Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor tussenwand stuken :

Tussenwand stuken

1 tussenwand (geen beton) glad stucen. Ondergrond is stuc pasta, niet helemaal glad, paar mm verschil. Uitvoering liefst zsm. Alvast bedankt! Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tussenwand stuken uit heel Nederland:

Tussenwand plaatsen

Graag willen wij een tussenwand laten plaatsen om een slaapkamer te creëren. De muur zal 3.56 meter breed en 2.60 meter hoog moeten gaan worden. De afwerking van de muur, stuken, willen wij graag separaat ontvangen.

Tussenwand plaatsen

Gaarne een vrijblijvende prijsopgave voor onderstaande wzh. Ik zoek voor in de periode 8-3 >> 3-04 een aannemer, die een muur kan optrekken in de woonkamer om een nieuwe afscheiding te maken tussen de hal en de kamer. ( de achterliggende hal wordt hierdoor groter, de trap valt hierdoor buiten de kamer, en komt in de gang. Werk omvat eigenlijk twee hoofddelen. 1a Slopen en afvoeren van bestaande muur tussen kamer en gang. De te slopen muur is ca. 125 cm breed tussen deurstijl en scheidingsmuur met de buren. Het deel boven de deur eruit slopen ca. 55 cm hoog. Een nieuw kozijn met deur plaatsen in de nieuw te bouwen muur. 1b Het maken van een gipsblokkenmuur vanaf naast trapstaander, tegen trapboom, ca. 170cm lang , tot aan plafond, een 90° hoek, en doortrekken van deze muur ca. 40cm, tot aan plafond. Deze muur sluit aan op verdraaide deur kozijn. ( nieuwe positie ca. 45° gedraaid, tov huidige positie ). De gipsblokken lopen boven het kozijn door, tot tegen het bestaande muurtje. Het netjes stuken van deze nieuwe muur in hal en kamer. Na dit werk , eventueel aansluitend afh. Vd prijs, wil ik ook de gang en toilet opnieuw laten betegelen. Groeten

Dakkapel met tussenwand stuken

Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Muur souterrain stuken

De voorgevel van mijn souterrain liet water door. Deze muur is geïnjecteerd inmiddels en zal opnieuw gestuct moeten worden. Oude stuclaag (1 jaar oud) moet verwijderd wouden en damp open stucmortel en damp open verf aangebracht worden. Het is in het souterrain. Oppervlakte zo'n 10 m2. Er zit een tussenwand als onderbreking van de twee ruimten. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak).

Opbouw op de uitbouw bouwen

Onze woning is aan de achterzijde uitgebouwd, de maatvoering is ongeveer 7,20 x 2,55 meter, stenen muren met kunststof kozijnen. Graag zouden we op het platte dak van de uitbouw een extra woonlaag willen creëren en zijn nieuwsgierig naar de mogelijkheden en de kosten daarvan. In de boven gevel is al een vaste deur die toegang geeft tot het platte dak van de uitbouw. De ruimte mag casco worden opgeleverd en wij zullen hier 2 slaapkamers gaan maken. Separaat zouden wij graag willen weten wat de kosten zijn voor het doortrekken van de elektra en het stuken van de wanden en plafond. Ook de kosten voor de tussenwand voor de 2 kamers zouden wij graag separaat willen weten. De uitbouw mag van steen of prefab worden en er zal een vergunning aangevraagd moeten worden.

Waterdichte betonciré aanbrengen

Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen aanvragen voor mijn badkamer en toilette: Badkamer: De ruimte is circa 3,5 x 3,5 de wanden zijn 2,5 meter hoog Ik zou alleen de wanden willen stucen met beton-cire of mortex om een beton look te creëren. Er wordt een tussenwand geplaatst om een inloop douch te creëren. De tegels/wc en het bad meubel zal van de muur zijn verwijderd zodra jullie komen. De wanden wil ik in een witte kleur stucen en de douche in een licht grijze kleur of eventueel mogelijk een taupe kleur. Het zijn rechte muren met aan een wand een klein raam. Boven het toilette is er een plateau. In de geplaatste tussenwand zal een nisjes worden gecreëerd om douch spullen neer te zetten In deze nis zal een lampje worden verwerkt. In de tussenwand worden er 2 lampjes circa 30 cm boven de grond geplaatst. Toilette: Tevens zou ik de wanden van mijn toilette ruimte willen stuken met beton-cire. Deze ruimte is circa 1,5 x 1,5 meter. Wanden zijn 2,5 meter hoog De wanden zullen tegel en apparatuur vrij worden opgeleverd voor dat jullie komen. De kleur zal mogelijk een taupe of grijs tint worden. Het plafond van de badkamer en toilet zal gestuct zijn voor dat jullie evt mochten komen. Ik hoor graag van u of mijn wensen mogelijk zijn en wat de netto totaal kosten inc materiaal zijn en of deze klus begin oktober kan worden uitgevoerd? Mocht er extra informatie of eventueel foto\'s benodigd zijn dan hoor ik het graag. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: waterdichte marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Stucwerk in een appartement

Wij hebben een appartement gekocht en krijgen daarvan op 7 februari de sleutel. Wij zullen daar behang verwijderen en in een slaapkamer een tussenwand verwijderen. Daarna willen we er 95 m² wanden glad laten stuken. Er zitten in het plafond van de woonkamer 2 gaten die opgevuld moeten worden. Daarna willen we graag 55 m² plafond waar nu spackspuitwerk op zit, glad laten stuken. Er is een badkamer, die opnieuw betegeld moet worden. Een andere mogelijkheid is om de wanden waterdicht te stuken ofwel te stuken en daarna te schilderen met een waterdichte coating. Hierover ontvangen wij graag uw advies en voor alle onderdelen ontvangen wij graag een offerte. Het werk kan op korte termijn worden uitgevoerd.

Zolderkamers in een nieuwbouwhuis maken

We willen in ons nieuwbouwhuis 2 slaapkamers maken met plafond en uiteraard een voorzolder. De kamers zullen 5 meter lang worden en 3 meter breed. Er dient een tussenwand met deurkozijnen geplaatst te worden, plaatsen van een plafond in verband met de hoge nok, stuken en het aanleggen van een verwarming. Er is een tekening beschikbaar.

Woning stuken en zolderwerkzaamheden

In november wordt onze woning opgeleverd. Hier dient 242 m2 stucwerk uitgevoerd te worden. Dit gaat om wanden en plafonds. Verder wil ik op de zolder verdieping 2 slaapkamers maken. De ruimte is 24 m2 en hier moet een tussenwand met deurkozijnen gemaakt worden en alles gestuukt.

Stucwerk op zolder in een nieuwbouwwoning

Betreft zolder van een nieuwbouwwoning die 2 jaar geleden opgeleverd is. Graag laat ik 2 x 15 m2 stuken op geplaatste tussenwand van Ytong cellenbetonblokken + 17 m2 stuken op binnenzijde van buitenmuur (beton). Graag offerte voor uitsluitend stuken en offerte voor stuken + latex spuitwerk in wit. Geldt er een meerprijs voor spuiten in tweetal kleuren? Wanden: 47 m2 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)