Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Almere of directe omgeving.

5807 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: 250 m2 Stucwerk (buiten & binnen) nieuwbouw, nieuwbouw woning stucen en latex spuiten, kelder waterdicht maken, stucen en latexen van meerdere kamers in hoekwoning, woning stucen 280 m2, stuken wanden nieuwe woning (80 m2), opnieuw spackspuiten of gladmaken van de wanden, nieuwbouwwoning laten stuken, alle wanden van een eensgezinswoning voorzien van spachtelputz, wanden en plafond nieuwe woning voorzien van spuitwerk, 275 m2 Granol muren en 80 m2 plafond glad maken en of spuiten, woning pleisteren, woonkamer stucen en plafond verlagen, woning laten stucen, stucen en isolatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Almere:

Bestaand bouw stucen

Ik zou graag mijn wanden van ongeveer 120 m2 willen laten stuken met glad pleisterwerk. De huidige ondergrond is spackspuitwerk.

Muurtje verwijderen en afwerken en 1e verdieping stucen

Afbreken van binnenmuurtje met als doel de overloop te vergroten ten koste van een slaapkamer. Muurtje zelf is 2,10 meter breed en 2,47 meter hoog. Dus ook het deurkozijn (95 cm breed) (bovenlicht/deur) verwijderen en schakelaar/elektra omleggen en vloer, zijkant en plafond netjes afwerken. Daarna de gehele bovenverdieping stucen met glad pleisterwerk (muren hebben nu een soort korrelstructuur) en afspuiten met wit latex. Woning dateert uit 2003 en plafond bestaat vermoedelijk uit betonplaten. Sommige plafonds op de 1e verdieping hebben een soort van hout(platen)afwerking wat verwijderd moet worden of met gipsplaten bedekt. Wij willen alle plafonds op de 1e verdieping gelijk hebben en moeten dus net als de muren gestuced worden in glad pleisterwerk en daarna ook wit latex gespoten.

Stucen van wand achter keuken en aangrensende muur

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en de wand achter de huidige keuken moet na verwijdering worden gestuct. Ook de lange aangrensende muur. Ongeveer 30 m2. Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Keuken stucen

Half september gaan wij onze keuken verbouwen. Hiervoor worden door een elektricien verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Er komen daardoor nieuwe sleuven in de muur. Momenteel zit er een plaat tegen de wanden van de keuken, het is nog even een verrassing hoe de muur er achter er uit zal zien na verwijderen van de keuken. Wij willen de keuken graag strak gestuukt hebben zodat hier daarna afwasbare verf op gedaan kan worden. Daarbij gaan we een muurtje halveren, dit muurtje mag ook met stuc afgewerkt worden. Wij zoeken daarom een stukadoor die onze muren glad kan stuken en het muurtje weer strak kan krijgen. Graag ontvangen wij van jullie een vrijblijvende offerte. Hiervoor een afspraak maken om het \'live\' te bekijken en bespreken is misschien handig.

Bestaande woning wanden glad maken en latexen

3 kamer appartement (ong 62 m2) opgeleverd 2009. Bestaande laag behang halen wij zelf weg. Woonkamer, gang, en 2 slaapkamers > muren glad maken en sauzen. Laminaatvloer blijft behouden wanden Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 60

Laten stuken van de wanden in de keuken

Ik zou graag ongeveer 6m2 aan wanden willen laten stuken in mijn keuken. De huidige ondergrond halen we er zelf uit. Er komt een nieuwe keuken dus alleen de bovenkant van de muren moeten gestuukt worden. De ondergrond is van gipsblokken en een klein stukje beton. De gewenste afwerking is glad pleisterwerk. Daarna gaan we het zelf verven.

Nieuwbouw appartement spackspuitwerk

Ik heb een nieuwbouw appartement gekocht de geplande opleverdatum is November (kan eerder worden). De wanden zullen behangklaar zijn en ik ben in het process om offertes op te vragen om de woning te laten spackspuiten. Wanneer nodig kan ik een plattegrond aanleveren om het oppervlakte m2 te controleren. Het gaat om 145m2.

Stucken bestaande woning (1987)

Ik heb op de gang al een stuc muur maar heb daaronder lambrisering die wil ik weg hebben. Ik wil in de badkamer het plafond glad hebben en in de woonkamer en op de gang buitenwerk

Tegels visgraat leggen 162m2

Wij willen graag een offerte van u ontvangen voor het leggen van ca. 162 m2 aan keramische tegels 90x15 visgraat. De tegels en voegmiddel schaffen wij zelf aan. Het betreft een nieuwbouw woning met een ongeschuurde anhydrietvloer. Wij hebben begrepen dat dit ook eerst dan nog moet worden opgeschuurd? We zien graag een complete offerte tegemoet. Graag ook 9cm hoog plinten meenemen, 112 strekende meter.

2 muren van spack spuitwerk voorzien

In week 27 krijgen we een prefab aanbouw aan de woning. Deze wordt met kant en klare muren opgeleverd blijkbaar maar ze moeten wel voorzien worden van spack spuitwerk zodat ze weer passen bij de bestaande muren in de woning Gaat om de wanden: Vierkante meter: 15 m2. Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar. Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel). Vloeren afplakken Vierkante meter: 20

Wanden stucen

Ik wil graag 40 m2 wanden laten stucen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

plafond stucen

We willen graag het plafond van 11m2 glad stucen. In het plafond zit een naad van 2 plafondplaten en het gat voor de luchttoevoer is dichtgemaakt met een gipsplaatje van 10 cm rond. Het is een betonnen plaat die voorzien is van gespoten gipskorrels. De rest van de ondergrond is spackspuitwerk. We willen graag glad pleisterwerk (strak) als afwerking. Het gaat om het plafond op de eerste etage. De hoogte van het plafond is 2,40 m.

