Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Almere of directe omgeving.

5746 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: nieuwbouwwoning stucen à 1285 m2, het strak maken van een nieuwbouw woning, buitenkant woning & tuin, gevels villa stucen, nieuwbouwwoning stucen, fundering woonhuis herstellen/ vervangen, nieuwbouwwoning muren en plafonds stucen, bestaande leegstaande woning stucen, stucwerk in appartement, ytong woning stucen, buitenmuren van stal stucen, nieuwbouwwoning stucen, stucwerk en spuitwerk, renovlies aanbrengen en sausen, nieuwbouwwoning laten stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Almere:

Stuc- en latex spuitwerk van muur en plafond na lekkage

Wij hebben een lekkage gehad in de badkamer en het water heeft ons verlaagde plafond van gipsplaten in de woonkamer beschadigd. Het water is via de badkamer ook in aangrenzende kamers in de muren terecht gekomen. Deze muren willen we opnieuw laten stucen en het verlaagde plafond na reparatie moet ook gedaan worden. 15 m2 wanden en 10 m2 plafond.

Stucen nieuwe woning

Hoi wij krijgen in april sleutels van onze nieuwe woning en wij willen graag weten wat het ongeveer gaat kosten. om onze wanden van 25 m2 en onze plafond van 40 m2 af te werken met glad pleisterwerk.

Ytong woning stucen

Nieuwbouw ytong woning buitenkant van 100 m2 moet gestuct worden. Graag ontvang ik een offerte.

Spachtelputz spuiten

We hebben ongeveer 65 m2 spachtelputz. Het zit er ruim 20 jaar op en willen het nu in een andere kleur gespoten hebben. Er zit een vide in van ongeveer 5m hoog en 2x2m breed.

Plafond bgg nieuwbouw woning stucen

Wij hebben door de heiwerkzaamheden van omringende nieuwbouw woningen scheuren in ons gestucte plafond gekregen. Wij willen graag dit laten herstellen en verven. Dit gaat om een nieuwbouw woning wat nog niet is bewoond.

Stucwerk voorgevel nieuwbouwwoning 115m2

Betreft stucwerk inclusief sausen voor de 1e verdieping van een nieuwbouwwoning. Direct na oplevering, vermoedelijk begin juni.

Zwembad wand injecteren

We hebben een zwembad in de tuin gebouwd en op paar plekken lekt het grond water door de wand. Dat wilden we injecteren om af te dichten. Het zwembad is 5 bij 2,5 bij 1,5 meter diep.

Wanden stucen van woonkamer, gang en trap

Wij willen graag onze woonkamer, gang en trap stucen. We hebben het behang eraf gehaald, het gaat om 60 m2.

Stucen van gezinswoning

Het gaat om 115m2 aan wanden van beton, deze wil ik aflaten werken met glad pleisterwerk

Bestaand stucwerk opknappen

Wij willen een aantal wanden in de woonkamer en keuken weer van nieuw stucwerk voorzien. Bestaand stucwerk dateert uit \'95. Hetzelfde geldt voor het plafond. Het gaat om 25m2 aan wanden en 35m2 aan plafonds, deze willen wij met stucwerk laten aanpakken, graag ook specificeren hoeveel het zou kosten als dit met latex wordt afgespoten.

Bovenverdieping 100 m2 stucen

Wij zijn op zoek naar een vakman die de bovenverdieping kan stucen, dit gaat om 100 m2. Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Plafond en wanden stucen

Mijn plafond en de wanden van de huiskamer, hal en trapgat moeten worden gestuct. Ik weet geen oppervlakte te vermelden op dit moment.

Het betreft reparatie nieuwbouw woning

Woning is 3 weken gelden gestuckt echter zijn er al schuren ontstaan op het plafond. Deze zou hersteld worden door onze stucker echter is dit niet goed uitgevoerd. Het gaat om ongeveer 60m2 aan plafond, deze wil ik natuurlijk glad afgewerkt zien en hersteld.

Kamer stucen

We willen een kamer van ongeveer 16 m2 renoveren en opnieuw laten stucen omdat het ouwe stucwerk oud en kapot is. We willen de muren volledig glad hebben. We horen graag wat dit kost.

Slaapkamer wanden stucen

Woning uit 2003 Zit nog bouw behang op die ik ga verwijderen en dan wil laten stucen wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Behang aanbrengen

Fotobehang aanbrengen op een muur in de woonkamer 416 X 260 cm. Het is een glad perfect gestuct. Het behang heb ik zelf.

Wanden stucen

In ons nieuwbouwhuis willen we graag de wanden laten stucen, ongeveer 120 m2. Het adres is onze huidige woning, nieuwe adres is nog niet bekend. Is ongeveer 10 km van het huidige adres.

Latexspuiten van sausklaar gesctucte wanden

We gaan binnenkort verhuizen en hebben alle muren sausklaar laten stucen. Graag laten wij de muren met latex afwerken. Het gaat om ongeveer 325 m2. Graag laat ik deze klus volgende week dinsdag of vrijdag uitvoeren.

Nieuwbouw woning met spackspuitwerk korrel

Het gaat om 60 m2 aan betonnen wanden van een nieuwbouwwoning die wij met spackspuitwerk / een korrellaag willen afwerken.

nieuwbouw woning afspuiten

wij hebben een nieuwbouw woning gekregen en willen de wanden stucen en spuiten. De woning wordt opgeleverd met Giboblokken, mijn uiteindelijke wens is om dat afgespoten te krijgen. Mijn vraag daarbij is of dit dan eerst gestuct moet worden en vervolgens afgespoten kan worden of dat de giboblokken eerst voorbehandeld kunnen worden en vervolgens gespoten. Graag beide opties meenemen in uw offerte. Het zal gaan om 70m2.

Plafond spuiten

Wij hebben lekkage gehad, inmiddels is het al een jaar droog en is het restant 2 gele plekken. Wellicht dat dit voorbehandeld moet worden zodat het niet door het nieuwe spuitwerk zichtbaar is? Het plafond is ongeveer 50m2 groot, dit willen wij laten afspuiten met latex. De vloeren van 50m2 moeten ook worden afgeplakt.

Wanden glad maken

Wij hebben vloerverwarming en willen direct de muren opnieuw mooi maken. Op oude muur zit volgens ons spachtelputz met inmiddels verwijder lijstwerk. Wij willen graag een nieuwe gladde muur die sterk is ivm kinderen. Het gaat om 30 m2 wanden. Evt direct in kleur afh van prijs. Graag ook jullie advies.

Plafond stucen

Van ons nieuwbouwhuis willen wij het plafond, dat voorzien is van gipsplaten, laten stucen. Totaal 120 m2. Het plafond is klaar om te beginnen.

Nieuwbouwwoning stucen en verven

Ik ben opzoek naar iemand voor het stucen en verven van de nieuwbouwwoning. Nieuwbouw woning wordt behangklaar opgeleverd. In het huis wil ik alle wanden laten stucen en schilderen. Het gaat om ongeveer 100 m2. Ik wil graag glad pleisterwerk en afspuiten met latex. 4 december krijg ik de sleutel, het liefst wil ik de maandag daarop ook beginnen.

Herstellen schade aan buitenmuur

Herstellen schade aan buitenmuur: mortelweefsellaag op 4 plaatsen repareren en sierpleister op de hele muur herstellen of opnieuw aanbrengen. De schade is ter hoogte van de 1e verdieping. De muur is circa 1.50 m breed en loopt van de begane grond t/m de 1e verdieping.