Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor plafond van kleine badkamer stucen:

Plafond van kleine badkamer stucen

Het eerdere stucwerk van het plafond in de badkamer laat los nadat het geschilderd is. Plafond Vierkante meter: 6 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafond van kleine badkamer stucen uit heel Nederland:

Schimmel in badkamer verwijderen

Ik wil weten hoeveel het kost om schimmel uit badkamer te verwijderen vooral plafond en muur in totaal max 6 vierkante meter schat ik in zie foto's mss ook klein beetje bij paar voegen ik kan helaas maar 1 foto toevoegen uw systeem staat niet toe meerdere toe te voegen

Schimmels badkamer in verwijderen

In de badkamer komt steeds meer schimmelvorming op plafond in de voegen van de muurtegels. Om de zoveel tijd verwijderen we dit met HG voegenreiniger. Komt steeds weer erger terug.

Badkamer leeghalen en renoveren

Door het luchtfilter zijn mijn badkamermeubel en plafond slecht geworden. Ik wil de badkamermeubels en kachel demonteren. Het plafond van 250 bij 280 cm moet geschilderd worden. Een luchtfilter moet geplaatst worden en daarvoor moet er een nieuwe badkamermeubel en kachel geplaatst worden.

Zwarte schimmel laten verwijderen

Ik wil graag met spoed een badkamer plafond laten reinigen. Het hele plafond in zwart van de schimmel en dit moet met spoed worden verwijderd.

Stuken badkamer plafond

Alleen het plafond, de wanden zijn betegeld. Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Badkamer laten renoveren

Ik wil de badkamer graag laten verbouwen. De badkamer is 3 bij 2.50 meter. In de badkamer wil ik een Whirlpool, een inloopdouche, een badmeubel en een WC. Grote tegels op de wanden tot aan het plafond. Ook grote tegels op de vloer. Het plafond heeft nu kunststof schroten met spotjes. Dat moet eruit en een glad plafond ervoor in de plaats maken. De badkamer leeghalen dient ook door u gedaan te worden. Ik wil graag luxe sanitair. Graag een totaalprijs. Uitvoeringstermijn in overleg.

Renovatie badkamer

Wij willen in onze badkamer het bad vervangen door een inloopdouche. Wij willen waarschijnlijk ook alle tegels verangen en tot aan het plafond doortegen.

Plafond van de badkamer stuken

Het is het bestaande plafond van de badkamer. Plafond is open geweest voor electra door te trekken en de bestaande gipsplaat stukken zijn weer teruggezet. Door bladderen van oude stuc is gehele plafond afgestoken. In het plafond zitten 5 lichtspotjes. Doordat er een openslaand raam zit dat aan de bovenkant vrijwel gelijk loop met het plafond kan de stuclaag niet al te dik zijn (krap 5 mm). Zie bijgaande foto's. In totaal zo'n 4.25 m2.

Stucen en latex spuiten

Divers stucwerk in bijkeuken, geheel wanden en plafond, keuken, alleen plafond en randje wand, en badkamer, klein randje. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Badkamer verbouwen

Ik wil mijn badkamer van 2 bij 2 meter laten verbouwen. Er moet opnieuw betegeld worden tot aan het plafond en ik wil weten of het mogelijk is om eroverheen te betegelen. Het toilet moet niet vervangen worden want het toilet is nieuw en staat in de douche. Er staat een klein wastafeltje in de douche die ook niet vervangen dient te worden. De douchecabine moet wel vervangen worden. Het kacheltje moet weggehaald worden.

Partners

Partners van Casius