Spachtelputz bijwerken na verwijderen radiator

Ik heb een radiator verwijderd die niet meer terugkomt op dezelfde plaats. Daarachter zit een muur waarop de spachtelputz niet is doorgezet. Kennelijk is de radiator eerder geplaatst dan de sierplijster. Korrelgrootte vind ik moeilijk in te schatten. Totale oppervlak is 1 m2. Nu kan ik het zelf proberen maar wellicht is er een stucadoor in de omgeving van Almere, die een gaatje heeft of een half emmertje spachtelputz over heeft zodat ik die evt. ook nog zelf kan gebruiken om het bij te werken. Maar een professional zal denk ik een beter resultaat opleveren. Overigens ik weet dat je het altijd blijft zien, maar de hele muur is geen optie. Dus dat laatste is geen probleem.

Studio van 27 m2 stucen/spuiten

Nieuw houtskeletbouw studio van 27m2, graag in keuken en badkamer water/vuilafstotende latex. Grijs ene kant van de studio, wit andere kant, plafond wit. Afgewerkt met gipsplaten, hoe moeten wij dit voor u verder opleveren. Alles nieuw dus spuiten in lege omgeving is mogelijk

Wanden glad stuken + vinyl spuiten / plafond glad stuken + vinyl spuiten

Wij willen graag wanden en plafonds laten stucen. Komt een nieuwe keuken in dus oude keuken gaat eruit en de wand moet nadat leidingen verlegd zijn glad gestukt worden en daarna vinyl spuiten. Hetzelfde geldt voor de lange muur in de woonkamer alsmede een kleinere muur. Verder plafond glad stuken en vinyl spuiten in de woonkamer. ook de gang en de slaapkamer 1 zowel plafond als wanden laten gladstuken en vinylspuiten. De wanden: vierkante meter: 60 m2. Huidige ondergrond: Beton, redelijk glad. Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond: 90 m2. De ondergrond: glad stucwerk. Gewenste afwerking is ook glad pleisterwerk.

Wand en plafond stucen

Wil graag mijn woning laten stucen, gaat ongeveer om 65 m2. Laat mij verder graag adviseren.

bestaande bouw plafond spuiten

Bestaande bouw plafond witten, het gaat om ongeveer 75 m2. Het plafond is klaar om direct te starten, het gaat om het afwerken met spuitwerk, dit graag in overleg met de vakman

Bestaande woning stucen + (deels) isolatie afwerking

Wij willen graag onze buitenmuren laten stucen. Het gaat in totaal om ongeveer 100 m2. Deb hoogte verschilt van 1 m, 2,60 m tot uittekende punten van net hoger dan 2,60 m. Afweging is wel om gehele woning of alleen voor- of achterzijde (100 m2) te laten stucen. Eventueel tevens in RALkleur schilderen. buitenwerk. De huidige ondergrond is metselwerk. Met isolatie+ gald afwerkingen. glad. Gaat om vrijstaande woning.

Het stucen van de wanden en plafond van een woonkamer en keuken

Ik zoek een stucexpert die mijn woonkamer en keuken kan voorzien van stucwerk. Het gaat om 65 m2 aan wanden en 55 m2 aan plafonds wat gestuct en afgespoten met latex moet worden. De ondergrond van zowel de wanden als plafond is van beton.

Waterschade herstellen

Ik heb waterschade gehad in mijn thuiskantoor. Ik zoek naar een stucadoor die de schade wil inschatten en repareren. Het water is vanuit de vloer opgetrokken naar boven en heeft de latexverf in een schuim achtige substantie veranderd. Tevens is het stucwerk hier en daar verzwakt op die plaatsen. Ik heb een plattegrond bijgesloten, de langste muur west én de muur aan de noordzijde van het trapgat is een buitenmuur (roze knauf onderlaag), de rest is binnenmuur. korte muur 2,08 x 2,44 5,08 lange muur 4,23 x 2,44 10,32 plafond 4,23 x 2,08 8,80 overige binnenmuur 2,08 x 2,44 5,08 overige binnenmuur 4,23 x 2,44 10,32 extra trapgat? totaal 39,5912

Stuc- en latex spuitwerk van muur en plafond na lekkage

Wij hebben een lekkage gehad in de badkamer en het water heeft ons verlaagde plafond van gipsplaten in de woonkamer beschadigd. Het water is via de badkamer ook in aangrenzende kamers in de muren terecht gekomen. Deze muren willen we opnieuw laten stucen en het verlaagde plafond na reparatie moet ook gedaan worden. 15 m2 wanden en 10 m2 plafond.

Stucen nieuwe woning

Hoi wij krijgen in april sleutels van onze nieuwe woning en wij willen graag weten wat het ongeveer gaat kosten. om onze wanden van 25 m2 en onze plafond van 40 m2 af te werken met glad pleisterwerk.

Ytong woning stucen

Nieuwbouw ytong woning buitenkant van 100 m2 moet gestuct worden. Graag ontvang ik een offerte.

Spachtelputz spuiten

We hebben ongeveer 65 m2 spachtelputz. Het zit er ruim 20 jaar op en willen het nu in een andere kleur gespoten hebben. Er zit een vide in van ongeveer 5m hoog en 2x2m breed.

Plafond bgg nieuwbouw woning stucen

Wij hebben door de heiwerkzaamheden van omringende nieuwbouw woningen scheuren in ons gestucte plafond gekregen. Wij willen graag dit laten herstellen en verven. Dit gaat om een nieuwbouw woning wat nog niet is bewoond.