Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor muur en eventueel draagmuren stucen:

Muur en eventueel draagmuren stucen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het stucen van mijn woning. Afhankelijk van de bedragen zal ik beslissen of het gehele woning (alleen draagmuren), of dat ik enkel een muur in de woonkamer (ongeveer 20 m2) laat stucen. De huidige ondergrond van de muren is behang op beton, deze haal ik zelf er af.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur en eventueel draagmuren stucen uit heel Nederland:

Uitbouw aan de achterkant van een woning

Wij willen graag een uitbouw laten plaatsen waarbij een aantal draagmuren onderbroken moeten worden door middel van een stalen frame constructie. Daarbij willen we ongeveer een meter verder dan de buitenste muur. De breedte is ongeveer 4 meter en de diepte zo’n 3 meter. Ik wil water en elektra leidingen naar de uitbouw toe getrokken hebben. Ik weet niet wat voor type uitbouw ik nu nog wil, daar wil ik met de vakman over praten.

Vermoedelijke draagmuur slopen

2 draagmuren dienen gesloopt te worden: 1. (draag)muur slopen. Afmeting 220 x 75 cm. 2. (draag)muur slopen. Afmeting 160 x 40 cm. 3. Plaatsen van een balk ter ondersteuning over een lengte van ongeveer 250 cm. 4. Afvoeren van puin.

Draagmuren verwijderen

Er moet in onze nieuwe woning een draagmuur gesloopt worden van 2.5 x 2.6 meter. Deze is gebouwd met bakstenen. Zie foto. De muur staat op de bagane grond. Puin afvoeren en verdere afwerking doe ik zelf. Het gaat er enkel om een stevige constructie met een H- balk neer te zetten. Wat zou dit gaan kosten?

Muren slopen

Wij willen graag van 3 muren laten verwijderen. Er zijn 2 muren 4 meter lang en 2.50 meter hoog en 1 muur 3 meter lang en 2.50 meter hoog. Het is niet duidelijk of het draagmuren zijn. Dit dient de vakman te beoordelen. Hierna zal hij, indien nodig, steunbalken moeten plaatsen en het puin afvoeren.

Draagmuren slopen

We hebben belangstelling voor een flat op de 2e verdieping in een gebouw van 9 verdiepingen in Amersfoort. Indien er 2 tussenmuren kunnen worden gesloopt, overwegen we deze flat te kopen. Het gaat ons om 2 dragende muren. De 1e muur is de afscheiding van de keuken met een slaapkamer. Het liefst de hele muur laten vervallen, tegen smalle steunmuren hebben we geen groot bezwaar. De muur is ca, 5.50 meter breed en ca. 2.50 meter. hoog. De 2e muur is de muur tussen de woonkamer en de slaapkamer. In principe is daar reeds een soort doorgang van een opening van ca. 1.90 meter. breed en ca. 2 meter. Hoog. De huidige bewoners hebben daar een schuifdeur van gemaakt. Deze 'toog' zouden we willen verbreden naar ca. 3 meter, richting balkon. De latei aan de bovenkant, voor de steunbalk, willen we zo minimaal mogelijk houden qua hoogte. Maar wat wel verantwoord is natuurlijk. Graag ontvangen wij een offerte inclusief bouwvergunning aanvraag en berekening, afvoeren puin, etc.

Balkon bij de woning betrekken

Ik wil mijn bestaande niet gebruikte balkon bij de woning betrekken. Dus het verwijderen van de kozijnen en muur zodanig dat de dakconstructie goed en veilig aansluit op de nieuwe constructie. Isoleren van de vloer en vloer aanleggen. Opbouwen van nieuwe ramen en dichtmaken geheel. Verleggen van waterafvoer dak (bestaande goot). Binnenwerk geisoleerd en afgewerkt opleveren. Verleggen van de bestaande cv. Nagaan of de schuifpui en fundering het gewicht en de veranderde situatie kunnen dragen. Woning is uit 1974, beton, draagmuren. Maten balkon zijn ongeveer 2 meter diep 5,20 meter breed 2, 50 meter hoog

Dragende muur wegnemen

Ik heb via uw website vernomen dat uw bedrijf draagmuren verwijderd en draagbalken plaatst. Nu zou ik graag een offerte willen hebben wat het mij zou gaan kosten als ik het bij u zou willen laten uitvoeren. Ik heb al een constructie tekening en berekening laten maken, alleen is dat bestand te groot om het hier mee te sturen. Deze kan ik sturen als u een reactie naar mij heeft gestuurd. Ik zou graag alles door u willen laten doen, verwijderen van de muur en het plaatsen van de balk. Het aftimmeren kunnen wij eventueel zelf wel en de vergunning is ook geregeld. Ik hoop u hier voldoende mee te hebben geïnformeerd en hoop snel van u te horen.

Draagmuren slopen

Wij willen graag een richtprijs voor het slopen van een draagmuur in huis en de buitenzijde van de woning aan de tuinkant (tot de keuken, dus keuken niet). Tevens in huis de muur tussen de woonkamer en keuken voor een open keuken en nog een stuk door naar de hal toe om de woonkamer deur een meter terug te plaatsen (tot ter hoogte van de kast in de hal) Zie plattegrond van de woning. Is hier ook een vergunning vd gemeente voor nodig? Wat is de doorlooptijd hiervoor? Prijs graag zo snel mogelijk inclusief afvoer van het puin, inclusief stalenconstructie en aanvraag vergunning.

Draagmuren doorbreken

Ik zou graag een prijsindicatie krijgen over het doorbreken van 2 draagmuren door jullie bedrijf. Het betreft 2 muren op de begane grond waar een muur op de eerste verdieping opstaat. Daar boven ligt een plat dak. - Muur 1 (waar het speelgoedkeukentje tegen staat) We zouden we graag een zelfde gat hebben als de deur en dan aan de andere kant. De muur is 3. 16 lang en 24 cm dik. Als je het over de lengte bekijkt zou het dan zo worden: 30 cm muur - 83 cm opening - 90 cm muur - 83 cm opening - 30 cm muur. Onze buren met het zelfde huis hebben dit ook en die hebben voor de stevigheid boven de beide deuren (gaten) een soort draagsteen  liggen (kom even niet  op de naam). - Muur 2 (met de houtkleurige deurpost) Hier mag het rechtse stukje blijven staan, en dan de rest het liefst weg. Maar mocht het een stuk handiger zijn kan ook eventueel aan de linkerzijde een stukje muur voor de draagbalk blijven staan. Deze muur is 14 cm dik. Als je vanaf het rechter muurtje de rest  weggehaald is er een opening van 2. 60 (deze word eventueel kleiner dan er een klein stukje muur blijft staan aan de linkerkant  als dat handiger is voor de ijzeren balk/latei). Graag zo spoedig mogelijk uitvoeren, bij voorkeur binnen nu en een aantal weken. In de offerte had ik graag een berekening voor de 2 doorbraken zonder afwerking. We houden van een ruwe look en willen er zelf verder mee aan de slag gaan. Ik hoop graag wat van u te horen.

Draagmuren wegbreken

Het betreft een muur van ongeveer 70 cm breed, 10 cm dik en 265 cm hoog die weggebroken moet worden. De achterpui van 630 cm lang en 265 cm hoog en 28 cm dik dient ook verwijderd te worden. Beide muren moeten ondersteund worden. Voor de eerste muur zal dit een balk zijn van ongeveer 200 cm die aan de balk van ongeveer 630 cm bevestigd moet worden. Al het afval moet ook afgevoerd worden.