Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor stucen van de schouw:

Stucen van de schouw

Wij bouwen een woning. Een muur met inbouwkachel is met promatect plaat gedicht. Daarnaast zit een stuk houtskeletbouw. Dat moet afgewerkt met een stucloper. Wanden Vierkante meter: 16 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stucen van de schouw uit heel Nederland:

Stucen na verbouwing

Begin volgend jaar willen onze woonkamer veranderen. De aanwezige schouw zal verwijderd worden waardoor het plafond en wand gestuct moeten worden. Het plafond is circa 20 jaar geleden voorzien van schuurwerk (maantjes) en zal egaal/strak gemaakt moeten worden. De plaats waar de schouw stond zal een rookkanaal blijven maar worden aangeheeld. Het plafond is circa 44 m2. Voor de wand willen, voordat we een keuze maken, twee opties bekijken: A. De wand van circa 9 meter lang en 2,6 meter hoog voorzien van een dunne stuclaag. De Schouw stond in het midden en de muur zal als één geheel moeten worden. B. De wand wordt op de plaats van de oude schouw gedeeld in twee vlakken elk circa 4 meter breed en 2,6 meter hoog. In het midden willen we de vloer door laten lopen in de wand, tot aan het plafond. De dikte van de vloer welke tegen de muur zal komen is circa 2 cm dik. De twee wanden naast dit hout zal gestuct moeten worden. De dikte die opgevuld moet worden is circa 2 cm. Op de bijgeleverde foto is het huidige plafond te zien, de aanwezig schouw en de betreffende wanden links en rechts van de schouw. Graag zouden we een offerte ontvangen voor het uitvoeren van het stucwerk met daarbij 3 aparte prijzen: 1. Totaalkosten voor het stucen van het plafond 2. Totaalkosten voor het aanbrengen van een dunne laag stuc op één hele wand (optie A) 3. Totaalkosten voor het aanbrengen van een dikke laag stuc op twee wanden (optie B) Mocht u voor het correct bepalen van de prijs langs willen komen is dit mogelijk. Startdatum in nader overleg. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Wanden en plafond na verbouwing stucen

Wij hebben in onze woning een tussenmuur tussen de keuken en woonkamer verwijderd en ook een oude schouw gesloopt. We willen als de hele verbouwing klaar is ongeveer 70 m² wanden en 40 m² plafond laten glad stuken. De wanden zijn divers, op het plafond zitten gipsplaten van 60 cm. We denken dat dit eind oktober of begin november uitgevoerd kan worden. We ontvangen graag uw offerte.

Schouw verwijderen en steunbalk plaatsen

Ik zou graag de schouw uit de woonkamer verwijderd willen hebben tot aan het plafond. Hierbij moet een steunbalk geplaatst worden. (Boven mag niet weg van de woningbouw). Wanneer deze eruit is, graag de muur gladmaken/stucen. Het houtwerk aan de buitenzijde is al verwijderd. De materialen zijn niet aanwezig. Materialen mogen optioneel worden afgevoerd, ligt aan de meerprijs.

Ombouw en gashaard verwijderen en muur stucen

Ik wil de ombouw van de schouw laten verwijderen. De schoorsteen mag blijven, maar moet wel doorgetrokken worden tot aan de vloer. (Misschien dat het 'gat' van de haard mag blijven, daar ben ik nog niet over uit). In de schouw zit een gashaard die ook verwijderd moet worden. De muur van de haard: 7,50 x 2,65 meter moet gestuct worden. Na verwijdering van de schouw de vloer bijwerken met vuren vloerdelen, die zou ik zelf aan kunnen schaffen.

Kamer strak laten stucen

Huidige huis is overal beplakt met skin. Wij proberen dit eerst zelf er af te halen, maar mocht dat niet lukken kan hier overheen gestuct worden. Betreft één lange wand a 11 meter met gashaard. Overkant is dit een muur uit twee delen. Daar tussenin een open keuken. Een klein gedeelte van de wand, 2.60 x 2.20 meter, graag betonlook blauw. Dit is vanaf het voorraam tot aan de schouw. Vanaf de schouw tot eind gladde en strakke stuc. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Schouw met beton laten stucen

Wij hebben een gashaard een willen de schouw graag in beton look laten stucen. Wanden: 5 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Stucwerk renoveren in woonkamer

We hebben een woning uit 1953 gekocht en willen de muren en het plafond glad laten stucen. Ondergrond bestaat uit granol, te verwijderen schouw, onbekende ondergrond vanwege te verwijderen keuken en huidige, houten wandafwerking. Wanden lijken in het algemeen vrij recht, dus in principe gaat het puur om een strakke afwerking. Plafondafwerking is momenteel onbekend, sierafwerking moet nog weggehaald, maar als prijsindicatie ga ik graag uit van volledige plafondrenovatie en vervanging met nieuwe gipsplaten. Wanden Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Schouwen verwijderen uit het appartement

- Slopen/verwijderen van 2 schouwen - Afvoeren puin - Ondersteuning(steunbalk) plaatsen voor de schoorsteen op het dak - Na verwijderen wanden stucen - Gat in de grond die door de schouw ontstaat vullen/gelijkmaken. Betreft een appartement op de 4de verdieping.

Stucwerk op een schouw aanbrengen

7.5 \'m stucwerk op ombouw openhaard (prorail platen) en 7. 5 \'m opnieuw stucen van wandje Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Diverse wanden van renovatiewoning stucen

Wij hebben een rijtjeswoning gekocht waarbij er een aantal muurtjes gestuukt moeten worden. Keuken 19 m2, 2 muren die goed haaks gestuukt moeten worden ivm keuken, deur wordt dichtgemaakt en schouw verwijderd. Woonkamer 16 m2, hier staat een hoekschouw op 2 muren die verwijderd word sausklaar. Badkamer 19 m2, tegelklaar stuken. Wanden Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Partners

Partners van Casius