzicht te krijgen in de kosten van het stukadoren. Er zijn nl meerder kostenposten waarvan ik een offerte nodig heb om tot een totaal kostenplaatje te komen. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 10m2

Spackwerk hestel

Ons huis is gespackt afgelopen maand, maar de schilder kon helaas niet verder, omdat het niet goed is gebeurd. Er is nu nog een lijst met zaken die gedaan moeten worden. Bij het plafond is het kitwerk niet in orde, waardoor delen van het plafond opnieuw gespackt moeten worden. Daarnaast zal er ook spackwerk aan de wanden zijn. Ook op andere plaatsen kitwerk herstellen. Aantal m2 is lastig te zeggen. Uitvoeringstermijn in overleg.

Spacken nieuwbouwwoning

Spacken van wanden nieuwbouwwoning boven en beneden. Vloeroppervlak van woning is 60 m2 beneden en boven 40 m2. Graag advies over of spacken in een nieuwbouwwoning raadzaam is (vocht wat nog weg moet e.d.). Postcode is 8710VB te Bolsward.

Plafond met stucplaten stucadoren ongeveer 30 m2

plafond met stucplaten stucadoren ongeveer 30 m2 strak en vlak. graag prijs incl materiaal en arbeid.