Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor spackspuiten of spachtel:

Spackspuiten of Spachtel

Wij krijgen 15 juli aanstaande de sleutel en zouden dan graag de wanden willen laten spuiten. Momenteel zit er glasvezelbehang op, wat we het liefst (als het kan) laten zitten. Als er overheen gespoten kan worden. Het gaat om 90 m2. Graag plannen we een afspraak in om de ruimte te bekijken.
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spackspuiten of spachtel uit heel Nederland:

Wanden en plafonds afwerken met spachtel en latex

Ik laat graag mijn plafond spackspuiten. Ook graag 1 keukenwandje spackspuiten in de kleur wit, alle andere muren kleur wit spuiten en afplakken. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 40

Nieuwbouw spackspuiten

Wij zouden graag op korte termijn onze wanden van onze nieuwbouwwoning willen laten bewerken (woonkamer, hal, overloop, alle slaapkamers, zolder en zolderplaten). Wij willen grotendeels ons huis laten spackspuiten (fijne korrel) en indien mogelijk in de woonkamer spachtel diamant (fijne korrel) anders eveneens spackspuiten. De muuroppervlakte is ongeveer 250 m2. Er is een link beschikbaar met de tekening van de woning met de afmetingen. Onze woning is met uitbouw benedenverdieping en uitbouw badkamer eerste verdieping. Wij hopen graag z.s.m. een reactie op deze mail te ontvangen middels een offerte. Daarnaast horen wij graag van u vanaf welke datum u te werk kan gaan.