Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor 2 muren van spack spuitwerk voorzien:

2 muren van spack spuitwerk voorzien

In week 27 krijgen we een prefab aanbouw aan de woning. Deze wordt met kant en klare muren opgeleverd blijkbaar maar ze moeten wel voorzien worden van spack spuitwerk zodat ze weer passen bij de bestaande muren in de woning Gaat om de wanden: Vierkante meter: 15 m2. Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar. Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel). Vloeren afplakken Vierkante meter: 20
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 2 muren van spack spuitwerk voorzien uit heel Nederland:

Spack spuitwerk

Wij willen de muren opnieuw bewerkt hebben. Op dit moment zit er behang op betonnen muren, en als dit verwijdert is dan willen wij er graag Spack spuitwerk op hebben. Er zit een een gat in de muur achter een schilderij, verder is het een redelijk vlakke muur. De hoogte tot aan het plafond is 3 m. Het is allemaal op de begane grond. De wanden: Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel) Plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Spack spuiten van woning

spack muren glad maken in een woning van 15 jaar oud.Schat in 60-70 m2 Geen plafond

Stucwerk muren van woning

In onze nieuwe woning willen we graag de muren van 3 slaapkamers (per kamer circa 35 m2) glad gestuct hebben om ze behangklaar te maken. Deze zijn nu van spack voorzien. Daarnaast geldt een wand (12,25 m2) in de woonkamer. Deze heeft momenteel steenstrips die geschilderd zijn. Ten derde een achterwand van de keuken (circa 10 m2). Is momenteel betegeld. Dit wordt verwijderd. In totaal komen wij dus uit op ongeveer 125 m2. Verbouwing staat in de maand augustus gepland. Ideaal gezien zouden wij vroeg in augustus willen beginnen, liefst in de eerste week, het mag ook in het weekend. Alvast bedankt voor de offerte. Groeten.

Muren plafonds spack spuiten

Ik wil de wanden en plafond van mijn toekomstige bestaande woning laten spack spuiten. Het huis is 223 m2. De wanden zijn gestuct. Het betreft de woonkamer, keuken en optioneel de hal.

Stucen enkele muren woonkamer

Glad maken voor behangen en verven van een enkele muur in de woonkamer. het zal gaan om ongeveer 30m2. Op dit moment zit er spack op.

Woonkamer wanden met plafond stucen

Ik wil de muren (totaal 49 vierkante meter wanden) van de woonkamer glad laten stucen evenals het plafond van circa 35 vierkante meter. De muren zijn van gips en hier zat 8 jaar lang bouwbehang op en dat is er af gestoomd. Het plafond is een gespoten spack plafond en dat moet ook glad worden. Woning is uit 2012. De muren zijn zo glad dat een heel dunne stuclaag voldoet.

Spackspuitwerk Nieuwbouwwoning

We hebben een nieuwbouwwoning gekocht en zouden graag alle muren (ongeveer 300 vierkante meter) laten spack spuiten. Evt in 2 kleuren.

Nieuwbouwwoning stucen en afwerken met latex

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht. De woning word behangklaar opgeleverd en de plafonds worden van spack voorzien. Graag willen we alle wanden glad afgewerkt hebben. Daarnaast willen we de plafond van de benedenverdieping glad hebben. Ten einde alles voorzien met witte latex. Muren circa 220 m2.

Latexspuiten van muren

Ik wil bij voorkeur eind januari of ergens in februari de muren laten latexspuiten. Het is ongeveer 20/25 m2 totaal. Het materiaal mag de vakman verzorgen. Heb er een tekening bijgevoegd wat het ongeveer is. Vakman mag langskomen om de muren eerst te inspecteren. Hier en daar zal mogelijk enkele plekken gecorrigeerd moeten worden en mogelijk ook ontvetten. Nu zijn de muren nog met spack behandeld. De woning is leeg alleen ligt er wel al laminaat. Is dit mogelijk en wat gaat het ons kosten?

Bovenverdieping lagen spack spuiten

Ik wil graag de bovenverdieping van ons nieuwe huis laten spac spuiten. Het gaat om 3 slaapkamers, de overloop en het trappengat. Plafonds 34 m2 Muren 90 m2 Dit zou moeten plaatsvinden in de week van 8 juni 2020. Het gaat om 1 kleur, (Ral9010).

Partners

Partners van Casius