Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor wanden glad maken:

Wanden glad maken

Wij hebben vloerverwarming en willen direct de muren opnieuw mooi maken. Op oude muur zit volgens ons spachtelputz met inmiddels verwijder lijstwerk. Wij willen graag een nieuwe gladde muur die sterk is ivm kinderen. Het gaat om 30 m2 wanden. Evt direct in kleur afh van prijs. Graag ook jullie advies.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wanden glad maken uit heel Nederland:

Nieuwbouwwoning stucen

Naast het stucen van plafond en muren willen we ook graag de v naden laten dicht maken. Het gaat om wanden met een oppervlakte van 150 m2 die behangklaar worden opgeleverd en 120 m2 aan plafonds die behangklaar worden afgeleverd. Wij willen de afwerking gladpleisterwerk.

Complete zolder verbouwen

Zolder verbouwing, de ruimte is ongeveer 3 x 4 meter. Een deur verplaatsen en het ontstane gat dichtmaken. 2 dakramen verplaatsen en gaten dichten. Een vliering met vlizotrap maken en het plafond afwerken met gipsplaten. Extra stopcontacten spotjes en lichtpunten. Plafond en wanden sausklaar maken.

Binnenwerk vernieuwen

Het binnenwerk van mijn woning is door een huurder helemaal vernield. Moet helemaal opgeknapt worden. Kan iemand langs komen om een offerte te maken en aangeven binnen hoeveel tijd het opgeknapt zal zijn? De huurder heeft alles vernield, een muur tussen de keuken en woonkamer, alle wanden zijn beschimmelt en alles onder de vloer ook. Op de muren zaten soort schrootjes, dat heb ik weggehaald en daar zat schimmel onder. Het badmeubel is ook allemaal vernield. Toiletpotten moeten ook weer aangesloten worden. Ik heb al bepaalde dingen verwijdert. Er moeten ook 5 deuren vervangen worden. Het vloeroppervlak is ongeveer 4,5-5 meter x 12 meter. Ik ontvang graag een offerte voor de verzekering. Op een ander adres heb ik nog een andere klus: daar is mijn brievenbus op een stenen zuil omver gereden, deze zou vervangen moeten worden.

Wanden stucen

We hebben een flatwoning op 3 hoog. De muren en plafond van een aantal kamers hebben onlangs waterschade opgelopen. Dat willen wij laten maken. Wat denkt u dat handig is? Alleen die plekken waar de waterschade op is laten maken of moet k meteen me hele kamer maken? Ik denk dat het gaat om 50 m2 maar dat weet ik niet zeker.

Nieuwe badkamer plaatsen

In mijn nieuwe huis moet een badkamer worden aangelegd. Er is een klein badkamertje van 1 m bij 1,50 m. Halverwege de hal is een wc van ongeveer 1 m bij 1 m. In wat nu de huidige slaapkamer (van 2,50 m bij 2,60 m) is, wil ik een badkamer laten realiseren, het hok waar de wc zit moet meegenomen worden. In de nieuwe badkamer moet de wasmachine komen te staan. Er moet een inloopdouche worden geplaatst, een nieuwe toiletpot en een wasbak. Ook gaat het om het tegelen van de wanden en vloeren. Wat de oppervlakte van de muren is, durf ik echt niet te zeggen. Ik ga er van de week nog eens langs om dit te bekijken. Graag even contact om eventuele afspraken te maken. Graag laat ik de klus in mei uitvoeren.

Bestaande woning netjes maken

Wij hebben een huis gekocht uit de jaren '60 en gaan deze vanaf 2 januari verbouwen. We zouden graag de plafonds weet netjes laten maken, omdat hier we hier een aantal ornamenten vanaf zullen halen. Enkele muren verplaatsen we en ook deze zouden we graag netjes zien. Het gaat om 35 m2 wanden en 80 m2 plafond.

Douche en wc maken + ontluchting realiseren + cv ketel installeren

We willen 2 oude toiletten (waren vroeger 2 aparte wc ruimten, een heren en een dames wc) verbouwen naar een badkamer met douche, wastafel, radiator en wc. Slopen en muren maken kunnen we zelf. Daarnaast wellicht een aparte kastruimte maken met een nieuwe CV ketel zodat het voor een zelfstandige gesplitste woning wordt. De ruimte kan ik eventueel zelf maken, dan gaat het om het daadwerkelijk installeren van de CV. De badkamer zal ongeveer 6 m2 worden. Graag installeren van douche, wastafel, radiator en wc. Wellicht zou het ook gaan om het stucen van de wanden, maar dat ligt aan de prijs. Verder zou ik ook een dakdoorvoer naar buiten willen maken, dus een ontluchting. Het is een laagbouwpand. Ik kan het materiaal zelf aanschaffen.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen bad moet verwijderd worden in plaats daarvan inloop douche maken ,de wanden en vloer ook betegelen. De afmeting is 180 bij 3 meter.

Landelijke serre 5x4 meter

Ik overweeg om een landelijke serre aan mijn huis te laten bouwen. Deze kan in hout of aluminium gemaakt worden mits het maar een landelijk karakter heeft. Deze serre moet als een aanbouw fungeren maw deze moet het gehele jaar bruikbaar zijn als woonruimte. De serre krijgt een plat dak en een paar openslaande deuren in de lange wand. Verder bestaan de wanden uit glas. Op bijgevoegde tekening is te zien waar de serre moet komen (in beige aangegeven). Het wordt zoals u kunt zien in een hoek gebouwd en heeft 2 volledige wanden en een opvulstuk waar de daken verspringen. De afmetingen zijn ongeveer 5x4 meter en 3 meter hoog. Kunt u mij een prijsopgave geven voor een dergelijke serre in landelijke stijl? Kunt u hierbij ook opgeven wat de kosten zijn voor het leggen van een fundering, het maken van een doorgang naar de serre waar nu een groot raam is, en de bouw van de serre? Ik hoor graag van u wanneer u aanvullende vragen heeft.

Verbouwen boerderij

Wij hebben een boerderij op het oog en willen hier graag één groot woonhuis van maken. De deel moet worden omgebouwd tot een grote woonkamer en eetkeuken met een grote haard als centraal punt. Boven moeten ten minste 3 slaapkamers worden gecreëerd. daarnaast moet er boven een badkamer komen. Beneden moet er naast een grote woonkamer en keuken een slaapkamer met badkamer en inloopkast gecreëerd worden. Het betreft een volledige verbouwing inclusief vervanging van kozijnen en het isoleren van dak, wanden en de vloer. als bijlage is de verkoopbrochure toegevoegd.

Partners

Partners van Casius