Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor stucen van de schouw:

Stucen van de schouw

Wij bouwen een woning. Een muur met inbouwkachel is met promatect plaat gedicht. Daarnaast zit een stuk houtskeletbouw. Dat moet afgewerkt met een stucloper. Wanden Vierkante meter: 16 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stucen van de schouw uit heel Nederland:

Schouw slopen, draagconstructie maken en glad stucen

Betreft een jaren ’30 woning in Gouda Verzoek is om de schouw te slopen, het afval afvoeren en een constructie aanbrengen om de schoorsteen / rookkanaal dat zich bevindt op de eerste etage te dragen. Vervolgens herstellen van muur en plafond en stucen. De afmetingen van de schouw zijn: Benedendeel: 100 cm breed, 100 cm hoog en 38 cm diep. Bovendeel: 70 cm breed, 172 cm hoog, 27 cm diep

Wanden en plafond na verbouwing stucen

Wij hebben in onze woning een tussenmuur tussen de keuken en woonkamer verwijderd en ook een oude schouw gesloopt. We willen als de hele verbouwing klaar is ongeveer 70 m² wanden en 40 m² plafond laten glad stuken. De wanden zijn divers, op het plafond zitten gipsplaten van 60 cm. We denken dat dit eind oktober of begin november uitgevoerd kan worden. We ontvangen graag uw offerte.

Schouw verwijderen en steunbalk plaatsen

Ik zou graag de schouw uit de woonkamer verwijderd willen hebben tot aan het plafond. Hierbij moet een steunbalk geplaatst worden. (Boven mag niet weg van de woningbouw). Wanneer deze eruit is, graag de muur gladmaken/stucen. Het houtwerk aan de buitenzijde is al verwijderd. De materialen zijn niet aanwezig. Materialen mogen optioneel worden afgevoerd, ligt aan de meerprijs.

Ombouw en gashaard verwijderen en muur stucen

Ik wil de ombouw van de schouw laten verwijderen. De schoorsteen mag blijven, maar moet wel doorgetrokken worden tot aan de vloer. (Misschien dat het 'gat' van de haard mag blijven, daar ben ik nog niet over uit). In de schouw zit een gashaard die ook verwijderd moet worden. De muur van de haard: 7,50 x 2,65 meter moet gestuct worden. Na verwijdering van de schouw de vloer bijwerken met vuren vloerdelen, die zou ik zelf aan kunnen schaffen.

Kamer strak laten stucen

Huidige huis is overal beplakt met skin. Wij proberen dit eerst zelf er af te halen, maar mocht dat niet lukken kan hier overheen gestuct worden. Betreft één lange wand a 11 meter met gashaard. Overkant is dit een muur uit twee delen. Daar tussenin een open keuken. Een klein gedeelte van de wand, 2.60 x 2.20 meter, graag betonlook blauw. Dit is vanaf het voorraam tot aan de schouw. Vanaf de schouw tot eind gladde en strakke stuc. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Schouw met beton laten stucen

Wij hebben een gashaard een willen de schouw graag in beton look laten stucen. Wanden: 5 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Stucwerk renoveren in woonkamer

We hebben een woning uit 1953 gekocht en willen de muren en het plafond glad laten stucen. Ondergrond bestaat uit granol, te verwijderen schouw, onbekende ondergrond vanwege te verwijderen keuken en huidige, houten wandafwerking. Wanden lijken in het algemeen vrij recht, dus in principe gaat het puur om een strakke afwerking. Plafondafwerking is momenteel onbekend, sierafwerking moet nog weggehaald, maar als prijsindicatie ga ik graag uit van volledige plafondrenovatie en vervanging met nieuwe gipsplaten. Wanden Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Schouwen verwijderen uit het appartement

- Slopen/verwijderen van 2 schouwen - Afvoeren puin - Ondersteuning(steunbalk) plaatsen voor de schoorsteen op het dak - Na verwijderen wanden stucen - Gat in de grond die door de schouw ontstaat vullen/gelijkmaken. Betreft een appartement op de 4de verdieping.

Stucwerk op een schouw aanbrengen

7.5 \'m stucwerk op ombouw openhaard (prorail platen) en 7. 5 \'m opnieuw stucen van wandje Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Diverse wanden van renovatiewoning stucen

Wij hebben een rijtjeswoning gekocht waarbij er een aantal muurtjes gestuukt moeten worden. Keuken 19 m2, 2 muren die goed haaks gestuukt moeten worden ivm keuken, deur wordt dichtgemaakt en schouw verwijderd. Woonkamer 16 m2, hier staat een hoekschouw op 2 muren die verwijderd word sausklaar. Badkamer 19 m2, tegelklaar stuken. Wanden Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Partners

Partners van Casius