Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor stucwerk buiten:

Stucwerk buiten

Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor het vernieuwen van het stucwerk Op de eerste verdieping moet ca. 20m2 stucwerk opnieuw gedaan worden ivm scheuren en beschadigingen. Kleur is gewoon wit.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stucwerk buiten uit heel Nederland:

Dak van buitenaf isoleren, dakkapel plaatsen en buitengevel isoleren

Wij zijn opzoek naar iemand voor meerdere klussen: Het pannendak zou van buiten af geïsoleerd moeten worden (ongeveer 170 m2). Ik heb geen idee of de huidige pannen hergebruikt kunnen worden. Ik heb begrepen dat een vergunning nodig is. Nu is er geen isolatie aanwezig. Het is een vrijstaande woning, met ik denk een vloeroppervlak van 120 m2. Het huis heeft een verdieping en een zolder. Er wordt nog overwogen om een dakkapel te plaatsen. We denken aan een van 5 meter breed ongeveer, met een schuin pannendak. De dakkapel zou dan aan de achterzijde komen. Ik denk dat een vergunning hiervoor niet nodig is. Mogelijk alleen meldingsplicht. We willen een casco oplevering, alleen buiten afwerking en kozijnen erin en dakpannen. Eventueel gelijk buitenmuur isolatie. Hier zit nog geen isolatie, mogelijk wel in de spouwmuur. Gisteren hebben we een bouwtechnische keuring laten uitvoeren. Het zou van buitenaf geïsoleerd moeten worden en afgewerkt met stucwerk. Het oppervlak is ongeveer 300-350 m2. Ik heb begrepen dat het nodig is om minimaal twee dingen te laten isoleren om aanspraak te maken op subsidie. Indien mogelijk hiervoor een aparte offerte Graag ontvang ik advies en een prijsindicatie.

Uitbouw achterkant

Uitbouw tussen de keuken en de schuur, afmeting 3 x 3,5. Met 1 deur om inpandig te verbinden met de keuken, 1 deur naar buiten aan de lange kant en een raam. De uitbouw moet casco opgeleverd worden, dus zonder elektra en stucwerk, wel een fundering en het moet van hout gemaakt worden. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is. Ik ontvang graag een offerte.

Totale verbouwing badkamer

De huidige badkamer is 27 jaar oud en willen we compleet renoveren medio maart of april 2020. De afmetingen zijn 2350 x 2230 x 2200 (L x B x H) * Oude tegels en oude sanitair moeten eraf (in overleg kan ik dat zelf doen). * opnieuw tegelen. * Er moet een muurtje opgetrokken worden als zijnde de nieuwe douche. * Dubbell badkamermeubel hangen en aansluiten. Hiervoor moeten leidingen verlegd worden, * Radiator plaatsen waar nu ook een radiator hangt. Hangtoilet monteren (gaat naar zijn originele locatie waar dus de afvoer nog ligt). * nieuw plafond (stucwerk), is nu al uitgevuld met 5 x 7 balken. Vloerverwarming leggen (op CV). Hiervoor moet er de smeervloer uit omdat we anders te weinig ruimte hebben. In overleg kan ik dit eventueel zelf doen. * deur moet omgedraaid worden dat deze naar buiten draait. in de bijlage een paar foto's van bestaande badkamer en nieuwe situatie.

Uitbouw achterzijde jaren 30 woning

Wij willen een uitbouw van 5,5 x 2,5 meter. We hebben een woning in de jaren 30 stijl. Een doorbraak in de achtergevel is nodig en ook in de keukenmuur. We willen 2 openslaande deuren, rest glas over de gehele lengte met houten kozijnen. Aan de rechterkant willen we het gemetseld. We willen een lichtstraat of 2 lange lichtkoepels over de gehele lengte Paalfundering is misschien nodig. Er is nog wel enige discussie over. Als er palen nodig zijn, hoeven ze waarschijnlijk niet zo diep en zijn er maximaal 6 palen nodig, vermoed ik. Vergunning is niet nodig voor de uitbouw, wel voor de doorbraak. Daar zijn we al mee bezig. Bouwtekeningen kan ik waarschijnlijk ergens anders regelen. We denken aan een prefab constructie, maar als het niet bij het huis past, willen we metselwerk. Graag een casco oplevering, wel dat alles buiten is gedaan. Stucwerk en elektra is niet nodig. Rond april wil ik graag starten.

Veredelde dakkapel / dakopbouw realiseren op de aanbouw

Wij willen graag een veredelde dakkapel / dakopbouw op onze aanbouw met plat dak laten plaatsen. Het dak van de aanbouw is ongeveer 5 x 2,5 meter en de dakkapel zou denk ik ongeveer 4 x 2 moeten worden. De foto is een voorbeeld van wat we willen. De buren hebben ook zo een dakkapel, dus ik vermoed dat het dak sterk genoeg is. De vergunning zouden we graag laten regelen door de vakman. We willen een casco oplevering, waar buiten alles afgewerkt is en binnen werken we zelf af. Wel willen we graag de kosten voor stucwerk en elektra apart op de offerte vermeld hebben, als dat mogelijk is. De constructie willen we van hout of prefab. Graag de goedkoopste. De voorkeur gaat uit naar prefab. Tekeningen hebben we nog niet.

Dakopbouw realiseren

Wij willen graag een prijsindicatie voor een dakopbouw op ons platte dak. 3 x 5 m2 met een trap langs buiten. We weten niet of een dak sterk genoeg is. Een vergunning is misschien niet nodig, omdat het om het buitengebied gaat. We willen een casco oplevering, met ramen en een buitenafwerking. Elektra en stucwerk hoeft niet. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. De constructie is heel erg prijs afhankelijk, daar willen we graag meer over weten. Graag ontvangen we een prijs indicatie.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren achter onze woning als slaapkamer. van 3.95 bij 4 meter met een plat dak. Eventueel met het doorleggen van de vloerverwarming. Met graag ramen aan 1 zijde en minimaal 1 deur naar buiten (de tuin). Het moet casco opgeleverd worden, met radiatoren, elektra, stucwerk en een fundering. De rest doen wij zelf. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Ik ontvang graag een offerte.

Stucwerk muren tuin

Ik wil graag stucwerk op de (buiten)muren in de tuin. Er heeft ooit een garage gestaan, waardoor de helft al is bedekt met stucwerk (met her en der onbedekte stroken). Wij willen alle muren graag netjes en gelijk hebben. Het gaat om 12,20 m2 kale muren en 16,60 m2 muren met grotendeels stucwerk uit de voormalige garage. buitenwerk Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Buitenzijde woning stucen

Graag een vrijblijvende offerte voor het buiten stucwerk van de woning. Het gaat om 90 m2.

Stucwerk buiten gevel

Glad stucwerk op hardsteen ondergrond in vakken op de voorgevel. Het gaat om ongeveer 15 m2.

Partners

Partners van Casius