Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Flevoland.

469 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: nieuwbouwwoning stucen à 1285 m2, het strak maken van een nieuwbouw woning, buitenkant woning & tuin, gevels villa stucen, nieuwbouwwoning stucen, nieuwbouwwoning muren en plafonds stucen, bestaande leegstaande woning stucen, stucwerk in appartement, ytong woning stucen, buitenmuren van stal stucen, nieuwbouwwoning stucen, renovlies aanbrengen en sausen, nieuwbouwwoning laten stucen, wanden en plafonds strak opleveren, stucen wanden en plafond bestaande woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Flevoland:

woensdag 25 maart 2020

Stuc- en latex spuitwerk van muur en plafond na lekkage

Wij hebben een lekkage gehad in de badkamer en het water heeft ons verlaagde plafond van gipsplaten in de woonkamer beschadigd. Het water is via de badkamer ook in aangrenzende kamers in de muren terecht gekomen. Deze muren willen we opnieuw laten stucen en het verlaagde plafond na reparatie moet ook gedaan worden. 15 m2 wanden en 10 m2 plafond.
dinsdag 24 maart 2020

Stucen nieuwe woning

Hoi wij krijgen in april sleutels van onze nieuwe woning en wij willen graag weten wat het ongeveer gaat kosten. om onze wanden van 25 m2 en onze plafond van 40 m2 af te werken met glad pleisterwerk.
donderdag 19 maart 2020

Ytong woning stucen

Nieuwbouw ytong woning buitenkant van 100 m2 moet gestuct worden. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 12 maart 2020

Badkamerbeton cire realiseren op de wanden en vloeren

Beton Cire waterdicht voor de badkamer inclusief douchevloer. Het gaat om ongeveer 40m2 aan wanden. Wij gaan de tegels er af halen.
maandag 2 maart 2020

Behangklare muren stucen

Het betreft een nieuwbouw woning met behang klare muren. Circa 50 m2. Dit wil ik graag laten stucen, en ik wil de bovenverdieping ook meteen laten behangen. Ik wil graag weten wat de kosten hiervoor zijn.
maandag 2 maart 2020

Spachtelputz spuiten

We hebben ongeveer 65 m2 spachtelputz. Het zit er ruim 20 jaar op en willen het nu in een andere kleur gespoten hebben. Er zit een vide in van ongeveer 5m hoog en 2x2m breed.
donderdag 27 februari 2020

Plafond bgg nieuwbouw woning stucen

Wij hebben door de heiwerkzaamheden van omringende nieuwbouw woningen scheuren in ons gestucte plafond gekregen. Wij willen graag dit laten herstellen en verven. Dit gaat om een nieuwbouw woning wat nog niet is bewoond.
maandag 24 februari 2020

nieuwebouw woning stucen

Wij hebben en nieuwbouw woning gekocht die in April/Mei opgeleverd zal worden (wellicht eerder). 4 maart hebben we de volgende kijkdag, dan krijgen we ook meer informatie mbt de oplevering het schiet namelijk al aardig op. Het gaat om het stucen van de wanden circa 245m2.
donderdag 20 februari 2020

Stucwerk voorgevel nieuwbouwwoning 115m2

Betreft stucwerk inclusief sausen voor de 1e verdieping van een nieuwbouwwoning. Direct na oplevering, vermoedelijk begin juni.
dinsdag 4 februari 2020

Plafond afsteken en opnieuw stucen

Ik wil graag de plafonds van onze badkamers weer strak hebben. Het gaat om het afsteken en stucen van het plafond. De badkamer beneden is 2 x 2,80 meter ongeveer en de badkamer boven heeft een recht deel (ongeveer 1 x 2 meter) en een schuin deel (1,5 x 2 meter) waar een dakraam in zit. De plafonds hebben gipsplaten. Als het mogelijk is willen we graag de kosten voor het schilderen apart op de offerte.
zondag 2 februari 2020

Zwembad wand injecteren

We hebben een zwembad in de tuin gebouwd en op paar plekken lekt het grond water door de wand. Dat wilden we injecteren om af te dichten. Het zwembad is 5 bij 2,5 bij 1,5 meter diep.
maandag 27 januari 2020

Badkamer stucen

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn gipsplafond badkamer glad kan stucen, het gaat om 5 m2.
donderdag 23 januari 2020

Wanden stucen van woonkamer, gang en trap

Wij willen graag onze woonkamer, gang en trap stucen. We hebben het behang eraf gehaald, het gaat om 60 m2.
dinsdag 21 januari 2020

Stucen van gezinswoning

Het gaat om 115m2 aan wanden van beton, deze wil ik aflaten werken met glad pleisterwerk
maandag 20 januari 2020

Bestaand stucwerk opknappen

Wij willen een aantal wanden in de woonkamer en keuken weer van nieuw stucwerk voorzien. Bestaand stucwerk dateert uit \'95. Hetzelfde geldt voor het plafond. Het gaat om 25m2 aan wanden en 35m2 aan plafonds, deze willen wij met stucwerk laten aanpakken, graag ook specificeren hoeveel het zou kosten als dit met latex wordt afgespoten.
zaterdag 18 januari 2020

Bovenverdieping 100 m2 stucen

Wij zijn op zoek naar een vakman die de bovenverdieping kan stucen, dit gaat om 100 m2. Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
zondag 12 januari 2020

Plafond en wanden stucen

Mijn plafond en de wanden van de huiskamer, hal en trapgat moeten worden gestuct. Ik weet geen oppervlakte te vermelden op dit moment.
donderdag 9 januari 2020

Stucen van plafond + muur totaal 65 m2

Aan 1 wand moeten tegels worden verwijderd en moet opnieuw worden gestukadoord de tegels haal ik zelf weg. Plafond is nu van betonplaten met gespoten verf, deze moet worden glad gestukadoord. Het gaat om 65 m2
woensdag 8 januari 2020

Het betreft reparatie nieuwbouw woning

Woning is 3 weken gelden gestuckt echter zijn er al schuren ontstaan op het plafond. Deze zou hersteld worden door onze stucker echter is dit niet goed uitgevoerd. Het gaat om ongeveer 60m2 aan plafond, deze wil ik natuurlijk glad afgewerkt zien en hersteld.
woensdag 8 januari 2020

Behangen

Behangen van nieuwbouw woning. Het gaat om een behangklaar oppervlakte van 190 m2. Ik laat mij adviseren over het type behang.
maandag 6 januari 2020

Kamer stucen

We willen een kamer van ongeveer 16 m2 renoveren en opnieuw laten stucen omdat het ouwe stucwerk oud en kapot is. We willen de muren volledig glad hebben. We horen graag wat dit kost.
donderdag 2 januari 2020

Buitenmuur stucen

Ik wil de zijkant van mijn woning waterdicht laten stucen. Oppervlakte bedraagt 15 m2.
maandag 30 december 2019

Slaapkamer wanden stucen

Woning uit 2003 Zit nog bouw behang op die ik ga verwijderen en dan wil laten stucen wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
zondag 29 december 2019

Spackspuiten nieuwbouwwoning

Wij hebben een nieuwbouwwoning en willen dit graag laten spuiten. Waarbij ook de plafonds in de badkamers en het toilet met spack gespoten moet worden. wanden Vierkante meter: 350 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel) Vloeren afplakken Vierkante meter: 200
dinsdag 24 december 2019

Behang aanbrengen

Fotobehang aanbrengen op een muur in de woonkamer 416 X 260 cm. Het is een glad perfect gestuct. Het behang heb ik zelf.