Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor wanden glad maken:

Wanden glad maken

Wij hebben vloerverwarming en willen direct de muren opnieuw mooi maken. Op oude muur zit volgens ons spachtelputz met inmiddels verwijder lijstwerk. Wij willen graag een nieuwe gladde muur die sterk is ivm kinderen. Het gaat om 30 m2 wanden. Evt direct in kleur afh van prijs. Graag ook jullie advies.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wanden glad maken uit heel Nederland:

Garage laten isoleren

Garage isoleren van de muren aan de binnenkant. Evt inclusief plaatsen tussenwand om hier 2 ruimtes van te maken (dit is geen vereiste voor het aannemen van de klus, hier hebben we eventueel iemand anders voor) Info: - De garage is 294x600 en 265 hoog. - Woning bouwjaar 2016 - Vloer en dak zijn al geïsoleerd - 1 september krijgen wij de sleutel. Indien mogelijk graag de klus aannemen tussen 1 en 5 september Het gaat dus puur om het isoleren van de wanden om de warmte te behouden en de garage vochtvrij te houden. In de andere kamer komt namelijk een speelkamer voor de kinderen.

Stucen in tuinhuis

gaat om een tuinhuis van 4x4x2.20 1 raam en 1x dubbele deur vloer is nog gewoon zand niks af te plakken. Het gaat dus om het sausklaar maken van de wanden.

Building 1 floor on house (no permit yet)

I want to build 1 floor to my present house. woning type- tussenwoning. bouwjaar- 1990 gebruiksoppervlakte wonen (M2)- 110 bruto inhoud (m3) - 330 perceeloppervlakte (m2)- 134 I want 2 or 3 bedroom , badroom with WC. - Badkamer- nieuwe badkamer in opbouw - Toilet: aanleggen riool+realiseren nieuw toilet - Schilderwerk inwendig: schilderwerk inwending - electrische installatie/ groepenkast: electra verleggen en nieuwe groep maken. - Stuckwerk: Stucen wanden en plafonds Anders, Radiatoren plaatsen, wasmachine plaats. I want to sit with an architect and make a design. I do not have a permit yet.

Wanden stucen

Onze woning heeft spachtelputz op de wanden en dit zouden we graag glad willen hebben. Het glad maken zal alleen in de slaapkamers, woonkamer en deels in de keuken zijn. wanden 170 m2 Vloeren afplakken Vierkante meter: 110

Opnieuw spackspuiten of gladmaken van de wanden

Wij willen graag het volgende: - Van het betonnen plafond de naden laten dichtsmeren en spackspuiten 52m2. - De muren opnieuw spackspuiten 86m2. of - Geheel betonnenplafond stuken en latexspuiten 52m2 - De wanden glad stuken (zit nu spack op) en latexspuiten 86m2 Graag dan ook twee prijzen opgeven. Aanbouw zou eind oktober gereed moeten zijn en willen dan de aanbouw met gehele beneden verdieping weer netjes willen maken. Prijs inclusief afplakken. Wanden zijn verder strak maar voorzien van spack. Woning is 5 jaar oud.

Hal wanden en plafond netjes maken

Ik wil de wanden en het plafond in mijn hal met latex en spachtelputz laten spuiten en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte.

Stucen van twee slaapkamers

Ons huis is 4 jaar oud en er moeten 2 slaapkamers (1 van 8.5 m2 en 1 van 9.4 m2) worden gestuct. De wanden zijn 'behangklaar', maar we willen ze graag 'verfklaar' laten maken. wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vakman alle materialen meenemen.

Woning 2015 glad maken, heeft nu een fijne korrel en is niet beschadigd

We hebben een woning uit 2005 gekocht in Huissen waarbij de wanden een fijne korrel hebben, deze zijn verder niet beschadigd. Het plafond heeft ook een korrel en spleten, dit zouden we graag glad willen. Vervolgens willen we het laten spuiten, de muren in een kleur en plafond een standaard kleur. De wanden zijn in totaal 65 m2. Het plafond is in totaal 70 m2.

Keuken stucen

Half september gaan wij onze keuken verbouwen. Hiervoor worden door een elektricien verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Er komen daardoor nieuwe sleuven in de muur. Momenteel zit er een plaat tegen de wanden van de keuken, het is nog even een verrassing hoe de muur er achter er uit zal zien na verwijderen van de keuken. Wij willen de keuken graag strak gestuukt hebben zodat hier daarna afwasbare verf op gedaan kan worden. Daarbij gaan we een muurtje halveren, dit muurtje mag ook met stuc afgewerkt worden. Wij zoeken daarom een stukadoor die onze muren glad kan stuken en het muurtje weer strak kan krijgen. Graag ontvangen wij van jullie een vrijblijvende offerte. Hiervoor een afspraak maken om het \'live\' te bekijken en bespreken is misschien handig.

Badkamer tegelen

Betreft badkamer tegelen, vloer 2m2 en wand ongeveer 12m2. Graag ook zorgen voor waterdicht maken afhankelijk wanneer de loodgieter aan de slag gaat. De wanden gaan eerst gestuct worden daarna kan er direct betegeld worden met de tegels die ik in handen heb. Vloertegels 45x45 en wand 30x60

Partners

Partners van Casius