Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor stucen nieuwe woning:

Stucen nieuwe woning

Hoi wij krijgen in april sleutels van onze nieuwe woning en wij willen graag weten wat het ongeveer gaat kosten. om onze wanden van 25 m2 en onze plafond van 40 m2 af te werken met glad pleisterwerk.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stucen nieuwe woning uit heel Nederland:

Stucen oude woning

Ik heb net een oud appartement op de begane grond gekocht. Veel hoeken en muren zijn beschadigd en niet strak, dus zou ik het graag laten stucen. De maten die ik nu heb opgegeven zijn alleen voor de woonkamer, afhankelijk van de prijzen overweeg ik ook de hal te doen. wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 20

Nieuw gekochte woning stucen

Ik wil graag mijn wanden en plafond een glad stukken met pleisterwerk. 40 m2 wanden en 160 m2 plafond. Over oud stucwerk, overal.

Jaren 30 woning stucen

Heb een jaren 30 woning gekocht die wij nu helemaal aan het opknappen zijn. Zoek een stukadoor voor het plafond en de wanden, alle wanden zijn voor behandeld al en eventueel het plafond ook al, woning is geheel leeg op moment dat u er in moet en er is een rolsteiger aanwezig. De wanden zijn 100 m2, en de plafonds 40 m2.

Wanden en plafonds stucen

We hebben een oud klushuis gekocht en deze wordt volledig opgeknapt. Plafonds gaan eruit en er worden gipsplaten aangebracht. Vanaf september starten we met leidingwerk etc. Als finishing touch het stucwerk in een volledig lege woning, dus lekker werken. We willen graag alle muren en de plafonds gestuct hebben. Er zullen een paar plekken zijn waar een wat dikkere laag nodig is. Het gaat om 250 m2 wanden en 90 m2 plafond.

woning stucen 85m2

Zouden jullie op korte termijn kunnen. Wanden glad stucen in wit, het gaat om 85m2 de wanden zijn behangklaar opgeleverd.

Bestaande woning stucen

Wij hebben een bestaande woning die wij willen laten glad stucen. Het gaat om 30m2 aan wanden met spackspuitwerk daarnaast 40m2 aan betonnen plafonds.

Alle wanden stucen na vervangen bedrading

Het gaat om een oude woning. Ik wil graag alle wanden laten stucen na vervangen bedrading en verwijderen schrootjes. Het gaat om 100 m2 wanden. De startdatum is nog onbekend.

Stucen en spuiten nieuwe woning

Graag zou ik een offerte aanvragen voor het stucen en eventueel ook spuiten van de muren van mijn nieuwe woning. Afhankelijk van de kosten zou het gaan om de woonkamer en keuken of om de gehele woning. Ik weet niet precies wat de totaaloppervlakte is van de muren, maar het gaat om een maisonnette woning (portiek, trap naar boven naar hal/woonkamer/keuken en een tweede trap naar een hal en drie slaapkamers) met een totale oppervlakte van 102m2 (waarvan 36 m2 voor de woonkamer), een plafondhoogte van 2.70 m beneden en 2.50 m boven en een totale inhoud van 364 m3. Ik verneem graag van u.

Nieuwbouw woning stucen

Ik zoek een stucadoor die de wanden kan stucen, 180 m2 en huidige ondergrond is (nieuwbouw) behangklaar en zou het spachtelputz of spuitwerk afgewerkt willen. 2.60 meter hoogte vanaf de grond tot aan plafond.

Badkamer stucen beton cire

Wij hebben een jaren 30 woning waarin we de badkamer willen laten stucen met beton cire (op de wanden en de vloer). De wanden zijn circa 30 m2, de vloer rond de 8 m2. Huidige ondergrond zijn gipslaten van 60 cm wanden. Plafond 2.50 meter hoog

Partners

Partners van Casius