Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Friesland.

68 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: 250 m2 Stucwerk (buiten & binnen) nieuwbouw, isolatie aanbrengen en stuken van buitenmuren, nieuwbouwwoning stucen, huis van buiten stucen wit, nieuwbouw woning stucen en latex spuiten, kelder waterdicht maken, stucen en latexen van meerdere kamers in hoekwoning, nieuwbouw woning stucen, nieuwbouwwoning stucen, alle wanden van een eensgezinswoning voorzien van spachtelputz, wanden en plafond nieuwe woning voorzien van spuitwerk, 275 m2 Granol muren en 80 m2 plafond glad maken en of spuiten, woning pleisteren, woonkamer stucen en plafond verlagen, woning laten stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Friesland:

woensdag 1 juli 2020

Plafonds beneden verdieping spuiten

De woning wordt 10 juli opgeleverd. De plafonds willen we graag stak wit gespoten hebben. Deze klus willen we uitbesteden. Het betreft 90 m2 aan plafond wat bewerkt moet worden.
woensdag 1 juli 2020

Wanden nieuwbouwwoning spacken

Eind september wordt onze nieuwbouwwoning in Leeuwarden opgeleverd. De wanden worden behangklaar opgeleverd. Wij zijn benieuwd naar de kosten van het laten spacken van de wanden (met een zo fijn mogelijke korrel). We zijn ook benieuwd naar het verschil in kosten voor het spacken in wit en het spacken in een kleur. De plafonds zijn al wit gespackt. Het betreft ongeveer 350 m2. Verder zijn we benieuwd of jullie ook alle ramen en deuren e.d. afplakken, om te voorkomen dat deze beschadigen?
zondag 28 juni 2020

Stuken muren en plafond

Ik zou graag de muren en plafond in mijn keuken laten stuken. In de woonkamer moet het oude stucwerk glad gestukt worden. De wanden zijn in totaal 100 m2 en ik zou graag glad pleisterwerk willen als afwerking. Het plafond in de keuken is 20 m2. Hier graag schuurwerk (vlammen)
zaterdag 27 juni 2020

Spacken plafond

Er zitten nu gipsplaten op het plafond (nieuwe). Daaroverheen zouden we graag spack werk willen. Het gaat om ongeveer 25m2.
zaterdag 20 juni 2020

Woning gladpleisteren wanden en plafonds

Ongeveer 80 m2 wand waar nu behang op zit dat we er zelf afhalen. We hebben een jaren 80 woning gekocht en willen de woonkamer, hal, keuken graag glad en strak afwerken. Wanden. Plafond lijkt soort spackspuitwerk en dat willen we ook strak gestuct hebben. De overdracht is in september. Helaas kunnen we de woning nog niet bezoeken ivm huidige bewoners. Maar ik heb foto's en een duidelijk beeld van wat we willen. Overdracht is in september 2020.
vrijdag 12 juni 2020

Toilet incl. plafond laten stucen

Stucen van de wanden en plafond van het toilet. (glad en sausklaar) De maten van ons toilet zijn 121 cm x 88 cm x 260 cm.
dinsdag 2 juni 2020

Wanden 320 m2 nieuwbouwwoning stucen

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht met behangklare muren. Deze zouden wij graag gestuct willen hebben. Wat zouden daar de kosten van zijn? Het betreft 320 m2 aan wanden.
zaterdag 30 mei 2020

bestaande woning renoveren / stucen

we hebben een bestaande woning van 1990 gekocht. er zit nu behang op de muren, de plafonds zijn spacgespoten. we willen de muren gespact of gestuct. wanden Vierkante meter: 115 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
woensdag 13 mei 2020

Spack spuiten van woning

spack muren glad maken in een woning van 15 jaar oud.Schat in 60-70 m2 Geen plafond
maandag 11 mei 2020

Nieuwbouw woning stuken

Ik ben opzoek naar een vakman die de wanden van mijn woning kan afwerken met glad pleisterwerk.
donderdag 7 mei 2020

Nieuwbouwwoning stucen en sausen

We willen graag onze muren laten stucen. Het gaat om onze nieuwbouwwoning die eind juni wordt opgeleverd. De wanden worden behangklaar opgeleverd. Wij wil dit laten stucen en spuiten. In totaal gaat het om 288m2. De gewenste afwerking is glad pleisterwerk+Afspuiten latex. De hoogte tot aan het plafond is 2,60 m. Het gaat om 3 verdiepingen.
woensdag 29 april 2020

