Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Flevoland.

463 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: 250 m2 Stucwerk (buiten & binnen) nieuwbouw, nieuwbouw woning stucen en latex spuiten, kelder waterdicht maken, stucen en latexen van meerdere kamers in hoekwoning, bedrijfspand van binnen spackspuiten, glasvezelbehang op de wanden en de plafonds stucen, stuken en pleisteren van schuur, inbouwkast eruit slopen en daarna muur stuken, 125 m2 Buitengevel stucen, woning stucen 280 m2, stuken wanden nieuwe woning (80 m2), opnieuw spackspuiten of gladmaken van de wanden, nieuwbouwwoning laten stuken, alle wanden van een eensgezinswoning voorzien van spachtelputz, wanden en plafond nieuwe woning voorzien van spuitwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Flevoland:

donderdag 9 juli 2020

Bestaand bouw stucen

Ik zou graag mijn wanden van ongeveer 120 m2 willen laten stuken met glad pleisterwerk. De huidige ondergrond is spackspuitwerk.
donderdag 9 juli 2020

Slaapkamer stuken

We willen graag de wanden van een slaapkamer laten stuken met glad pleisterwerk. Het gaat om 30 m2. Nu zijn de wanden voorzien van spuitwerk.
dinsdag 7 juli 2020

Muurtje verwijderen en afwerken en 1e verdieping stucen

Afbreken van binnenmuurtje met als doel de overloop te vergroten ten koste van een slaapkamer. Muurtje zelf is 2,10 meter breed en 2,47 meter hoog. Dus ook het deurkozijn (95 cm breed) (bovenlicht/deur) verwijderen en schakelaar/elektra omleggen en vloer, zijkant en plafond netjes afwerken. Daarna de gehele bovenverdieping stucen met glad pleisterwerk (muren hebben nu een soort korrelstructuur) en afspuiten met wit latex. Woning dateert uit 2003 en plafond bestaat vermoedelijk uit betonplaten. Sommige plafonds op de 1e verdieping hebben een soort van hout(platen)afwerking wat verwijderd moet worden of met gipsplaten bedekt. Wij willen alle plafonds op de 1e verdieping gelijk hebben en moeten dus net als de muren gestuced worden in glad pleisterwerk en daarna ook wit latex gespoten.
maandag 6 juli 2020

Nieuwbouwwoning wand spackspuiten korrel kleur

Ik wil de wanden van mijn nieuwbouwwoning laten spackspuiten en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Het gaat om 50 m2.
vrijdag 3 juli 2020

Stucen van wand achter keuken en aangrensende muur

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en de wand achter de huidige keuken moet na verwijdering worden gestuct. Ook de lange aangrensende muur. Ongeveer 30 m2. Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)
zaterdag 27 juni 2020

Keuken stucen

Half september gaan wij onze keuken verbouwen. Hiervoor worden door een elektricien verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Er komen daardoor nieuwe sleuven in de muur. Momenteel zit er een plaat tegen de wanden van de keuken, het is nog even een verrassing hoe de muur er achter er uit zal zien na verwijderen van de keuken. Wij willen de keuken graag strak gestuukt hebben zodat hier daarna afwasbare verf op gedaan kan worden. Daarbij gaan we een muurtje halveren, dit muurtje mag ook met stuc afgewerkt worden. Wij zoeken daarom een stukadoor die onze muren glad kan stuken en het muurtje weer strak kan krijgen. Graag ontvangen wij van jullie een vrijblijvende offerte. Hiervoor een afspraak maken om het \'live\' te bekijken en bespreken is misschien handig.
woensdag 24 juni 2020

badkamer betegelen

Ik ga mijn badkamer laten strippen, hierin wil ik vervolgens alles laten betegelen. De oppervlaktes zijn vloer van 6.23m2 en wand van 20.45m2. De tegels heb ik al binnen en de wanden zullen kaal zijn als u kan beginnen.
woensdag 24 juni 2020

Stucen woonkamer, hal, schuur

De schuur bevat twee bakstenen muren, tesamen 9 vierkante meter, en twee houten muren, tesamen 5 vierkante meter. Al het andere genoemde oppervlak is beton, dus woonkamer, hal, deze hebben een oppervlakte van ongeveer 90m2. Het gaat om allemaal binnenwerk. Wij willen alles strak afgewerkt hebben.
dinsdag 23 juni 2020

Glad stucen wand en plafond

Graag ontvang ik 2 offertes voor stucwerk en tegelen. Stucwerk: - 193 m2 wanden glad stucen. - 85 m2 plafond blad stucen. Tegelen: - 47 m2 vloer tegelen met tegels van 80x80. (Keuken, hal en bijkamer) - 8 m2 vloer tegelen badkamer (tegels 60x60) - 40 m2 wand tegelen badkamer tegels 30x60.
zaterdag 13 juni 2020

Bestaande woning wanden glad maken en latexen

3 kamer appartement (ong 62 m2) opgeleverd 2009. Bestaande laag behang halen wij zelf weg. Woonkamer, gang, en 2 slaapkamers > muren glad maken en sauzen. Laminaatvloer blijft behouden wanden Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 60
woensdag 10 juni 2020

Laten stuken van de wanden in de keuken

Ik zou graag ongeveer 6m2 aan wanden willen laten stuken in mijn keuken. De huidige ondergrond halen we er zelf uit. Er komt een nieuwe keuken dus alleen de bovenkant van de muren moeten gestuukt worden. De ondergrond is van gipsblokken en een klein stukje beton. De gewenste afwerking is glad pleisterwerk. Daarna gaan we het zelf verven.
dinsdag 9 juni 2020

