Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor betonlook stucen:

Betonlook stucen

Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: betonlook
Onze klant uit Erm (Drenthe) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonlook stucen uit heel Nederland:

Badkamer stucen

Badkamer zit nu tegelwerk op willen de vloer en wanden betonlook. 35 m2 Ook de douche ruimte.

Muren stucen in een betonlook

Het gaat om twee wanden die ik wil behandelen in een betonlook, de oppervlakte van een wand is 7 m2 (2x is 14m2), natuurlijk een kleine uitbreiding naar een meter. Dat heeft te maken met inzicht wat mooi is. De muur is een fijn structuur gespoten laag pleister. Deze kan je niet er afhalen of glad krijgen. Deze structuur gaat mee in de betonlook. Mijn voor keur gaat uit naar methode, mengsel van een korrelige pasta en betonverf. (t Stilleven Loft Style). Deze is van Praxis. Een alternatief mag ook ingebracht worden.

Renovatie badkamer en toilet; stucen

Graag laat ik mijn badkamer en toilet renoveren. Deze wil ik laten stucen. De tegels zijn van de wanden gehakt. Waarschijnlijk moeten deze eerst glad gestuct worden. De badkamer boven heeft een afmeting van: 6.38 m2 vloeroppervlak, breed 2,02 m diep 2,09 m. De wanden zijn 2.04 m hoog, totale wandoppervlak is 19,56 m2. Het toilet beneden heeft een afmeting van: 1.08 m2 vloeroppervlak; 0,09 m breed en 1,02 m diep; hoogte is 2,65 m, de wandoppervlakte is 8,08 m. De vloeren moeten in betonlook komen. De coatinglaag hoeft in de toilet niet heel dik. Het plafond moet gestuct worden, deze is van gipsplaat. In de badkamer wordt gemonteerd: muur douche kop/ -kranen, inloopdouche, wandcloset en vrijstaand bad. Dit wordt ingebouwd, de leidingen worden aangebracht, dus graf dichtgemaakt. Voor beide ruimten is het een vereiste dat alles 100% waterdicht, vochtbestendig...etc. Foto's krijg ik niet toegevoegd, graag e-mail adres opsturen zodat een zip-file kan toesturen. Bel me even voor een uitgebreide toelichting. Graag zou ik ongeveer 20 januari willen beginnen.

Achterwand keuken stucen

We zijn voornemens een nieuwe keuken aan te schaffen en willen de achterwand laten stucen in betonlook. De keuken zal in maart geleverd worden, het gaat om ongeveer 10m2. Op dit moment zit er oud stucwerk op.

Betonlook badkamer stucen

Het liefst over de tegels stucen, scheelt een hoop sloopwerk, tenzij het niet verstandig is. Het gaat om 5 m2. Graag een offerte.

Badkamer glad en waterdicht stucen

Ik wil de wanden, plafond en vloer van de badkamer laten doen door een vakman. De wanden van 30 m2 en plafond van 5 m2 laten stucen en afwerken. Voor de vloer (afwerken betonlook) wil ik graag een aparte offerte.

Badkamer stucen met betonlook

Wij willen de wanden van onze badkamer voorzien van nieuwe beal mortex beton laag. De oude is niet goed gedaan en is door water aangetast. Ik weet niet of de oude laag verwijderd moet worden en ik weet ook niet zo goed of ik dit zelf kan/ mag? Het gaat om een laag van ongeveer 2 mm. Het gaat om ongeveer 12 m2.

Wanden van woning sausklaar opleveren

Ik wil graag de wanden van mijn woning laten stucen. +-50 m2 glad sausklaar. En optioneel +-5m2 betonlook.

Nieuwbouw woning badkamer betonlook stucen

Het betreft een nieuwe badkamer. Zijwanden in betonlook stucen. Plafond strak stuc in het wit. Totaal 40 m2 wanden en 10 m2 plafond. Daarnaast willen wij ook graag de beneden verdieping laten stucen alles bij elkaar natuurlijk voor een scherpe prijs.

Badkamer stucen in beton look

Ik wil mijn badkamer in betonlook laten stucen. Het gaat om 20 m2 wanden. Graag een offerte.

Partners

Partners van Casius