Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor bestaande bouw stucen:

Bestaande bouw stucen

Wij hebben een woning gekocht, bouwjaar 1998 waarvan we de wanden glad willen hebben. Het zijn betonnen muren met een dun laagje verf of oud stucwerk. Het gaat om ongeveer 35 m2.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaande bouw stucen uit heel Nederland:

Bestaande bouw stucen

We zijn bezig om onze bestaande woning op te knappen en zijn op zoek naar een stucadoor die onze hele woonkamer kan stucen. De wanden zijn divers zowel beton als gipswanden die afgewerkt zijn met structuurverf en er is een muur met steenstrips ongeveer 13 m2. Het huidige plafond is afgewerkt met spuitwerk. We willen graag alles glad hebben, het gaat om de wanden 55 m2 en het plafond 40 m2.

Nieuwbouwwoning stucen 285 m2

Wij bouwen in eigen beheer een houtskeletbouw woning en zijn daarom op zoek naar een vakman die onze nieuw bouw woning kan stucen, het gaat om de wanden van 145 m2 en het plafond van 140 m2.

Zolder en plafond badkamer stucen

Wij hebben een zolder die is afgetimmerd met gipsplaten en een aantal muren die eerder met de bouw mee gestuct zijn. Nu willen we alles opnieuw laten stucen. Ook zit er een plafond in de badkamer bij.

Bestaande bouw stucen

Wij willen graag een aantal wanden in onze woning laten stucen. Het zou gaan om ongeveer 85m2 aan wanden met oud stucwerk, deze willen wij met glad pleisterwerk strak laten afwerken.

Stucen plafonds en wanden begane grond

2 jaar oude bouw met plafond met v groef beton welke we weg willen hebben incl glad stucen. Op de wanden zit glasvezelbehang (goed vast, geen losse delen) waarop we graag stuc glad willen hebben. Zelfde geldt voor hal en overloop op 1e verdieping. Voor wanden en plafonds, 120m2 aan wanden en 80m2 aan plafonds.

Slaapkamer wanden stucen

Woning uit 2003 Zit nog bouw behang op die ik ga verwijderen en dan wil laten stucen wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Woning stucen

Graag ontvang ik een prijsopgaaf voor het glad stucen en airless spuiten of rollen (wat mogelijk is) van de wanden van een nieuwbouwwoning. Wanden heel netjes en glad (behangklaar). Bij de zolder ook het plafond (schuin dak). Het is circa 200m2 excl plafond van de zolder. Nokhoogte circa 4 meter. Geen schuine muren bij slaapkamers. Plafonds zijn al gestuct en ral9010 geverfd vanaf de bouw. Wc en badkamer zijn volledig betegeld. We willen geen ral9010 op de muren maar een andere tint.

Muren en plafond bestaande bouw stucen

Mijn huidige muren en plafond zijn bewerkt met een lichte vorm van Spachtelputz dit wil ik samen met het plafond glad laten stucen. Het plafond is ongeveer 50 m2, de wanden ongeveer 40 m2. Graag zou ik de klus in februari willen laten uitvoeren.

Realiseren uitbouw aan achterzijde van nieuwbouw huis

Wij willen een uitbouw voor een nieuwbouw huis. Bouw is al begonnen en daarom kan er geen meerwerk gedaan worden. Vandaar mijn contact met u. Het is een tussenwoning. De buren links hebben een uitbouw tot en met 2,4 m diep en de buren rechts is nog niet zeker. Wij willen ook de uitbouw 2.4 m diep en 5,4 meter breed. Over de fundering durf ik niet veel te zeggen. Ik weet dat er een volledige stalen constructie nodig is. We willen graag op de offerte de posten apart vermeld, en een casco oplevering. We willen wel elektra, maar stucen hoeft niet. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. Verder willen we dezelfde bakstenen als de woning. De kozijnen van de ramen zijn nieuw, als het mogelijk is en in geld scheelt zouden deze hergebruikt kunnen worden. Oplevering van de woning is verwacht in november 2020. Wanneer de woning opgeleverd is dan ook graag beginnen.

Plafond stucen

Ik wil het plafond laten stucen. Het is bestaande bouw en het gaat om 120 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Partners

Partners van Casius