Muur Spack aanbrengen

Wij hebben een muur die aan 2 zijden met spack moet worden gespoten. Het betreft een stuk aangebouwde muur aan een muur waar al Spack op zit. Vierkante meter: 22 m2 Huidige ondergrond: Giboblokken, daar overheen Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)
maandag 8 juni 2020

Stuken bovenverdieping nieuwbouw

Wij willen graag onze bovenverdieping in ons nieuwbouwhuis laten stuken. We verwachten dat we er eind augustus in kunnen. De bovenverdieping bestaat uit behangklare wanden, een schuin houten dak (lauan) en een gipsplafond. Graag zouden we alles strak wit afgewerkt hebben. wanden Vierkante meter: 125 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 8 juni 2020

Woning spuiten met latex

Wij hebben een woning gekocht uit 2016. Dit willen wij weer egaal wit geverfd hebben. Er zijn wat boorgaten in de muren voor schilderijen etc en die willen we dicht hebben. Het gaat om 60 m2 wanden.
zondag 7 juni 2020

Muren laten spuiten met spackwerk

We wonen in een huis uit 1983. We willen graag de muren van de begaande grond, hal, trap en de muren op de hal laten spuiten. wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 75
woensdag 3 juni 2020

Nieuwbouw appartement spackspuitwerk

Ik heb een nieuwbouw appartement gekocht de geplande opleverdatum is November (kan eerder worden). De wanden zullen behangklaar zijn en ik ben in het process om offertes op te vragen om de woning te laten spackspuiten. Wanneer nodig kan ik een plattegrond aanleveren om het oppervlakte m2 te controleren. Het gaat om 145m2.
dinsdag 2 juni 2020

Stucken bestaande woning (1987)

Ik heb op de gang al een stuc muur maar heb daaronder lambrisering die wil ik weg hebben. Ik wil in de badkamer het plafond glad hebben en in de woonkamer en op de gang buitenwerk
maandag 1 juni 2020

Wanden en plafond groot pand stucen en afspuiten met latex

Ik zoek een specialist die alle wanden en plafonds van een pand kan voorzien van stucwerk en eventueel kan afspuiten met latex. Bouwbehang zullen we zelf verwijderen, veel gaten in de muren, kunnen we zelf vullen als nodig. Vraag me af of niet alleen latex spuiten nodig is, kan er wel in waarschijnlijk in Juli om eens te kijken. Huis wordt volledig leeggehaald. Badkamer en wc en berging/garage hoeft niet mee genomen te worden. Het betreft 1650 m2 aan wanden en 120 m2 aan plafonds.
maandag 25 mei 2020

Tegels visgraat leggen 162m2

Wij willen graag een offerte van u ontvangen voor het leggen van ca. 162 m2 aan keramische tegels 90x15 visgraat. De tegels en voegmiddel schaffen wij zelf aan. Het betreft een nieuwbouw woning met een ongeschuurde anhydrietvloer. Wij hebben begrepen dat dit ook eerst dan nog moet worden opgeschuurd? We zien graag een complete offerte tegemoet. Graag ook 9cm hoog plinten meenemen, 112 strekende meter.
maandag 18 mei 2020

2 muren van spack spuitwerk voorzien

In week 27 krijgen we een prefab aanbouw aan de woning. Deze wordt met kant en klare muren opgeleverd blijkbaar maar ze moeten wel voorzien worden van spack spuitwerk zodat ze weer passen bij de bestaande muren in de woning Gaat om de wanden: Vierkante meter: 15 m2. Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar. Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel). Vloeren afplakken Vierkante meter: 20
vrijdag 15 mei 2020

Wanden stucen

Ik wil graag 40 m2 wanden laten stucen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
donderdag 7 mei 2020

plafond stucen

We willen graag het plafond van 11m2 glad stucen. In het plafond zit een naad van 2 plafondplaten en het gat voor de luchttoevoer is dichtgemaakt met een gipsplaatje van 10 cm rond. Het is een betonnen plaat die voorzien is van gespoten gipskorrels. De rest van de ondergrond is spackspuitwerk. We willen graag glad pleisterwerk (strak) als afwerking. Het gaat om het plafond op de eerste etage. De hoogte van het plafond is 2,40 m.
woensdag 6 mei 2020

Spachtelputz bijwerken na verwijderen radiator

Ik heb een radiator verwijderd die niet meer terugkomt op dezelfde plaats. Daarachter zit een muur waarop de spachtelputz niet is doorgezet. Kennelijk is de radiator eerder geplaatst dan de sierplijster. Korrelgrootte vind ik moeilijk in te schatten. Totale oppervlak is 1 m2. Nu kan ik het zelf proberen maar wellicht is er een stucadoor in de omgeving van Almere, die een gaatje heeft of een half emmertje spachtelputz over heeft zodat ik die evt. ook nog zelf kan gebruiken om het bij te werken. Maar een professional zal denk ik een beter resultaat opleveren. Overigens ik weet dat je het altijd blijft zien, maar de hele muur is geen optie. Dus dat laatste is geen probleem.
dinsdag 5 mei 2020

Studio van 27 m2 stucen/spuiten

Nieuw houtskeletbouw studio van 27m2, graag in keuken en badkamer water/vuilafstotende latex. Grijs ene kant van de studio, wit andere kant, plafond wit. Afgewerkt met gipsplaten, hoe moeten wij dit voor u verder opleveren. Alles nieuw dus spuiten in lege omgeving is mogelijk
maandag 4 mei 2020

Woning stucen en latex spuiten

We hebben een woning uit 97 en willen de wanden die nu zijn voorzien van spachtelputz, glad laten stucen en laten spuiten. Het plafond alleen latex spuiten. De wanden zijn 75 m2. Huidige ondergrond: spackspuitwerk. Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond: 50 m2. Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking is alleen spuitwerk latex

Partners

Partners van Casius