Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor tussenwand stuken :

Tussenwand stuken

1 tussenwand (geen beton) glad stucen. Ondergrond is stuc pasta, niet helemaal glad, paar mm verschil. Uitvoering liefst zsm. Alvast bedankt! Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tussenwand stuken uit heel Nederland:

Waterdichte betonciré aanbrengen

Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen aanvragen voor mijn badkamer en toilette: Badkamer: De ruimte is circa 3,5 x 3,5 de wanden zijn 2,5 meter hoog Ik zou alleen de wanden willen stucen met beton-cire of mortex om een beton look te creëren. Er wordt een tussenwand geplaatst om een inloop douch te creëren. De tegels/wc en het bad meubel zal van de muur zijn verwijderd zodra jullie komen. De wanden wil ik in een witte kleur stucen en de douche in een licht grijze kleur of eventueel mogelijk een taupe kleur. Het zijn rechte muren met aan een wand een klein raam. Boven het toilette is er een plateau. In de geplaatste tussenwand zal een nisjes worden gecreëerd om douch spullen neer te zetten In deze nis zal een lampje worden verwerkt. In de tussenwand worden er 2 lampjes circa 30 cm boven de grond geplaatst. Toilette: Tevens zou ik de wanden van mijn toilette ruimte willen stuken met beton-cire. Deze ruimte is circa 1,5 x 1,5 meter. Wanden zijn 2,5 meter hoog De wanden zullen tegel en apparatuur vrij worden opgeleverd voor dat jullie komen. De kleur zal mogelijk een taupe of grijs tint worden. Het plafond van de badkamer en toilet zal gestuct zijn voor dat jullie evt mochten komen. Ik hoor graag van u of mijn wensen mogelijk zijn en wat de netto totaal kosten inc materiaal zijn en of deze klus begin oktober kan worden uitgevoerd? Mocht er extra informatie of eventueel foto\'s benodigd zijn dan hoor ik het graag. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: waterdichte marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Stucwerk in een appartement

Wij hebben een appartement gekocht en krijgen daarvan op 7 februari de sleutel. Wij zullen daar behang verwijderen en in een slaapkamer een tussenwand verwijderen. Daarna willen we er 95 m² wanden glad laten stuken. Er zitten in het plafond van de woonkamer 2 gaten die opgevuld moeten worden. Daarna willen we graag 55 m² plafond waar nu spackspuitwerk op zit, glad laten stuken. Er is een badkamer, die opnieuw betegeld moet worden. Een andere mogelijkheid is om de wanden waterdicht te stuken ofwel te stuken en daarna te schilderen met een waterdichte coating. Hierover ontvangen wij graag uw advies en voor alle onderdelen ontvangen wij graag een offerte. Het werk kan op korte termijn worden uitgevoerd.

Zolderkamers in een nieuwbouwhuis maken

We willen in ons nieuwbouwhuis 2 slaapkamers maken met plafond en uiteraard een voorzolder. De kamers zullen 5 meter lang worden en 3 meter breed. Er dient een tussenwand met deurkozijnen geplaatst te worden, plaatsen van een plafond in verband met de hoge nok, stuken en het aanleggen van een verwarming. Er is een tekening beschikbaar.

Woning stuken en zolderwerkzaamheden

In november wordt onze woning opgeleverd. Hier dient 242 m2 stucwerk uitgevoerd te worden. Dit gaat om wanden en plafonds. Verder wil ik op de zolder verdieping 2 slaapkamers maken. De ruimte is 24 m2 en hier moet een tussenwand met deurkozijnen gemaakt worden en alles gestuukt.

Stucwerk op zolder in een nieuwbouwwoning

Betreft zolder van een nieuwbouwwoning die 2 jaar geleden opgeleverd is. Graag laat ik 2 x 15 m2 stuken op geplaatste tussenwand van Ytong cellenbetonblokken + 17 m2 stuken op binnenzijde van buitenmuur (beton). Graag offerte voor uitsluitend stuken en offerte voor stuken + latex spuitwerk in wit. Geldt er een meerprijs voor spuiten in tweetal kleuren? Wanden: 47 m2 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Woonkamer en badkamer stuken

Stuken woonkamer wanden, 4 stuks, 72 m2. Let op: aantal kleine plekken vochtig. Stuken woonkamer plafond, aanhelen waar tussenwand heeft gestaan, over een lengte van 3 meter. Stuken badkamer wanden, 4 stuks, 14 m2. Wanden Vierkante meter: 68 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stuken woonkamerwanden en plafond

Wij willen graag voor de zomer onze woonkamer laten opfrissen. Op de muren zit spachtelputz. We willen dat mooi glad laten pleisteren. Het gaat om 35 m². Daarna willen we de wanden met latex laten afspuiten. Er is een betonnen plafond van 35 m². Er heeft vroeger een tussenwand gestaan en een inbouwkast in de keuken. Die zijn weggehaald, maar de sporen daarvan zijn in het plafond nog steeds zichtbaar. Graag laten wij beoordelen hoe dit netjes kan worden weggewerkt. Misschien moet het hele plafond een dunne laag stucwerk krijgen. Daarna willen we het plafond met latex laten afspuiten.

Tussenwand met leidingwerk verwijderen

Verwijderen dun tussenwandje met enkele elektrische leidingen erin, het maken van een koof en enkele plekken stuken. Eerst komen kijken.

Verbouwing van de bovenwoning

Wij willen de bovenverdieping van ons appartement (4e etage) verbouwen. Hierbij willen we op de: 2e etage: - Nieuwe appartements- toegangsdeur plaatsen (voor etage 3/4) - Bestaande appartements- toegangsdeur van etage 2 verplaatsen - aftimmeren - stuken gang 3e etage: - Bestaande appartements toegangsdeur vervangen (incl kozijn) voor plafond hoge deur/kozijn - Stuken gang 4e etage: (het gaat hier om de halve etage, de andere helft is reeds verbouwd en hoeft minder aan gedaan te worden) - Klein 'spionnen-deurtje' aanleggen in tussenwand (schuifdeurtje, afsluitbaar met slot) - Verhogen bestaand dak naar 260 binnen-hoogte. Deel van dak wordt in glas uitgevoerd. - vervangen bestaande openslaande ramen voor 2x dubbele openklappende deur naar balkon (breder dan bestaande raamkozijn) - balkon hek plaatsen - badkamer plaatsen op 4e etage - aftimmeren wanden en plafond - vloer egaliseren/vlak maken - toegangsdeur op 4e etage plaatsen - stuken wanden en plafond - bankirai planken plaatsen op dakterras Dakterras: - bestaand 'glazen huisje' met glazen dak op het dak gedeeltelijk vervangen en plaatsen van extra hef-schuifpui aan achterzijde. - Binnenzijde stuken - dakterras aanleggen (bankirai planken, volle breedte +/- 5m) - dakterras-reling plaatsen (in stijl van bestaande dakterras). Elektra doen we zelf, tevens als delen van de bouw (nader overeen te komen/in overleg). Bouwtekeningen en constructietekening aanwezig. De vergunning is reeds verleend. Gewenste start is begin voorjaar.

Wand- en vloerafwerking in de woning

Graag laat ik de wanden en het plafond van de begane grond stuken en daarna sausen. De oppervlakte is ongeveer 10 bij 4,5 meter. Tevens zou ik graag willen weten wat de kosten zijn om hier vloerbedekking te leggen. In de tussenwand dient de vakman een deurkozijn en deur te plaatsten. Alle werkzaamheden dienen separaat vermeld te worden op de offerte.