Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor stucwerk buiten:

Stucwerk buiten

Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor het vernieuwen van het stucwerk Op de eerste verdieping moet ca. 20m2 stucwerk opnieuw gedaan worden ivm scheuren en beschadigingen. Kleur is gewoon wit.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stucwerk buiten uit heel Nederland:

Buitenzijde woning stucen

Graag een vrijblijvende offerte voor het buiten stucwerk van de woning. Het gaat om 90 m2.

Stucwerk buiten gevel

Glad stucwerk op hardsteen ondergrond in vakken op de voorgevel. Het gaat om ongeveer 15 m2.

Buitenmuren isoleren en alle muren woning stuccen

Betreft een klus van een nieuw te bouwen huis dat buiten isolatie nodig heeft en binnen stucwerk. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² wanden strak en plafonds gespoten Daarnaast moeten de muren worden geïsoleerd > buiten sticoderm buitengevel isolatie 200mm, slijmschuim, glasvezel

stucwerk wanden, plafonds en mogelijk ook buiten

Wij hebben recent een hoekwoning gekocht (jaren \'50), waar wij grondig gaan verbouwen en uitbouwen. De totale binnen oppervlakte zal straks ronde 140m2 bedragen. Exacte oppervlakte van wanden is ongeveer 420 m2 en het plafond 130 m2 .

Buiten stucwerk

We hebben een nieuwe woning waar 2 schoorstenen (eenvoudig bereikbaar via het dakterras) en plafond van een balkon het buiten stucwerk hersteld/ vernieuwd moet worden. Het gaat om 30 m2.

Muurtje wegbreken

Wij staan op het punt om een woning te kopen. Hierin zouden wij graag 2 kleine muurtjes willen laten doorbreken en opnieuw laten afwerken om meer openheid in de woning te creëeren. Het zijn geen dragende muren. Toegevoegd de afbeeldingen van de 2 muurtjes. En een 3D tekening van boven af. Zodat je goed kan zien dat het gedeelte boven de doorgangen er ook uit moet incl. dat stuk verlaagd plafond. De doorgang moet dan uiteindelijk die breed worden als de rode stippellijnen op foto doorgang_na_muurtje_wegbreken. Ik vermoed dat de leidingen niet in de muur zitten omdat ik aan aantal leiding buiten op de muren zie. Maar het zou natuurlijk kunnen. Daarnaast weet ik niet wat er onder het verlaagde plafond zit. Werkzaamheden: verwijderen muurtjes, stucwerk en leidingen wegwerken. Wat zou dat gaan kosten?

Stucen en isoleren buitenzijde woning

Wij hebben een woning die rond 1900 is gewoond. Er staan alleen enkele muren. Om die reden willen wij graag vanaf buiten isoleren. Ook zodat de woning weer een betere uitstraling krijgt nadat de klus geklaard is. De woning heeft aan de buitenkant een oppervlakte van ongeveer 100 m2. Het stucwerk hoeft niet geheel glad te zijn.

Voorgevel opknappen

De buiten gevel op nieuw afsmeren met mooie hoek afwerking iets verdikt lijkt dan op stenen blokken Buitenwerk Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Reparatie buiten stuckwerk

Ik zoek stukadoor die een kleine stukje stucwerk kan repareren/vervangen. Het gaat om stucwerk aan de buitengevel. Het betreft 2 m2. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond en is goed bereikbaar.

Tussenwoning buiten stucwerk

Mijn tussenwoning moet voorzien worden van stucwerk over oud metselwerk. Die zal ongeveer 10 m2 zijn.

Partners

Partners van Casius