Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Appelscha te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Appelscha heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Appelscha u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Appelscha of directe omgeving.

51 klanten uit Appelscha bevelen een bij Casius in Appelscha aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Appelscha bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: wanden en plafond groot pand stucen en afspuiten met latex, buitenzijde nieuwbouwwoning in Bergeijk stucen in 2021, nieuwbouwwoning binnen compleet Stucen en daarna Latex spuiten (circa 690 m2), woning stucen (250 m2), stucen buitenmuur, nieuwbouwwoning stucen, isoleren en stucen van de buitengevel, woning buitenkant voorzien van nieuw stucwerk, nieuwbouwwoning stucen, stucen buitenmuur, stucen op neopor isolatie, het stucen van een nog te bouwen woning, behangen plafonds met renovlies, nieuwbouwwoning stucen (filmwerk) en latex spuiten, gerenoveerde woning stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Appelscha staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Appelscha:

Woning laten spacken 240 m2

Ik wil graag een nieuwbouw woning laten spacken. De muren worden behangklaar opgeleverd. De wanden zijn ongeveer 150 m2 de plafonds 90 m2 de woning wordt eind oktober opgeleverd.

Nieuwe gipsplaten spackspuiten in diverse ruimtes

Ik wil in mijn woning graag twee ruimtes op de begane grond en twee ruimtes op de 1e verdieping laten spackspuiten. Het plafond op de begane grond is vlak, op de verdieping gaat het om een vlak deel en een deel schuin dak. De oppervlakte van de wanden is ongeveer 150 m² en de plafonds met het schuine dak ongeveer 235 m². De ondergrond bestaat uit nieuwe gipsplaten. Ramen en houten balken dienen afgeplakt te worden. We zijn ons huis aan het verbouwen en willen deze klus graag op korte termijn laten verzorgen, zodat we de ruimtes kunnen gebruiken voor opslag van huisraad. Daarna kunnen andere vakmensen ook weer aan de gang, het werk stagneert nu een beetje. Graag ontvang ik een snelle reactie van bedrijven die hier tijd voor hebben.

Waterdicht

Waterdicht maken van enkelsteensmuur voorhuis Buitenwerk Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Wanden spachtelputzen

Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Schuurwerk op de wand aanbrengen

Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm. Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen) Vloeren afplakken Vierkante meter: 5 m2

muren opnieuw stuccen of spaccen

muren opnieuw stuccen of spaccen