Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor keukenwand vernieuwen:

Keukenwand vernieuwen

Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenwand vernieuwen uit heel Nederland:

Opnieuw spackspuiten van een gespackte keukenwand

Door het willen vernieuwen van afzuigkap en achterwand in de keuken en de nieuwe apparatuur die qua maten afwijken, wil ik dit deel opnieuw laten spuiten. Dit deel is iets minder dan 5 m². Wellicht is het mogelijk alleen dat deel van afzuigkap en achterwand te spuiten dan is dat slechts 1 m².

Stucwerk in de keuken en woonkamer vernieuwen

In juni wordt onze oude keuken vervangen. Dit gaat betekenen dat de muren opnieuw aangesmeerd moeten worden. Hierop aansluitend moet er een huiskamerwand, ongeveer 8 meter lang, met een deel van een keukenwand voorzien worden van een laag spachtelputz. Ook het sauzen van het plafond in de huiskamer met de overige wanden kan meegenomen worden. Het spachtelputzen zal om ongeveer 32 m2 gaan en het sauzen om 48 m2.

Deels vernieuwde keukenwand stucen

Ik heb de keukenwand deels vernieuwen met gipsplaten en nu moet hele wand glad gestuct worden. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucwerk in de keuken vernieuwen

Het betreft een keukenwand, oud stucwerk liep niet door achter de kasten. Het oude stucwerk is grotendeels verwijderd en de wanden zijn nu dus kaal. De werkzaamheden dient deze week nog uitgevoerd te worden daar waar het mogelijk is. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Renoveren appartement

Voor gehele renovatie betreffende appartement op vierde verdieping zonder lift. Repareren van alle muren en geheel verven in standaard wit. De gehele woonkamer en keuken stuken en gladstrijken en vervolgens verven in standaard wit. Oude keuken geheel verwijderen, inclusief keuken tegels aan de wand en vloer. Er komen nieuwe tegels aan de keukenwand en nieuwe keukenblok. Woonkamer en keuken krijgen laminaat. Gehele plafond woonkamer en keuken verwijderen en moderner maken. Badkamer geheel vernieuwen met een douchecabine staand en badkamer plafond geheel vernieuwen. De oude badkuip moet geheel eruit. Nieuwe tegels in de badkamer en wc. Alle lopende leidingen in het huis dichten met een kap zodat dit niet zichtbaar is. Ideeën zijn zeer welkom! Appartement is 70 m2.