Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor nieuwbouwwoning spackspuiten:

Nieuwbouwwoning spackspuiten

Nieuwbouw woning gekocht en deze wordt pas in de zomer 2019 opgeleverd. Als de vloer nog niet geleverd is, moet deze dan toch afgeplakt worden? En komen jullie kijken voor een juiste schatting oppervlakte? Wanden Vierkante meter: 500 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (grove korrel) Vloeren afplakken Vierkante meter: 200
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouwwoning spackspuiten uit heel Nederland:

Nieuwbouwwoning spackspuiten

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht waarvan de oplevering voor als nog in week 27, vanaf 2 juli, gaat plaatsvinden. We zijn opzoek naar een aannemer die voor ons alle wanden voorziet van spackspuiten, wit. De muren zijn door de bouw aannemer behangklaar gemaakt. Wanden Vierkante meter: 300 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Nieuwbouwwoning spackspuiten

Nieuwbouw appartement de muren dpackspuiten wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Nieuwbouwwoning spackspuiten

Wanden Vierkante meter: 260 (schatting) Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Wanden van nieuwbouwwoning spackspuiten

Graag ontvang ik van u een offerte voor het spackspuiten van de wanden van een nieuwbouwwoning. Het gaat om de woning van mijn dochter die juist opgeleverd is in Vinkeveen. Het opgegeven aantal vierkante meters is een ruwe schatting en ligt mogelijk iets lager of hoger. Voor meer exacte meters stuur ik u hierbij de link van de woningen. Het gaat hierbij om woningtype A. Wellicht dat 1 of 2 wanden in kleur gespoten zouden moeten worden. -vinkeveldpdf Ik hoor graag van u. Uitvoeradres is in Vinkeveen, Schakel 3. Wanden: Vierkante meter: 160 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Nieuwbouwwoning spackspuiten

Ik heb een nieuwbouwwoning gehuurd en de muren wil ik graag spackspuiten, zodat het gelijk klaar is en ik het laminaat erin kan leggen. Ik wil 26 maart starten. Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Spack spuiten of glad stuken

Ik zou graag mijn nieuwbouwwoning geheel willen laten spackspuiten of glad stucen, dit ligt aan de offerte waar ik voor ga. Het gaat om circa 185 m2 de ondergrond is beton/giboblokken. In de bijlage voeg ik de bouwtekening toe, zodat jullie er naar kunnen kijken en eventueel kunnen na rekenen om een goede offerte uit te brengen. Het enige wat niet gedaan hoeft te worden is het sanitair, dit wordt vanuit de bouw gedaan afgemaakt. De oplevering van mijn huis zal begin 4e kwartaal worden.

Nieuwbouwwoning wanden spackspuiten

Wanden Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Nieuwbouwwoning glad stuken

De nieuwbouwwoning wordt behangklaar opgeleverd. Wij willen graag sausklaar. Het plafond mag ook spackspuiten. Wanden: 180 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond: 145 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Spack met lichte korrels laten aanbrengen

Nieuwbouwwoning spackspuiten lichte korrels, begane grond (met kleur), 1e (met kleur) en 2e verdieping (wit). Als het kan in de week van 26 maart. Wanden Vierkante meter: 230 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Nieuwbouwwoning spackspuiten

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht en de wanden zijn behangklaar. Wij willen de wanden laten spuiten. Het gaat om de woonkamer, hal en trapopgang hal boven en 3 slaapkamers. Wanden Vierkante meter: 160 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Partners

Partners van Casius