Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor appartement wanden van de woonkamer stucen:

Appartement wanden van de woonkamer stucen

Wij hebben een apartement gekocht en wij zouden graag in de woonkamer onze muren glad willen maken hoe veel gaat dit kosten? Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)
Onze klant uit Emmen (Drenthe) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor appartement wanden van de woonkamer stucen uit heel Nederland:

Complete vervanging alle elektraleidingen en groepenkast

Ivm aankoop huis met verouderde electra, willen we alles opnieuw aanleggen. Nieuwe meterkast, nieuwe stopcontacten, nieuwe kabels (in de wanden) en nieuwe lichtpunten. Graag advies over opzet. Appartement is 115m2 groot op 2 verdiepingen. Aanvang werkzaamheden is flexibel, bij voorkeur waarschijnlijk ergens in april.

Geluid isolatie aanbrengen in een kamer

We hebben wat pech. Onze kinderkamer grenst aan een buurvrouw die erg hard Arabische religieuze voorzangen draait precies terwijl we ze naar bed willen brengen. Buurtpolitie ondersteunt ons weliswaar, maar adviseert muur toch te laten isoleren. Het betreft de hoek, dus twee wanden. In totaal gaat het om ongeveer 16-17 m2. Over het soort isolatie materiaal willen we advies. Qua afwerking willen we iets wat de minste ruimte wegneemt. Appartement binnenstad. Lastig parkeren, maar goede koffie!

Nieuwbouw appartement stucen en schilderen

Wij hebben een nieuwbouw appartement gekocht en willen het geheel gestuct en geverfd hebben. Het gaat om de wanden 65 m2 en om het plafond van 50 m2

Wanden van woonkamer latex spuiten

Ik ben vooral aan het oriënteren op de mogelijkheden. Het gaat om een appartement, bouwjaar 2005. De bovenstaande berekening van 50 m2 zal gaan over mijn woonkamer. Graag 1 wand een kleur, de rest gebroken wit/wit. Ik krijg begin maart de sleutels, dan weet ik ook precies wat ik aantref. Zoals bijvoorbeeld oud behang. Voor nu wens ik een prijsindicatie, en vanaf maart hoop ik dit uit te laten voeren.

Aanbrengen nieuwe sausklare stuclaag

Het gaat om een appartement wat momenteel voorzien van spachtelputz en graag willen wij mooie gladde wanden. De oude laag moet of verwijderd worden of er moet over heen worden gestuct, al naar gelang wat volgens uw aanbeveling verstandiger is. De totale oppervlakte van de wanden is ongeveer 155 m2 (grove schatting dmv bij geleverde plattegrond).

Glasvliesbehang en wit sausen na oplevering nieuwbouwappartement

Nieuwbouwappartement wordt binnenkort (1e week van MAART) opgeleverd. Alle wanden zijn behangklaar. Alle vloeren zijn met stucloper afgedekt. Wij willen offerte voor: glasvlies behang 150 tot 190 g/m². Glad en wit gelatext 9010 of 9016. Plafonds zijn af. Vloer en Plinten worden na deze klus pas aangebracht door anderen. Plafondhoogte tot 285 cm. Deurhoogte 236 cm. Ramen en schuifpui tot 20 cm onder plafond, zie foto. Appartement is 72 m2. De Badkamer is betegeld. Werkkast meenemen waar mogelijk. Bijgevoegd foto en plattegrond op schaal 1:50. Ik hoop alvast een offerte of indicatie op basis van deze informatie te mogen ontvangen, opnemen op locatie kan 1e week van maart aanstaande. Helaas kan hier maar 1 bestand worden toegevoegd.

Nieuwbouw appartement dun stucen

Nieuwbouw appartement behangklare wanden dun stucen in woonkamer/keuken, 2 slaapkamers en entree. Het zou gaan om ongeveer 100m2. Ik heb de plattegrond, die mail ik u als u geïnteresseerd bent.

Appartement stucen

We hebben een appartement gekocht dat compleet gestuct moet worden. De wanden zijn 230 m2 en de plafonds 70 m2.

Spuiten wanden en plafonds nieuwbouw appartement

Het latex spuiten van plafonds en binnenmuren van nieuwbouw appartement dat eind 2de kwartaal 2020 wordt opgeleverd. Postcode nog niet bekend.

Deuren, kozijnen, muren en plafonds schilderen

13 april krijg ik de sleutel van mijn appartement en ik wil graag mijn muren +/- 100 m2 en plafonds +/- 65 m2 laten doen en de raam- en deurkozijnen en de deuren laten schilderen. Het gaat om ongeveer 4 ramen, van ieder een ander formaat. Er zijn twee wanden waar behang op zit, dit verwijder ik zelf en dat zou ik weer behangen willen hebben.

Partners

Partners van Casius