Wanden nieuwbouwwoning voorzien van stucwerk

Ik een stukadoor die een nieuwbouwwoning kan voorzien van stucwerk. Dit moet op de wanden gebeuren. De woning zelf is ongeveer 145 m2 groot en bijna alle wanden dienen gestuct te worden. De ondergrond bestaat uit giboblokken en al redelijke strakke wanden.
vrijdag 17 april 2020

Een wand voorzien van nieuw behang

Ik zoek een behanger die een wand van 6 bij 4 meter kan voorzien van nieuw behang. De wand is momenteel al voorzien van goed stucwerk en behang. Het zou, naar mijn weten, hier overheen kunnen. In de wand zit ook een raam.
woensdag 15 april 2020

Nieuwbouw stucen

Wij willen onze wanden van onze nieuwbouwwoning glad laten stucen. Het gaat om ongeveer 220m2, het is behangklaar opgeleverd.
dinsdag 14 april 2020

Wanden en plafonds begane grond voorzien van stucwerk

Ik zoek een stukadoor voor het stucen van de gehele benedenverdieping na de verbouwing. Het gaat om wanden, plafonds, koof en verlaagd plafond. Het betreft (gok) 60 m2 aan wanden en 55 m2 aan plafonds.
dinsdag 7 april 2020

Plafond schuren

Graag wil ik het plafond laten stucen van mijn woning het gaat om ongeveer 45 m2, dit wil ik laten afwerken met schuurwerk (vlammen).
maandag 2 maart 2020

Nieuwbouwwoning latexspuiten in 2021

Nieuwbouwwoning behangklaar en opgeleverd met spackwerk plafond. Graag willen we dit glad hebben. Het gaat om de wanden van 60 m2 en om het plafond 35 m2. Medio januari/februari 2021 zal deze klus starten.
dinsdag 25 februari 2020

Badkamer oude woning stucken

Wij hebben een oude woning (1890) gekocht en krijgen per 1 april de sleutel. We willen deze woning verbouwen. Zo ook de badkamer. Graag ontvangen we een offerte om de volledige badkamer te laten stucken. Wander 30m2, plafonds 15m2
zaterdag 22 februari 2020

Stucen enkele muren woonkamer

Glad maken voor behangen en verven van een enkele muur in de woonkamer. het zal gaan om ongeveer 30m2. Op dit moment zit er spack op.
zondag 16 februari 2020

Woning laten spacken 240 m2

Ik wil graag een nieuwbouw woning laten spacken. De muren worden behangklaar opgeleverd. De wanden zijn ongeveer 150 m2 de plafonds 90 m2 de woning wordt eind oktober opgeleverd.
dinsdag 4 februari 2020

Hal en schoorsteen stucen

Ik wil graag mijn hal laten stucen en mijn schoorsteen. Het gaat om 5 m2 in de hal en om 10 m2 voor de schoorsteen.
zaterdag 18 januari 2020

Stucen wanden

Wij willen graag een aantal muren laten stucen in de woonkamer en in de keuken. De keuken wordt later geplaatst dus de stucadoor heeft alle ruimte. Het gaat om 45 m2 in totaal. Er zitten 4 ramen in de keuken. Ik zou (in overleg) de wanden zelf kunnen voorbereiden, door bijvoorbeeld primer aan te brengen.
donderdag 9 januari 2020

Stucen van woning van 325 m2

Ik wil graag mijn plafond en muur stucen en laten sauzen, ik wil dit graag op 10 februari laten doen.
zaterdag 28 december 2019

Muur stucadoren slaapkamer

Wij zijn bezig onze slaapkamer te verbouwen. Bij het uitbreken van een vaste kastenwand bleek de stuclaag daarachter in slechte staat. Wij hebben de hele stuclaag verwijderd en zoeken nu iemand die deze muur van 11m2 opnieuw kan stucadoren, zodat we behang op deze muur kunnen plakken. Het liefst zo snel mogelijk, want onze voortgang staat nu stil en het gaat om onze eigen slaapkamer.
woensdag 4 december 2019

Waterdichte kelder realiseren door impregnatie en injectie

De muren van de kelder laten vocht door. Het moet gestopt worden. Daarna geïmpregneerd en geïnjecteerd, het is ongeveer 1 x 2 meter groot.

Partners

Partners van Casius